Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaş JK - Manchester United 15.09.2009 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

EagleEye said:

birader manunun şu kadrosunun yedekleri olduğunumu sanıyosun sen? hayır en son 12312312 yıl önce manu maçı izleyip gelip buraya böle şeyler yazıyosunuz, bari bi googledan aratın bi kadrosuna bakın kimmiş as kadrosu kimmiş yedek
bana bi manunun as kadrosunu yazarmısın lütfen bu sezonki? van nistelrooy hala manund de sanıyosundur sen kesin haha

Saydım zaten defalarca.

Neyse çirkefleşmeye başladınız iyice, üslup falan tam oldu, o yüzden yorum yapmıyorum, uzamasın. Maç stresi heyecanı falan heralde. Yarın sakinleşirsiniz belki düzgün tartışırız.

ben görmedim saydığın mesajları gözümden kaçmış demekki. ama saymana rağmen hala yedek kadro diyosan bugün sahadakine yanlış saymışsın. ayrıca yok yedek kadro yok bilmem ne diye bjk ye bok atayım insanları kızdırayım mantığıyla msg yazarsan, karşılacağın üslup bu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

almanernst ve ferguson'un çaresizliği adlı çalışmalarıyla gönlümde taht kurdu emre tilev, bu kadar boş beleş konuşur mu bi spiker ya insaf

en güzel eseri şeydi bence: "hani şans bugün bizim elimizden tutacaktı? nerde o şans hani neden tutmuyor?"
hahha buna benzer bişi dedi ben bittim orda
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanları kızdırmakla alakası yok, nedense "insan"lar kızmak için sebep bahane arıyor daha çok. Fanatizm gözünüzü kör etmiş, öfkeyle önünüze gelene saldırmaya çalışıyosunuz. Basit bir yorumdu o başta tek satırlık, bir anda hayat meselesi haline getirdiniz. Öyle fanatikleşmişsiniz ki "rakip kötü oynuyo" diyince "ya yaa 1 tane atabildiler diye kötü oynuyo diyosunuz di mi" diye hemen üste çıkıyosunuz "hayır ortasahada çok top kaybı yaptılar, organize atağa kalkamadılar" falan desek türk düşmanı ilan ediceksiniz. "İnsan"ları kızdırmak istesem emin ol çok daha ağır ve/veya tahrik edici mesajlar yazabilirim. Sadece gözlemde bulundum. Ama yok, her şeyde bir öfke, sürekli bir kavga çıkarma durumu. Bir ördek hikayesi vardı burada anlatırdım da olay uzamasın.

Yaptığınız şey çirkeflik, insanlar yorum yapınca hemen bunu hakaret kabul edip kişisel saldırıyla, abuk subuk üsluplarla cevap veriyorsunuz (bundan dolayı uyarsak taraflı mod. olacaz bir de) üstüne de son derece sıradan bir yorumu "bizi kızdırmak için yazdılar" diye bahane edip çirkefliğinizin üstünü örtmeye çalışıyorsunuz.

Eğer her takımdan her insanın görüşünü kabullenmekten acizseniz Antu'ya, Ultraslan'a, 1903'e falan gidin oraların forumlarını takip edin.

Burada konuşan, yazan, mesajlaşan insanlardan belli bir olgunluk belli bir anlayış bekliyoruz, kendi işlerine gelmediği için kendileri kızdıkları mesajla "etrafı kızdırmalık mesaj"ın farkını ayırt etmelerini bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol karşılaşmasında bir insan niye her on dakika da bir ''Evet sayın seyirciler Türkiye'nin en sevilen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi artık Star ekranlarında''der.

Yada niye bir insan ''Dakika 71 oldu Alex Ferguson dizlerini dövüyor kaç yıldır maç anlattım onu hiç böyle görmedim''der.

Emre Tilev gerçekten araştırılması gerekilen bir canlı şahsi kanaatimce.

Neyse maça geçersek maçtan sonra Sergen Yalçın'ın dediği çok güzel bi laf vardı.''Amblemleri değiştir,Şampiyonlar ligi logosunu kaldır kimse bu maça Şampiyonlar ligi maçı diyemez''İşte bu bütün maçı anlatan bir özetti aslında.

Beşiktaş takımının savunması gerçekten çok kötü.Resmen Hakan 77 dakika boyunca takımını hayata bağladı ama onun da yapabilecekleri bi yere kadardı.Zaten maçta kendini City maçı için fazla yormayan United ve yorsa bile yine de United'ın savunmasını aşamayacak bir Beşiktaş var olunca Emre Tilev'in bu saçmalamaları bile insana daha çok batıyor.

Sonuç kimseyi şaşırtmadı ama 1 puan veya 3 puan gerçekten iyi olabilirdi.Bakalım gelecek maçlara artık.

Taze taze fırından yeni çıktı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

İnsanları kızdırmakla alakası yok, nedense "insan"lar kızmak için sebep bahane arıyor daha çok. Fanatizm gözünüzü kör etmiş, öfkeyle önünüze gelene saldırmaya çalışıyosunuz. Basit bir yorumdu o başta tek satırlık, bir anda hayat meselesi haline getirdiniz. Öyle fanatikleşmişsiniz ki "rakip kötü oynuyo" diyince "ya yaa 1 tane atabildiler diye kötü oynuyo diyosunuz di mi" diye hemen üste çıkıyosunuz "hayır ortasahada çok top kaybı yaptılar, organize atağa kalkamadılar" falan desek türk düşmanı ilan ediceksiniz. "İnsan"ları kızdırmak istesem emin ol çok daha ağır ve/veya tahrik edici mesajlar yazabilirim. Sadece gözlemde bulundum. Ama yok, her şeyde bir öfke, sürekli bir kavga çıkarma durumu. Bir ördek hikayesi vardı burada anlatırdım da olay uzamasın.

Yaptığınız şey çirkeflik, insanlar yorum yapınca hemen bunu hakaret kabul edip kişisel saldırıyla, abuk subuk üsluplarla cevap veriyorsunuz (bundan dolayı uyarsak taraflı mod. olacaz bir de) üstüne de son derece sıradan bir yorumu "bizi kızdırmak için yazdılar" diye bahane edip çirkefliğinizin üstünü örtmeye çalışıyorsunuz.

Eğer her takımdan her insanın görüşünü kabullenmekten acizseniz Antu'ya, Ultraslan'a, 1903'e falan gidin oraların forumlarını takip edin.

Burada konuşan, yazan, mesajlaşan insanlardan belli bir olgunluk belli bir anlayış bekliyoruz, kendi işlerine gelmediği için kendileri kızdıkları mesajla "etrafı kızdırmalık mesaj"ın farkını ayırt etmelerini bekliyoruz.

senin yazdıklarına kızmayan tek bi beşiktaşlı olmamasıda galiba bu foruma takılan beşiktaş taraftarlarının komple holigan olmasından kaynaklanıyor demekki iyiymiş. eğer anlayış bekliyosan attığın mesajları tartıp atıcaksın. söylediklerin yanlış. bunu kabul edip evet pardon bu sezon manund yi takip etmedim, yedekleri dedim ama diilmiş desen yine uzamaz. ama ısrarla hala aynı şeyi savunman bana atfettiğin çirkeflikten başka bişey değildir. söylediklerinin özeti "beşiktaş manund nin yedeklerini bile yenemedi" ye getirmektir lafı. direk böyle desen hani geyik yapıyo diyip geçicem ama hala doğru bişi yazıyomuşsun gibi savunman çileden çıkarıyor insanı. türk düşmanı falanda kim ilan etmiş seni pardon?
Sosyal ağlarda paylaş

Yanliş anlaşılmasin kimse burda başkasinin şahsina hakarette bulunmadi..Yada kimse söylenenleri kişisel algılamadi(en azindan ben şahsima söyleniyormus gibi cevaplar yazmadim..)
Ama anlayamadiğim "karalama" cabalarina karşı durmaya calıştım... Kimsenin kişisel birikmlerini yada futbol bilgilerini tartışmayacagim ama..Sadece ortalığı karıştrmak için atıp tutmalardan bahsediyorum...Kermit'in derlediği gibi 1 haftadir yazilan yazilardan..
Umarım daha zevkli maclar izleriz kalan 5 haftada..Amac da bu diilmi..Futboldan zevk almak ;) yoksa kaldirlan kupa benim karnimi doyurmucak :D gülerz eglenirz 3-5 gün sora hayat normale döner :D
Edit: Ama ille bi gs li cıkıp "ya biz Uefa'yi aldydk AGA" der sorry :D
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Adamlar top oynamadan size kapağı taktılar hacı. Bize ne kapak olsun. sdf
3 puan gittikten sonra ha 5 ye ha 1 ne farkeder?

sen baya baya safsın ya üzüldüm bak senin adına =(
adamlar top oynamadan diyosun.
oynayamadan desen daha iyi olur. çünki kapanan bi beşiktaş var. ve kapanmasıda gayet normal.
berbat oynadı M.Utd çok kötüydü.Beşiktaş iyi demiyorum çünki korkak bi beşiktaş vardı sonuçta.
3 puan gittikten sonra ha 5 yemişsin ha 1 bunu sizmi söylüyosunuz
sana kocaman bi HAHAHAHAHAHAHAHA diye gülücük atarım.
8 tane yediğimizde neden bu lafları söylemedin gülüm benim.
yada buraya tahmin yaparken niye söylemedin ?
futbol cahilleriyle tartışıyorum of.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi para kazandırdı manchester bugün scholes saolsun ama cidden kaybetmek hakkı değildi beşiktaşın.

bir gs li olarak yorum yapıcak olursam , bjk çok fazla mücadele etti, devamlı baskı kurdu gibi gözüktüler ama bu baskıda pek fazla tehlikeli pozisyon üretemediler aynı gs maçında olduğu gibi. bu istekli futbolu skora yansıtmayı becerebilirlerse en kötü ihtimal 3. olarak uefada devam edebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

bir gs li olarak yorum yapıcak olursam , bjk çok fazla mücadele etti, devamlı baskı kurdu gibi gözüktüler ama bu baskıda pek fazla tehlikeli pozisyon üretemediler aynı gs maçında olduğu gibi. bu istekli futbolu skora yansıtmayı becerebilirlerse en kötü ihtimal 3. olarak uefada devam edebilirler.

tek sıkıntı forvet işte
yaptıkları transfelerde saçma salak paralar döküldü. adam gibi hızlı ve birazda genç bi forvet hiçmi yok şu dünyada onu anlamam. tabataya verdiğin paraya adamlar ne oyuncular alıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit dostum haklısında bahsettiğin ülke türkiye öyle genc adamlar kolay kolay gelmez...Ya sönmüş yıldzlar gelir 33-35inde.. yada kendini kanıtlayamıyan 2. 3. sınıf yabancilar gelir..Bu yönetimlern yada klüplerin sucu değil..TSL'nin kaderi..Premier ligde 5-6 takım üst sıraya CL'ye oynarken TSL'de 4 ü gecmez bu..Bu yüzden biraz da
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit, forvet sorununuz olduğu doğru ama fıstık gibi Batuhan vardı elinizde, çocuk yata yata 105 kilo olmuş şimdi?! Bu sene daha zor forma girer, yazık etmiş kendine.
Nobre-Nihat-Yusuf falan hep ıskarta adamlar, Bobo küskün, Holosko da tam etkili olamadığından bu durum normal. Tello'yu sola, Serdar/Holosko'yu sağa koysan bile ortada topları indirecek, servis edecek, bekletecek bir golcü yok bjkda.
Sosyal ağlarda paylaş

gözlemci yok adam gibi birazda o yüzden.
ingiltere alt liglerinde bile şuan TRde süperligde oynayan forvetlerden çok üstün forvetler var. parayı verdikten sonra çoğuda gelir. ama işte genelde TR de takımıma yıldız oyuncu getireyim anlayışı mevcut. gelen yıldızlarda 30unu geçmiş yıldızlar oluyo biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldız ??? Kardesm türkiye'ye her gelen yıldız sonucta gazetelre bakarsan...Tırt basin herkesi yıldız yapıo..Herkes tangocu sambaci..Avrupa'nin üst düzel liglerinde oynayamıcaklari için türkiye'yi seciyorlar..Yada carlos gibi yattıklari yerden para kazanmak için..Önce ülke olarak adini duyurcaksn..Fenr beşiktaş gs ayrimi yapmadan avrupadaki her takımın başarılı olmasini isteyip,milli takımın üst düzey maclar yapıp ligini tanıtmasini bekleyeceksin..3-5 senede olmasi zor yani :D sen 10 luk adana 13 15 te versen kolay kolay getiremezsin..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Yıldız ??? Kardesm türkiye'ye her gelen yıldız sonucta gazetelre bakarsan...Tırt basin herkesi yıldız yapıo..Herkes tangocu sambaci..Avrupa'nin üst düzel liglerinde oynayamıcaklari için türkiye'yi seciyorlar..Yada carlos gibi yattıklari yerden para kazanmak için..Önce ülke olarak adini duyurcaksn..Fenr beşiktaş gs ayrimi yapmadan avrupadaki her takımın başarılı olmasini isteyip,milli takımın üst düzey maclar yapıp ligini tanıtmasini bekleyeceksin..3-5 senede olmasi zor yani :D sen 10 luk adana 13 15 te versen kolay kolay getiremezsin..

biz parası neyse verdik anelkayı getirdik.

cem uzansız hem de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...