Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Fenerbahçe 13.09.09 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

DoGMeaT said:

...

kazım'ın aldığı kart dışında hepsi yalan yanlış kartlardı.

...

hakemlerimizin geçtiğimiz 4 haftalık sergilediği yönetime bakarsan söylediğin doğru, hatta kazımın ki bile tartışılır olması gerekir, hatta biraz zorlasak luganoyada bir fair play ödülü felan çıkartabiliriz, misal hakemi arkadaşlarından koruyor...

oha bu adamla ilk defa doğru şeyleri düşünüoruz asdfsa
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ona laf edilmiyo, eğer hakem fb düşmanıydı rengini belli etti derseniz hakem fbliydi 16dk uzatma verdi diye cevap da verilir deniyo.

FB düşmanı olsa orada hakem 16 dk uzatmayı vermez, olsun ya da olmasın. 5-6 dk verir. Kimse de kardeşim niye vermedin diyemez.

Ama inatla hakem fb düşmanı oluyo

bi mac 20 dakka duraksarsa konfeti yuzunden, ondan sonra o hakem maci tam 90 da bitirirse, bildigin o federasyon binasını yıkarlar turkiyede.

hangi takıma olursa olsun. o yuzden yavaş bitirsin, oyle bişi olursa tekrara kadar gider maç hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

DoGMeaT said:

medyaspor'u beşiktaş ve fenerbahçe haberleri için takip etmeyin.
tuğrul yenidoğan ve kemal belgini ciddiye almayın
sütünüzü için,dişinizi fırçalayın,maçı izleyecekseniz at gözlüğünüzü çıkarın.

çıkartmadan gerçekleri görmek zor, ortalıkta olmasına rağmen. boşversene..

hadi ortadaki gerçeklere bakalım o zaman

-maç boyunca ali tandoğan'ın hareketleri(guizayı topsuz alanda indirmesi,kendine yere atmalar,santosun kart gördüğü faulün aynısnı 3 kere yapması)

-yenal tuncer ve lugano pozisyonunda luganonun kart görmesi.

-gökhan gönülün kart gördüğü ,korner diye nitelendirilen aut.

-bilicanın sercandan yediği tekmeler

-alex'in adama değmeden faul yapabilmesi!

sahada böyle şeyler dönerken ne diyorsun ne sivrilik yapıyorsun?
bide çıkıp hee at gözlüğ,heee ortada diye konuşuyorsun,izlendin mi maçı?

hakem maçın içine eder---->futbolcu haksızlığa sinirlenir tepki verir----->futbolcu ceza alır.

bu şemadaki yanlış nerde başıyor?

manisanın verilmeyen penaltısı var eyvallah
lakin kardeşim bunun diyeti bu mu?
diyarbakır maçında takır takır tekmeler atılır
denizlide zaten -_-
bu maç hakem zaten su götürmez noob
ama çıkıp daha ne yüzsüzlüğe vurupta fener usulsüz birşeyler yapıyor diyorsunuz,nasıl bir saplantı var böğrünüzde?

az sakin olun be arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

korner hatali karar olabilir ama bu senin hakemin uzerine yurume hakki vermez ki? hele sen fenerbahce gibi bir takimin oyuncusu isen akilli olacaksin.

bunu avrupada yapsin oyuncularimiz sikiysa. (fatih terim 2 el kol yapti attirdi kendini mesela)

ama fenerbahceli oyuncular acayip gergin bu sene maclarda. her macta hakemin uzerine toplu olarak yurumeler, eline vurmalar falan.. hadi emre bunlari yapiyor da en sakin adamlardan alex'in bile hakeme omuz atmasina sasirdim ben. gereksiz geriyorlar maclari.

lugano'nun asiri tepkisi vardi hatta, fenerbahce 11 kisi tamamladigina sukretmeli maci.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

valequenta said:

DoGMeaT said:

medyaspor'u beşiktaş ve fenerbahçe haberleri için takip etmeyin.
tuğrul yenidoğan ve kemal belgini ciddiye almayın
sütünüzü için,dişinizi fırçalayın,maçı izleyecekseniz at gözlüğünüzü çıkarın.

çıkartmadan gerçekleri görmek zor, ortalıkta olmasına rağmen. boşversene..

-maç boyunca ali tandoğan'ın hareketleri(guizayı topsuz alanda indirmesi,kendine yere atmalar,santosun kart gördüğü faulün aynısnı 3 kere yapması)

hakem maçın içine eder---->futbolcu haksızlığa sinirlenir tepki verir----->futbolcu ceza alır.

denizlide zaten -_-
ama çıkıp daha ne yüzsüzlüğe vurupta fener usulsüz birşeyler yapıyor diyorsunuz,nasıl bir saplantı var böğrünüzde?

ııh malesef olmadı çok boş konuşmuşsun.

ben yazacagımı yazdım, önümüzdeki haftalarda çok şey görecez sende sarı lacivert at gözlüğünü çıkartıp izlemeyi dene.

p.s.: büyük takımların maçlarını kaçırmam, arada anadolu takım maçlarınıda izlerim boş vaktimde. rahat ol yani izledim maçı izlemeden bu gerçekleri göremem zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

hakemler, fenerbahçe maçlarını, fenerbahçenin popülaritesinden (kusura bakmayın bu ülkede şu kadar iyi oynayan galatasaray'dan dahi çok satar fenerbahçe) sadece "aha bakın, ben süper hakemim, büyük takımlara karşı çok sert kararlar veriyorum of otoriteyi nasıl koydum" demek için sahaya çıktıkları sürece bizim çekeceğimiz çok.
Sosyal ağlarda paylaş

aksine yapamiyor fizban.

hakem lugano'nun elinde tutunca lugano soyle bir silkeliyor hakemi, alex omuz atinca sari kart ile gecistiriyor.

erman demisti dun. lugano fenerbahce formasini korurken sana dokundurmayarak, sen federasyonun sana verdigi kutsal hakem formasini koruyamiyorsun. yaziklar olsun vs diye giydirdi cobana.

senin dedigin gibi sov yapacak olsa kirmizi gosterirdi o itirazlara.

malesef hakemlerimiz kendini ezdiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

valequenta
E-Posta:
Gizlenmiş
--------
Sen kimin fakesin merak ettim, ya da durmuş durmuşsun 5 sene sonra konuşmaya başlamışsın.

yok fake değilim merak etme, dediğin gibi sadece takip ediyordum, wow acc filan satıyordum bu aralar takılıyorum.

6s,f5 söylemlerine gelince o an bi gazla yazdım kusura bakmayın dedım daha sonra, yazdıklarıma cevap verememenin çözümü ban mı oluyor; komik ;)
Sosyal ağlarda paylaş

masq;

kırmızı gösterememesinin de sebebi basit. biliyor başta yanlış karar verdiğini. yoksa o kolundan çeken herkese kırmızı vermesi lazım. ama mesela sercan'a kart vermemesi nedir ?

yan hakemi dinlemeyip korner diyor mesela, sora gökhan çıldırıyor. eğer gerçekten inansa kornere, çıkartması lazım kırmızıyı. hayır yapamicak bi durum da yok, deplasmanda bi de fener sonuçta, bursa'da maç.

neyse uzar bu.

3 hafta sonra gs maçı yönetir de oradaki kararlar meydana çıkarsa daha net görürürz.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

"Tatar Ramazan" said:

valequenta
E-Posta:
Gizlenmiş
--------
Sen kimin fakesin merak ettim, ya da durmuş durmuşsun 5 sene sonra konuşmaya başlamışsın.

yok fake değilim merak etme, dediğin gibi sadece takip ediyordum, wow acc filan satıyordum bu aralar takılıyorum.

6s,f5 söylemlerine gelince o an bi gazla yazdım kusura bakmayın dedım daha sonra, yazdıklarıma cevap verememenin çözümü ban mı oluyor; komik ;)
hem cevap verip hem de ana bacı sövsem cevap sayılır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

valequenta said:

"Tatar Ramazan" said:

valequenta
E-Posta:
Gizlenmiş
--------

hem cevap verip hem de ana bacı sövsem cevap sayılır mı?

yakışır
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

masq;

kırmızı gösterememesinin de sebebi basit. biliyor başta yanlış karar verdiğini. yoksa o kolundan çeken herkese kırmızı vermesi lazım. ama mesela sercan'a kart vermemesi nedir ?

yan hakemi dinlemeyip korner diyor mesela, sora gökhan çıldırıyor. eğer gerçekten inansa kornere, çıkartması lazım kırmızıyı. hayır yapamicak bi durum da yok, deplasmanda bi de fener sonuçta, bursa'da maç.

neyse uzar bu.

3 hafta sonra gs maçı yönetir de oradaki kararlar meydana çıkarsa daha net görürürz.

sercana verdi sarı kart?
ayrıca 3 hafta beklemeye gerek yok,
galatasaray:denizlispor maçını yönetti çoban.
o maçta da 3 galatasaraylı oyuncu sarı kart gördü.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=79517

baros'un gördüğü sarı kartta nedeni;

denizli golü sonrası santra yaparken baros rakip sahaya basmıştı ve hakem tekrar başlayın dedi. baros eliyle hadi oradan gibi bi işaret yapınca sarıyı almıştı mesela. kimse de çıkıp neden bu sarı demedi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

yani neredeyse bütün spor basını oyundan atılması gerekli fener futbolcusu sayısını tartışırken bir kaç arkadaşın burada " hakem şöyle aut verdi, böyle yanlış faul verdi, bizim hakkımız yeniyor " vs. vs. vs. yazılarını hayretle karşılıyorum.

Ben bunu şuna bağlıyorum; sezon başından beri fenerli futbolcuların saha içerisinde sergiledikleri agresif ve terbiyesiz tavırlara hakemlerin sessiz kalmış olması içimizdeki bu arkadaşları da sessizliğe itmiştir, tıpkı sessiz kalan fener yönetimi gibi ( hani bir ara ali koç ve arkadaşlarının " bundan sonra her maçın ardından basın toplantısı düzenleyip hakem hataları hakkında da konuşucağız... " demesi gibi.

Hal böyle olunca bazılarının " keşke hakem kırmızıyı verseydi de ben böyle susmak zorunda kalmasaydım " diye içinden geçirdiğini yakın çevremdeki fenerli arkadaşlarımdan da gözlemliyorum.

Fenerin bu hakemlerle temaslı imtihanı geçen seneye dayanır. Ufaktan ufaktan alex bunu yapmıştır ve karşılığında bir zarar görmeyince bunu bütün takıma tavsiye etmiştir. Sonra bu işlerin profesörü sayılabilecek lugano ve emre ile işin boyutunu abartılmıştır. Yanlız benim anlamadığım nokta eskiden bu tarz görüntüler ile futbolculara ceza veren TFF şimdi televizyon izlemiyor sanırım.

Zegna said:

dinleyenmi var? adam kalmaz banlaya banlaya.

bizzat kendım cok kez yazdım, insan olan anlar dedim ama nerde :]

eşşeğe soyleseydik adam olurdu o uyarıları.

Yöneticilerinin bu zihniyete sahip olduğu bir ortamdan da makul ve mantıklı şeyler çıkmasını beklemek hayalperestliğin dik alasıdır.

Aferim Zegna, tebrik ederim seni ve diğer yönetici arkadaşlarını,

Sizin banlamaktan korkarak konuşturduğunuz bu adamlar ( ki sen bunları eşşek olarak bile görmüyorsun ) yüzünden şurada iki satır fikir paylaşacak adamlar sessiz kalıp izlemeyi tercih ediyorlar,

Yine atalarımızı analım bu bahaneyle ; yağız hırsız ev sahibini haksız çıkarırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

masq;

neyse uzar bu.

şu anda sizin politika işliyor gs maçına kadar hakemlerin fenerin hakkı yedi diye bağırın ki o maçta hakemler baskı altına girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

denizlide zaten -_-

/signed.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...