progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 http://www.traileraddict.com/content/unknown/solomon_kane.jpg Conan'ın yaratıcı Robert E. Howard'ın başka bir karakteri Solomon Kane. Lanetlendikten sonra savaşçılığı bırakmış daha barışçıl bir yaşam sürmeye çalışırken yine aksiyonun içine çekilyior. Solomon Kane rolünde Rome'un Mark Anthony'si James Purefoy var. Tipi hafiften Van Helsing'e yada daha doğrusu Warhammer daki Witch Hunter'a benziyor biraz ^^. Hikaye de öle çok aşmış bir şey değil ama en azından aksiyon sahneleriyle falan eğlenceli bir film olacak gibi duruyor. Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Tam Warhammer movie olmuş, Witch Hunter ile Chaos Chosen kapışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 lan lan biz seni mark anthony olarak bilirdik. ne lan o saçlar. gitmiş tüm karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aha yok olmamıs release ama release olmamis film'e nasil puan veriyorlar anlamadim http://www.imdb.com/title/tt0970452/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bu film nasıl ? Torrentte denk geldimde, izleyecek film kalmamış bunu çekelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 6.5'u dibine kadar hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 6.5 doru puanlama yalnız sonunda daha fazla savas beklerdim butceleri yetmemis sanirim daha guzel olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok kötü izlemeyin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Yaratıklar güzel göründü bana. Yaratıklarım hatırına izleyecebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 arcane said: Tam Warhammer movie olmuş, Witch Hunter ile Chaos Chosen kapışıyor. aynen öyle, bayıldım ben filme. kötü falan değil bence gönül rahatlığıyla, zevkle izlenir^^ filmin kötüsü dok, bu yüzden ekstra sevdim heueh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Rome dediler Mark Anthony dediler geldim.Akşam indiriyim torrenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 filmin açılış sahnesi tam gaz giriyodu ama gerisi tırt klişe dolu. kafa yormadan bir hafta sonu izlenilcek hmm denilip unutulcak filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bu film anca benim gibi orta çagın karanlık atmosferinden haz alan tiplere gider. Edit:Aklıma disciplesdaki witch hunter geldi ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 TanitciReklam said: filmin açılış sahnesi tam gaz giriyodu ama gerisi tırt klişe dolu. kafa yormadan bir hafta sonu izlenilcek hmm denilip unutulcak filmlerden. malesef ya yine de filmin atmosferi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Demin izledim filmi, her izlenen filmin şaheser olması gerekmediğinden izlenebilecek bir film aslında. Kötü değil. İyi de değil. Gerçi sadece tek bir macerasını okumuştum Solomon Kane'in ama benim bildiğim bir elinde ucu kurukafa olan asa tarzı birşey olmalıydı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kötüydü film ya. sonu özellikle çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Olmamış, sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar