nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mal Madrid zürihten 2 tane gol yemiş ya pepeye güvendim rezil oldum. Hakan yencek beni head to head'de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bendede metzelder vardı onun haricinde kaleci dahil gerideki 3 oyuncumdan tam puan aldım gol yemedilr :) ama agüero vardı forvette birileri çıkar demişti çıkarmadım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 oshea oynamadı, buffon gol yedi defans çöktü ilk gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Lisandro ile O'Shea da zarardayım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Grafite yedekti offf. yinede 23 puan toplamisim. Mallik yaptik unuttuk Luis Fabiano kalmis forvette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Arkadaşlar ilk defa oynuyorum da :), her matchday için ayrı kadro mu kuracaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Luis fabiano oynamadı mı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yarın sevillanın maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 khaladan şu anda fark yemiş görünüyorum=) 44-18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 18. sıradayım, ama daha yarını var bunun matchday bitmedi. Yine de ManU feci yıktı beni. Hem O'shea hem giggs olmayınca tükendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben de o'shea kurbanıyım ama max 2 puan alırdı zaten oynasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 1 puan oynadığı + 1 puan 90dk tamamladığı (defans oyuncusu değiştirmedi ferguson yanlış hatırlamıyosam) + 3 puan da takımı gol yemediği için = 5 puan almaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bi kırmızı yiyip -3'ten 2 alır diye hesaplamıştım. sallamışım evet onu biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hehe o da mümkün tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 rooney ve agüero puanı çekti aşaa. yarın biraz toparlarım inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yargılamışım ilk günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 rooney degil ronaldoyu kaptan yapsam tam akacakmışım yine de iyi 33 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 manu + madrid'den iyi puan geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 inanmiyorum ya hala grafiteyi nasil almadigima ilk 11e SHFDSFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Agüero hem burda hem iddiada yaktın beni.Neyse liverpooldan gelecek puanlarla üst sıralara tırmanabilirim belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 head2head'te ahmet ile durumumuz 13-11.Bende gerrard,torres,navarro,puyol,renato var.Bugün geçebilirim ahmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dudullu idmangücüyle maçım var :) Sevilla gol yemez, Glen Johnson + Gerrard'a çok güveniyorum zaten, Eto'o ve Xavi'de bekleneni verirse :D 2. günüm çok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Noldu artık giremiyoruz galiba lige... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Roqq said: Dudullu idmangücüyle maçım var :) Sevilla gol yemez, Glen Johnson + Gerrard'a çok güveniyorum zaten, Eto'o ve Xavi'de bekleneni verirse :D 2. günüm çok daha iyi olacak.yanlış fikstüre bakıyosun, maçımız matchday 2'de. bugünkü maçlar matchday 1'e katılacak. keşke dediğin gibi olsaydı, dişime göreymiş kadro :P senin rakibin average diye geçiyo. bot kendisi. tek sayıda kaldığımız için senin karşına oyunun ortalama puanını yazıyolar. hoş sistemmiş, merak ediyodum ne olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 formanın hakkını veren tek adam fabiano. bide kart görmüşün gerrard püüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar