Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk defa birini kıskandım...

Dolis

Öne çıkan mesajlar

Ya çok yakın bi arkadaşım mimar sinan üniversitesine bizim okuldan geçiş yaptı 4. sınıfa geçti gerçede aynı anda msü yede geçiş yaptı. Şimdi güzel sanatlar fakültesinde okuyoruz kızın dersleri çok çok iyi ama çizimi benimkinden çok daha kötü benimde mesleki derslerim iyi ama not ortalamam düşük. Çizimimde gayet iyi diyeyim. Şimdi o geçti bende seneye geçemezmiyim diye düşünüyorum msünün bizim bölüm başkanını aradım konuştum ya not ortalamasına bakıyolar genelde diyo sinirim bozuldu.. Yetenek ve çizime değil ineklemeye bakıyolar sinir oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben biriyle tanismistim bak nasil kiskanilir mi

simdi bu arkadasin anne tarafi boyle bayag oteller sahibi babasi turkiyenin en buyuk tekstilcilerinden biri total bir kac milyar dolar cikar :)

arkadas tip olarak keanu reeves e benziyor muhtemel daha yakisikliymis ole diyor hatun grubu, kendisi turkiye dereceli kayakci avrupa dereceleride var, 3 yildizli dalgic, muzik grubu var.

anadolu liselerinde ilk 3 te grip robert koleji birincisi olup MIT bilgisayari dereceyle bitirdi :)

devaminda noldu bilmiyorum eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Hay ben ortalamanın ....
Cidden sinir bozucu bir durum seni anlayabiliyorum. Bende ortalama yüzünden akademik kariyer yapamıyorum. Okulda bitti elden bişey gelmiyor ortalama için. Hazır fırsatın varken bence bu sene ortalamanı kas. Geçiş yapamıyorsun bari ilerde başını ağrıtmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...