Dolis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ya çok yakın bi arkadaşım mimar sinan üniversitesine bizim okuldan geçiş yaptı 4. sınıfa geçti gerçede aynı anda msü yede geçiş yaptı. Şimdi güzel sanatlar fakültesinde okuyoruz kızın dersleri çok çok iyi ama çizimi benimkinden çok daha kötü benimde mesleki derslerim iyi ama not ortalamam düşük. Çizimimde gayet iyi diyeyim. Şimdi o geçti bende seneye geçemezmiyim diye düşünüyorum msünün bizim bölüm başkanını aradım konuştum ya not ortalamasına bakıyolar genelde diyo sinirim bozuldu.. Yetenek ve çizime değil ineklemeye bakıyolar sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 biraz da düzgün yazanları kıskansan güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 onunda yeteneği odur sonucta. snn yeteneğin nası çizimse onun yeteneğide okuduğunu iyi anlamadır belki. ama tabi bnmki bi fikir sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 not ortalamanı yükseltmeye çalış ozaman yetenegin ondan iiyse daha bile öne geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hatta uslu bi çocuk olursan bi gün şirinleri bile görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kiskaniyosan cekememekle kalma, biseyler yap. Va Nille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 cheqemiyosan anten taqq T!Kky ezq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 saglık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 -Neiloth- said: cheqemiyosan anten taqq T!Kky ezq! ahahahahah of cok kotu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben biriyle tanismistim bak nasil kiskanilir mi simdi bu arkadasin anne tarafi boyle bayag oteller sahibi babasi turkiyenin en buyuk tekstilcilerinden biri total bir kac milyar dolar cikar :) arkadas tip olarak keanu reeves e benziyor muhtemel daha yakisikliymis ole diyor hatun grubu, kendisi turkiye dereceli kayakci avrupa dereceleride var, 3 yildizli dalgic, muzik grubu var. anadolu liselerinde ilk 3 te grip robert koleji birincisi olup MIT bilgisayari dereceyle bitirdi :) devaminda noldu bilmiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oha, mr. awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 iste ondan sonra issizim abi, bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bende geçen gün sokakta dal vaşak yatan deliyi kıskandım.Seviyem iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 -Neiloth- said: cheqemiyosan anten taqq T!Kky ezq! ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Hangi okuldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Hay ben ortalamanın .... Cidden sinir bozucu bir durum seni anlayabiliyorum. Bende ortalama yüzünden akademik kariyer yapamıyorum. Okulda bitti elden bişey gelmiyor ortalama için. Hazır fırsatın varken bence bu sene ortalamanı kas. Geçiş yapamıyorsun bari ilerde başını ağrıtmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Çalışsaydın arkdaşım.Hala fırsatın varken toplamaya bak.O da yatarak o ortalamayı yapmamıştır eminim.Senin ki doğuştan diyorsun yeteneğin o emek veripte bi yerlere gelmiş.Tabi sende verdin ama teorik derslerde önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 -Neiloth- said: cheqemiyosan anten taqqT!Kky ezq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "hayatımda ilk defa birini kıskadım" derken :) yeme bizi.inkar etsek de insanlar neredeyse herkesi kıskanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 -Neiloth- said: cheqemiyosan anten taqq T!Kky ezq! of hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Rakursi said: Hangi okuldu? Kadir Has üniversitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Aga ben durumu gözümde büyütüyorum ya neyse çalışıp ortalamayı arttırıp şansımızı deniycez artık. Trolleyen arkadaşlarada teşekkürler. Hep yaptığınız bi şeyi tekrarladınız adam gibi fikir sunduğunuz bi zamanda görüşmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 benim ablam azim etti kazandı msü resim'i yetenek sınavıyla. elbette hepimiz kıskanıyoruz birilerini, gaza gelip çabalamak lazım. microsoft'a girme hayalleriyle cylon olurcasına programlama kasıyorum bende mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar