aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 saclarini adam gibi kestirse bi 50kda ordan eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şükrü şahan izliyosn çok galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hayir, sarbinin saclarina ayarim. ama sahani da izlemis olabilirim, cok izleyebilicek bi durumda degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o video baya iyi. sabriyi rezil ediyo herif. takıma gelsem sabriyi önce berbere yollarm fln. ama adam öğrendi futbolu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o videoda kendi rezil oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Rew yine standup yapmış ulu orta, herkesi de koparmış para kazanabilirsin bu işten Rew bence kariyer olarak düşün elano > alex >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 O değil de sabrinin top auta çıkarken ki fake'ini ben mi gördüm sadece ahahahhahahahha koptuk barda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 taç o taç, o maçı bi kafede izliyoduk biz ve bütün kafe yerlerdeydi o pozisyondan sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Holy said: Rew yine standup yapmış ulu orta, herkesi de koparmış para kazanabilirsin bu işten Rew bence kariyer olarak düşün elano > alex >:D< Brezilya milli takımı t.direktörü Dunga ve teknik heyetteki yardımcıları da yapıyo o stand up'ı her Brezilya maçında, yıllardır Alex'in yüzüne bakmazken şu en kötü formundaki fiziksel olarak yetersiz Elano'yu her maça çağırarak. Demek ki Alex'ten bayağı bir fazlası var ki milli takımda aynı mevkideki Elano oynarken Alex oynamıyor. Tutup da Brezilya milli takımını futbol bilmemekle suçlarsın ama sen. Hayır aynı ülkedeler, biri milli takıma çağrılıp oynarken diğerini arayan soran yok, bu takım da Brezilya, öyle sıradan bi takım da değil. Hadi ben yanıldım olabilir de koskoca Brezilya milli takımına "zuha futbol bilmiyo standup yapıp elano çağrıyo" demek kendinizi komik duruma düşürmekten öteye gidemez, "Futbol bilmeyen giremez" diye tabela mı assak bölümün kapısına napsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 elano takıma tam alışsa süper olucak.türkiye şartlarında alexle kıyaslancak durumda dğeil.ama adam ingiltere liginden geldi.ve brezilya milli takımında da oynuyor :).söylicek birşey yok takımdakilerle tam anlasamıyor.barosla kewella falanla.çok bariz pas hataları falan yapıo.ama adam bugun santimlik pas attı gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Holy said: taç o taç, o maçı bi kafede izliyoduk biz ve bütün kafe yerlerdeydi o pozisyondan sonra ahah ya bugünkü maçı dedim sen eski pozisyonu diyosun galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 2010 da dunya kupasinda kadroda olup da adamlari beyenmezsek bize ayip artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dunga adam, brezilya takım degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ah canim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Dartanian said: Holy said: taç o taç, o maçı bi kafede izliyoduk biz ve bütün kafe yerlerdeydi o pozisyondan sonra ahah ya bugünkü maçı dedim sen eski pozisyonu diyosun galiba :Dbugünkü maça saygım sonsuz, ben eskisi anladım @Rew bunları biliyor muydunuz köşesinde Fatih Tekke, Yıldıray gibi adamların bizim milli takımımıza çağırılmama durumları var hali hazırda. Hatta onu da geçiyorum, bir oyuncu senin oyun stiline uymuyosa onu çağırmama hakkına gayet de sahipsin. Alex, durağan bir oyuncu, takımı yavaşlatıyo. Bunu Fenerbahçe göze alıp oynatıyor ve oyun genelinde takımı kötü etkilese bile 2 hareketiyle maç çeviriyor alex. Bunu da öyle kırk yılda bir değil senede en az 5-6 maçta yapıyor. Elano da top çeviriyordur belki, henüz bi numarasını göremedik ligimizde. Tabi uzaktan attığı bir gol hariç. Ha onu da iyi oyuncu olduğuna kanıt olarak göstermeyi düşünürseniz Deivid ilah oluyor o tip attığı gollerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şu anda bir numarasını göremedik evet, buna katılıyorum, ama zaten daha 2-3 maçta ya oynadı ya oynamadı (90 dk sadece 1 maç çıkardı o da zoraki) Hele biraz zaman geçsin. Alex'le kıyaslama yaparken zaten durağan oluşunu da hesaba katarak yapıyorum kıyaslamayı. Zaten bir de hızlı adam olsa Alex şu an Milan'da falan oynuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 e tamam işte bırak da henüz bi numarasını göremediğimiz adamı alex'le kıyaslama. ilerde bir hagi olursa hepimiz zevkle seyrederiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 E tamam işte ben kıyaslamıyorum ki, Dunga kıyaslamış çoktan, ben de onu ve Brezilya milli takımını referans alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 oof of. illa örnek istiyorsan nuri şahin'in çağırılıp tuncay'ın çağırılmadığı milli maç kadrolarımız var 3-4 sene öncesinde. nuri şahin tuncay'dan büyük futbolcu da dersen tartışmamız çok boyutlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yok öyle maç olabilir de, 1-2 maç değil son birkaç senelik tüm periyod benim bahsettiğim :) Tuncay da 5 sene boyunca milli takıma çağrılmayıp da Nuri çağrılsa ve ikisi aynı bölgede oynuyor olsa haklıydın. En basidinden Alex FB forması giydiğinden beri (4 sene mi oldu 5 mi ne) çıkmadı milli maça, öncesinde Elano zaten yok. Elano bir süredir düzenli olarak oynuyor takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 alex 68 maç, elano 41 maç. elano alex'i geçince tekrar tartışırız bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yok, inatla demek istediğimi anlamıyosun Holy. Alex 68 maçı yaparken ortada Elano yoktu. Şimdi ikisi de var. Ve tercih edilen, oynayan Elano. Yaşıt olsalar o dönem de Elano oynardı merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 alex in 68 maçının 19 unun u-21 olduğunu belirtmek gerek. a takım kariyeri olarak dünya kupasından sonra geçer zaten büyük ihtimalle elano alexi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tamam işte geçtiği zaman konuşuruz. Rew onun cevabını verirken de oyun stiline göre oyuncu tercih ettiğini söylemiştim Dunga'nın. Alex oyunun genelinde pasif oynayıp maç çevirebilen bir adam, Elano maçın genelinde aktif olan bir adam. Brezilya'nın taktiği farklı olsaydı Alex'de oynayabilirdi milli takımda. Senin anlamadığın ise ben Elano kötüdür falan demiyorum, sadece Alex ile kıyaslamak için biraz erken diyorum. Elano 4 yıllık kontratını bitirince rahat rahat karşılaştırabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Neyse bakıcaz o zaman, dediğin gibi Türkiye'de farklı olabilir. Değil Elano Kaka'yı getirirsin, aşı tutmaz Alex'ten faydalı olmaz Tr'de falan o ayrı konu. Ama ben dünya piyasasındaki ve futbolundaki yer olarak kıyasladım ikisini Türkiye kariyerlerine göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar