paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 demek ki Okyanus kıyısnda falan olsak yada tropikal bi kuşakta olsak hepten haritadan silinicez. Resmen 3. dünya ülkesiyiz. İkitelli de 1 ölü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Halkalı'da durum ne bilen varmı? Yada halkalı'da olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Vali güler çıkar birazdan: İstanbul'da her şey kontrol altında, istifa etmemizi gerektirecek bir durum yok, başkanımla kordineli çalışıyoruz, tüm ekiplerimiz İstanbul'da çalışıyor, İstanbullular merak etmesin her şey yolunda. Fiksleri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 ulan koskoca yurtiçi kargo'nun depolarını su basmış, yüzbinlerce dolarlık zarar var. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 |Joker| said: Vali güler çıkar birazdan: İstanbul'da her şey kontrol altında, istifa etmemizi gerektirecek bir durum yok, başkanımla kordineli çalışıyoruz, tüm ekiplerimiz İstanbul'da çalışıyor, İstanbullular merak etmesin her şey yolunda. Fiksleri bekliyoruz. vali senmisin lan yoksa? pis herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 cuma günü hazırlık sınavım var. bahçeşehirden çık- 2. köprüden karşıya geç- tuzla-akfıratta sınava gir (15-17 arası) bahçeşehire geri dön bence ölüme yolculuğa dönüşebilir ama kısmet artık ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 mimar sinanın köprüsüde ayakta kalması ne garip hiç batmamış bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Olaydan 1 gün önce İstanbul'da otoyolda su akacak adam boyu denseydi bi tarafımı açar gülerdim. Dünse herşey yaşam mücadelesine döndü. Cuma 1.5 katıymış. Cuma bölüm başkanımla randevum vardı. Yine yaşam mücadelesine dönüşmez umarım yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bu olayda şaka gibi ya ben hiç bi su birinkitisi bile görmüyorum adam gibi 2 gündür. beşiktaş etiler levent osmanbey taksim falan hiçbirşey yok buralarda sonra televizyona bi bakıyorum millet şişme botlarla geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ulan 5 tane yeni baraj yapsan onları bile dolduracak yağmur yağdı ama gel gör bakırköy de su kesintisi var şuanda sıçamıyorum. nasıl bir memleket ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SUYLA SIÇMANIN NE ALAKASI VAR ZINDIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 DoGMeaT said: SUYLA SIÇMANIN NE ALAKASI VAR ZINDIK sıçmayla değil sonrasıyla abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 duş aldırıyorum ben her tuvalet sonrası. ondan bitiyor istanbul da su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Yarın 1.5katı yağış var diyorlar. WTFBBQ olmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 eğer gerçekten de öyle bi yağış olursa istanbul gg. neyse ya, 10 milyon kişi döt kadar şehirde fazla zaten. yer açılır bi parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi bisi yazmiyim diyodum da, yani 3. Dunya ulkesi iste, cidden bi fark yok, kamudan ozele butun yoneticiler yetersiz.. Cocuklar Turkiye iste bu yuzden firsatlar ulkesi, degerini bilin.. O kadar kapasitesiz insanla dolu ki, siyrilirsaniz cok iyi yasarsiniz, unutmayin.. Yazik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 tem de bir sorun var mı bu arada? haftasonu yağış var diyorlar bilginiz var mı bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi bunca barzo arasında sıyrılıcam diye hayatımı harcıcağıma gelir senin yanında dertsiz tasasız yaşarım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Cuma bu sel felaketine neden olanın iki katı yağış varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Theghosthand said: Cuma bu sel felaketine neden olanın iki katı yağış varmış. kim diyor abi bunu ya. of yolculuk işimiz var edirneden ankaraya. korkuyorum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Buyse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 NTVde dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Topbaş bu felaket insanoğlunun hoyratlığının faturasıdır demiş. "İnsanoğlunun geçmişten bugüne kadar doğayı çevreyi hoyratça kullanmanın faturası. Amerika’daki sel baskınları, uzakdoğudaki sel baskınları, Avrupa’daki sel baskınları, bu dünyanın her tarafını yokluyor. Buzullar erimeye başladı ekolojik kıyametten bahsediliyor, iklim değişiklikleri ciddi anlamda sinyallerini veriyor. Şu anda İstanbul ve Türkiye sonbahar mevsiminin yağış dönemine girdiği bir süreçte 80 yılın yağışlarının en güçlüsü bir saat içinde oluyorsa bununla baş etmek mümkün değil. Bu arada insanoğlunun çevreyi doğayı maalesef çok hoyratça kullanmasının faturası benim kastım." Meteoroloji günlerce basbas bağırmasına rağmen Önlem almama, sonra hepsi küresel ısınmanın suçu, bütün insanlık kabahatli de. NIEC OEN MEYT !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Llama said: mimar sinanın köprüsüde ayakta kalması ne garip hiç batmamış bile bu eskilerde bi teknoloji bi olay var kesin. ölürken yaktılar mı notlarını defterlerini anlamadım ki arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 O köprü efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar