Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 1. Poquito Mas 2. Sa'eed 3. End of the Road 4. Smashing the Opponent *featuring Jonathan Davis (Korn) 5. Can't Stop 6. Herbert the Pervert 7. Killing Time *featuring Perry Farrell (Jane's Addiction) 8. Project 100 9. Franks 10. Slowly 11. Legend of the Black Shawarma Bugün çıktı. Baya sert olmuş. Başta konsept albüm olarak düşünülmüş, sevdikleri restaurantların isimlerini vermişler bazı şarkılara (Sa'eed, Poquito Mas). Zaten video bloglarında da sürekli yiyor adamlar. Sonra vazgeçmişler sanırım. Genel olarak güzel bir albüm, yine de elektro gitar biraz daha geri planda olabilirdi. Sa'eed, Black Shawarma ve Smashing the Opponenti dinlemiştim zaten iyi şarkılar. Onun dışında Poquito Mas çok hoşuma gitti, süper bir giriş parçası olmuş. Diğerlerini birkaç sefer daha dinlemem lazım ama fena değiller genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 gitar arka planda olsaydı keşke diyince heyecanlandım yeni bir heavyweight mi var yoksa bu albumde. ohş. hemen indireyim satın alıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Adamlar donerden album yapmis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yok yok mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 albüme giriş çok iyi, son 2-3 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 poquito mas killing time project 100 çok iyi. metalci clubberlara birebir. edit: albümün sonuna gelmemiştim henüz. franks & slowly de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bi heavyweight gibi şarkı yapamadılar bi daha. gerçi kimse yapamadı dünyada öyle bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu albüm sanki direkt heavyweight tarzında şarkılarla dolu full. hep elektro sesi alıyorum, böyle sert industrial rock şeysi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hayatı boyunca elektronik müziğe laf atan özenti metalcilerin müziğidir bu.Ensturmantel eelktronık falan diye diye tatmin ederler kendilerini lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Walla infected mushroom u tanıdığımda ki müzki tarzını bayağı deşitirmişş aynı şeyi zamanında apocalyptica da yapmıştı ama genede beğendim cok eski albümlerinden converting vegetaians deeply disturbed gibi şarkılarını bir dinleyin ltf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sa'eed çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu gidişle dark psy olucaklar. manasız değişimler gösteriyolar. biz onları bu yüzden sevmiyorduk :( böyle bir şey yapıcaklarsa dark soho ya da ne biliyim nebula filan dinleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hemen satın alıp indiriyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bende satın alıp indirdim demin. değişik olmuş bildiğimiz infectedtan ama güzel, bayağı güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2 gündür sürekli can't stop'u dinliyorum +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bence parçalar gayet güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 End of the road (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi stretched deki gibi bir gitar arıyorum hep şarkılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Güzel bence de ama sanki eski albümlerinden biraz farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Franks ne güzel bir şarkıdır ya Albüm baya iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ben bu son albumu baya sevdim zilyon kere dinlemisimdir hala gunde 1-2 kere dinliyorum. Bu abiler gibi arada bi elektro gitar kullanan (sanirim kel olanin kardesi caliyodu gitari) gaz sarki yapan baska muzisyen(ler) var mi ? Astral Projection da giderli mesela ama Infected'in son album baya baska. Benzerini istedigim sarkilarin youtube linklerini de vereyim : Can't Stop http://www.youtube.com/watch?v=37KEy0iReTM Project 100 http://www.youtube.com/watch?v=rjSwGRGkMxU&feature=grec_index Franks http://www.youtube.com/watch?v=hMIQsvuOwXc&feature=grec_index Aslinda nerdeyse tum album ayni gozumde ama ornek olsun diye random bunlari attim simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bu albüm cidden ÇOK iyi ya. Hakkaten dinlenmeli yani. Şimdi görünce yine yazasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar