Rerore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 aklıma takılan bişeyler var ondan mı bilmiyorum bir karar vermem gerektiğinde duraklıyorum, bir soru sorulduğunda çok düşünüyorum önceden aynı saniye cevap verirdim hatta çevremde insanlar bişey sorunca neden 5-6 sn düşündüdükten sonra cevap verir diye sinirlenirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bilgisayarı azalt, sağlıklı beslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Rerore said: aklıma takılan bişeyler var ondan mı bilmiyorum bir karar vermem gerektiğinde duraklıyorum, bir soru sorulduğunda çok düşünüyorum önceden aynı saniye cevap verirdim hatta çevremde insanlar bişey sorunca neden 5-6 sn düşünddükten sonra cevap verir diye sinirlenirdim FAzla TV izliyorsan veya bilgisayar oynuyorsan olabilir. 1 saatlik TV izlemenin beyinde ürettiği tembelliği, 1 haftalık bulmaca çözmek ancak telafi edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yada basitçe salaklık olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Farinal said: yada basitçe salaklık olabilir? Troll'un babası da olabilir, senin yaptığın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 tv hiç izlemiyorum, diziler de ara verdi zaten, bilgisayar oyunu da oynamam ama bütün gün forum geziyorum, gerçi arama yapıyorum bişeyler okuyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 relaaaaaax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Rerore said: tv hiç izlemiyorum, diziler de ara verdi zaten, bilgisayar oyunu da oynamam ama bütün gün forum geziyorum, gerçi arama yapıyorum bişeyler okuyorum ama Boşver forumdur, aramayı okumayı. Okuyacaksan, kitap oku. Bence 1-2 ay bilgisayar, TV bırak öyle gel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bu duraksamalar genel olarak mı oluyor yoksa sabah kalktığında daha mı az? Öyle hissettiğinde bir dışarı çık, gürültünün az olduğu yeşil biryer bulabilirsen 1 saat oturup dinlen, huzurlu olmaya çalış ve sonra tekrar gözlemle kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 vaniLLe said: relaaaaaax take it easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Rerore said: tv hiç izlemiyorum, diziler de ara verdi zaten, bilgisayar oyunu da oynamam ama bütün gün forum geziyorum, gerçi arama yapıyorum bişeyler okuyorum ama bunun sebebi çok fazla bilgisayar ekranına bakmak, bilgisayar başında vakit geçirmek büyük ihtimalle. ikinci bi faktör de çok fazla uyumak olabilir. her gün 3te 4te kalkıyosan. bazen iyidir öyle koy vermek, fazla kafa yormamak. da kalıcı olursa saks tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Efrasiyab said: Rerore said: aklıma takılan bişeyler var ondan mı bilmiyorum bir karar vermem gerektiğinde duraklıyorum, bir soru sorulduğunda çok düşünüyorum önceden aynı saniye cevap verirdim hatta çevremde insanlar bişey sorunca neden 5-6 sn düşünddükten sonra cevap verir diye sinirlenirdim FAzla TV izliyorsan veya bilgisayar oynuyorsan olabilir. 1 saatlik TV izlemenin beyinde ürettiği tembelliği, 1 haftalık bulmaca çözmek ancak telafi edebiliyor. yok artık kim demiş ? lost izleyeip de sayfalarca teori üreten, okuyan kitle mi daha çok kafasını yoruyor bulmaca çözen biri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 reset at olmadi format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 modemi resetle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 suvras said: Efrasiyab said: Rerore said: aklıma takılan bişeyler var ondan mı bilmiyorum bir karar vermem gerektiğinde duraklıyorum, bir soru sorulduğunda çok düşünüyorum önceden aynı saniye cevap verirdim hatta çevremde insanlar bişey sorunca neden 5-6 sn düşünddükten sonra cevap verir diye sinirlenirdim FAzla TV izliyorsan veya bilgisayar oynuyorsan olabilir. 1 saatlik TV izlemenin beyinde ürettiği tembelliği, 1 haftalık bulmaca çözmek ancak telafi edebiliyor. yok artık kim demiş ? lost izleyeip de sayfalarca teori üreten, okuyan kitle mi daha çok kafasını yoruyor bulmaca çözen biri mi beyin cimnastiğini sen karıştırmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 stop doing drugs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bilgisayar oyunları gerçekten öldürüyor beyni. 5 sene öncesi wowa başladım. 5 senede toplam played'im 365 gün falandır ortalama 4-5 saat oyun demek hergün. 5sene öncesine göre daha az zeki hissediyordum kendimi. Ya da daha salak. Neyse bıraktım tamamen bilgisayar oyunlarını 20 gün falan olmuştur herhalde. Nispeten daha iyi hissediyorum. Tekrar satranca başladım. Yavaş yavaş eski seviyelere gelirim diye umuyorum. Hissediyordum resmen beyin tembelliği başka bişi değil. 17*13 gibi birşey için Amaan onu mu hesaplıycam gibi direk kaçıyor beynim, el de doğrudan hesap makinasına uzanıyor. Artık zorluyorum kendimi. Tavsiye ederim. Bilgisayar oyunlarını azalt Spora başla Beslenmene dikkat et, B12 vitamini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 said: hatta çevremde insanlar bişey sorunca neden 5-6 sn düşündüdükten sonra cevap verir diye sinirlenirdim şu olay çok gıcık bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hoca spor yap spor ya bu tarz laglar bendede oluyor sonra dönüp bakıyorum çok komik duruyor felan.en iyisi bi açık hava sporu yap süreıkli kapalı alanda pc-tv-ps kombinasyonları beyinde vites küçültüyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 uyuşturucuyu kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Wispy said: Bilgisayar oyunları gerçekten öldürüyor beyni. 5 sene öncesi wowa başladım. 5 senede toplam played'im 365 gün falandır ortalama 4-5 saat oyun demek hergün. 5sene öncesine göre daha az zeki hissediyordum kendimi. Ya da daha salak. bilgisayar oyunları etkiliyor gerçekten ya, hani uzun vadede görmek için biraz durup düşünmek lazım, ama kısa vadede bile zararlı bişey fazla oyun oynamak, gözü yoruyor beyni yoruyor, sarhoş gibi oluyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 fişlerle oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Efrasiyab said: 1 saatlik TV izlemenin beyinde ürettiği tembelliği, 1 haftalık bulmaca çözmek ancak telafi edebiliyor. bu ne abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 KAÇIN İSVİÇRELİ BİLİM ADAMLARI BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 PrudenT said: Efrasiyab said: 1 saatlik TV izlemenin beyinde ürettiği tembelliği, 1 haftalık bulmaca çözmek ancak telafi edebiliyor. bu ne abi ya Babamın işi gereği Tıp dergilerinden makaleler çeviriyorum ona arasıra. Oradan aklımda kalmış bir bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar