Tripling Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 link or didnt.........................
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kacak olarak ulkeye giren tipler gibi poz vermisler
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 shipitducy said: turkiye´nin en salak 9 kizi diye afise etsinler bunlari. listeye sizleri de yazsınlar.
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: shipitducy said: turkiye´nin en salak 9 kizi diye afise etsinler bunlari. listeye sizleri de yazsınlar. Niye yazsınlar ki cidden salakmış bu kızlar işte.
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: shipitducy said: turkiye´nin en salak 9 kizi diye afise etsinler bunlari. listeye sizleri de yazsınlar. niye bu kadar alindin ki? kardesin, sevgilin (oh wait..!) fln mi biri?
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kisi esek olunca semer vuran cok olur. Bunuda boyle bilin !!1!bir!!
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Valla adamlara helal, 10 numara plan yapmışlar, yurdum insanı çakallığa ne güzel kafa yoruyo... Kızlar hakkaten salakmış yani, saflıkla falan açıklanamaz bu kadarı. Yalnız bunlar için para-kontör yollayan da daha salak be, hepsi birbirinden çirkin.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Her bacağını açana ilik gibi desek işimiz var yahu, diğerleri pantolonluyken miniyi çekince dikkat çekmiş de yüzü müzü gayet kötü yaw
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 çok ince suratı da belli değil zaten nasıl karar verdiniz sdf
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Wispy said: Soldan 2. daha kolay yollardan ünlü olurmuş tbh. Fistan said: soldan 2. "nutella yerim" said: soldan 2.nin cumshot ı var Fistan said: soldan 2. ilik gibi lan sen ne diyon soldan ikinci
Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 şuan atv anahaberde=) saldırıyolar birbirlerine=)
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ahahaha izliyorum oglum soldan 2.nin suratı mozaikli digerlerinin acık neden cozmeye calısıyorum
Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 herkesin yüzünü gösteriyolar,sadece soldan ikincisi mozaikli. neden öyle yapmışlar ya ahaha.
Öne çıkan mesajlar