Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antivirüs ve firewall tavsiyesi

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

bilgisayara şimdi format attım efendiler. iyi bi başlangıç yapmak istiyorum. her gün sürekli trial seriali girdiğim nod32 smart security kullanıyordum. benim sizden isteğim, şöyle sistemi kasmayacak bi antivirüs ve firewall programı önermeniz.
bilgisayar eski, sistemi şu
2.4ghz cpu, 512mb ram.

inb4 at o bilgisayarı vb bok püsür.

teşekkürler efendim. cevaplarınız yağmur olup yağarken ben de updateleri yapayım. zone alarmın free olanına iyi diyolar bi de, buraya sormadan önce googleda gezdim, onu da yorumlayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes kullandığı antivirüsü önerecektir elbette.

ama ben hiç birini önermiycem :P
kullandığım ona yakın antivirüs var ama hiç birinden istediğim performansı elde edemedim.

birkaç sene önce symantec kullanıyordum, resmen başımı ağrıttı. sistemi epey yavaşlatıyordu alet.

automatic midir live midir nedir öyle sen folderlarda dolaştıkça kontrol eden özellikler var. her ne kadar güvenliği arttırsa da, bilgisayarı acayip derece yavaşlatıyor bir süre sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes ne kullanıyosa onu önericektir elbette ancak kimse zone alarmı önermicektir.
insan programı değil o yaa..

zonalarm; köepeğe yapışmı kene gibi, bacağa yapışmış sülük gibi, b.ka yapışmış sinek gibi, bağırsağa yapışmış tenya gibi.. makineye yapışıp, tümmm sistemi fütursuzca emen bi parazit.. program falan değil o yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...