Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 12.09.09 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Red said:

rewendor,takım iyiye gittikçe sne kötü yorum yapıosun :)

yahu koşan adam az demek ayıp olur.baros undan keitasına köpekler gibi koşuyolar.ki bence keita ve baros gol de attılar milli takımda.arda da iyi.o moralle beşiktaşı geçeriz

beşiktaş şuan galatasrayı 'samiyende' yenecek kapasitede bir takım değil.taraftar susmuyor birkaç maçtır.bu maçtada çılgın olurlar.beşiktaşta tek çekindiğim adam holosko.gerisi yalan

İşte koşan adam az derken o ikisini diyodum zaten :)

Takım olarak kıyaslandığında BJK'ya çok üstünüz evet, ama BJK şu anda tamamen fiziğe dayalı oynuyor, teknik adam bir Yusuf var işte o da 90 dk çıkaramıyor. Bu yüzden ters bize. Ha ama yine de yeneriz diyorum, maç berabere uzarsa o zaman risk.

Koşan adam Baros, Keita var, Arda yarım koşuyor, geçen seneye göre performansı iyi. Ama ortasahamız dirençsiz. Geçen sene ileri-geri mekik dokuyan Ayhan oynayacak mı bilinmez, Topal sakatlıktan yeni çıktı gibi, Sarp da çok koşan adam değil. Kewell çok koşmuyor, Elano zaten fizik olarak kötü durumda şu anda, Hakan Balta yavaş. Ha bir de Sabri var istersen deli gibi koşan :)

İşte en temizi kondisyon yarışına girmektense baştan temiz temiz garantilemek maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

kendini avutan bjk lileri görünce eğleniyorum.

şahsen elimdeki herhangi bir futbolcuyu super ligde olmayan takımlara dahi parayla satabilecekken bedavaya gitmesi ki bu adamın herhangi bir futbolcudan fazla olması çok koymuş sanırım ;)

tamam gökhan zan bir terry değil, bir ferdinand değil ama çakma ferrari'den,geldiğinde göklere çıkardığınız ve yerine ferrari'yi aldığınız zapo'dan, göbeğe yamadığınız sivok'tan eksiği de yok.

servet ilk geldiğinde schevonun maskarası diye bayram etti fenerbahçe ama şimdi servet'ten daha iyi defansif yönü olan bir türk stoper gösteremiyor kimse, g.zan'da farklı olmayacak rahat olun

aynı emre aşık ve ayhan'da olduğu gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 milyonu milli oyuncuya verirler o dert değil de, khala dediğin rakam çok düşük değil mi yaw? Kim 300.000e oynuyor şu anda takımda Gökhan oynasın? Tamam 1.8 bana da çok gelmişti de en az 900-1 milyon falan olur yıllık parası sanki?

Ya da maaşının çok büyük kısmı maç başınadır, ki gökhan gibi sürekli sakatlanan adam için gayet normal, han, ortalama yine normal paraya çıkıyodur 1.2 milyon falan gibi, ama gazeteciler "tüm maçlarda oynasa ne kadar alır bu adam" diye hesaplayıp ona göre 1.8 demişlerdir o da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Kim alır ya?Bonservis vererek kim alır?gs yarın 3m'a satışa çıkarsın satabilirse,gsli olacam.Bak bu kadar iddialıyım.

Dip not:gerçi biz geri alabiliriz belli olmaz.

Sen bana Süper Lig takımlarının yedek stoperleri dahil her takım içinden bir tane Zan'dan daha iyi oyuncu göster ben de inanayım G.Zan'a 5 kuruş bonservis vermeyeceğini kimsenin.

Şundan eminim ki şu an Fenerbahçe'de en kötü ihtimalle 1m euro verir G.Zan'a bonservis bedeli. Gelip burda Beşiktaşlılar olarak yönetimin yaptığı kazmalıkları savunuyorsunuz ya şaşırıyorum. Zan'ın ne Bilica'dan ne Zapotocny'den ne Ferrari'den eksiği yok. Ne de bizim eski Meira'dan. Dediğim gibi tabi hiçbiri bir Terry, Pique filan değiller saçma sapan hatalar yapabiliyorlar, saatli bomba diye adlandırılıyorlar vs vs ama bu elinizden milli takımda banko oynayan, olmadığı zaman yeri "çakma stoper" lerle doldurulmaya çalışılan futbolcunuzun bedavaya GS'ye kaptırıldığı acı gerçeğini değiştirmiyor.

Zaten başkanınız Yıldırım Demirören'in tükürdüğünü yalayarak getirttiği (bknz. alttaki video) Mustafa Denizli'nin de Gökhan Zan'ın gitmesi ile tüm transfer politikasının ve gelecek sezon planlarının alt üst olduğu açıklamasını direk bulabilirsin araştırırsan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...