Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 11 sene önce yenmişiz ama? :p HAHAHA video. lol. :) bu sene aha 1-4 olacak işte. :D elano baros arda keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Masquerade said: Phyxantar said: ha bi de şöyle bişi var biz bu galatasarayı kadıköyde yine düdükleriz2 kilo da bana sar. yani geçen 10 SENE çok kötüydünüz de ondan mı yeniliyoduz sayın maskelibalo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Holy said: arkadaşlarla bir daha toplanıp konuşun UEFA alan kadroyla nasıl yenildiğinizi tartışırsınız (6-0 yazmıyorum bile artık) Ben yenicez mi demişim pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 heyecanınızı anlayabiliyorum ama topici hijack etmeyin fb-gs olayına. :D haftası gelince kavga ederiz. :D var daha. relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Estel_Anorien said: fenerin alexden bişey olmaz bu sene. dos santos azıcık tehlikeli. fener gs maçı ne zaman?10. Hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ahahah cok iyi macmis favorilere aldim.crit pozisyonlar var.tugay yanliz acimamis.kırmızı kartta komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aynen ben de ona şaşırdım. mert korkmaz da şok olmuş zaten ahah. adam düdükten sonra topu vurunca kırmızı. vay anasını. tugay'ın frikik harika. gütschow çok iyi cidden. artı rep. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/839/B_d23a51a4de6a2193d3de7b5d7a3ee58f.jpg tüpü fazla kaçırmış demirören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Abi niye gülüyo öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi bu ne ahahaha spastik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 cimbomum koydukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 arkadaki kelinde boynuzlari var sanki adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Czentovic said: arkadaki kelinde boynuzlari var sanki adsasd haha harbiden lan arkada duran adamın kulaklar boynuz gibi oturmuş kele. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://img291.imageshack.us/img291/4489/85634506vr8.jpg tarih tekerrürden ibarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hakkaten ha. demirören'in de babası zengin. vuruyo kırbacı beşiktaş'a. sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ernst bu maç çok kötüydü yahu,beşiktaşlı olsam iyi söverdim herife,mal mal gezdi herif sahada,ikinci yarı ilk 5 dakka oynadı,o kadar. galatasaray bariz kontrol etti maçı 1. yarı,iyi oynadılar 2.yarı beşiktaş hırslıydı,iyi oynadılar,taki 2. golü yiyene mustafa sarp bencede kırmızı görmeliydi,"ama oda bana faul yapmıştı" diye bi bahane yok,yerdeki adama kafa atılırmı ya. ferrari ne atarlı herif ,sürekli mevzu kovaladı,bu adam çok üzer beşiktaşlıları,gereksiz kart alıp. son olarak,sabri kankaya helal,hataları oldu tabi ama iyi oynadı son derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi of. adam kafa falan atmadı. nereden çıkartıyorsunuz, anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Gayet de akıllı oynadık. Lig uzun maraton. Bu sene takvim oldukça yoğun. Her maç çılgın gibi tempo yapmayı beklemek hayalcilik olur zaten. Senede 60-70 maç oynayan Manu, Barca falan da her maçında 90 dakika tırmalamıyor zaten. Atıp, rolantiyeye yatıyor. Dinlenerek oynuyorlar. Ha gol pozisyonları, atılanlar, kaçanlar vs maçın içinde gelişiyor herşey. Serdar'ın kaçırdığı 2 gol pozisyonuna karşın Galatasaray'ın attığı 3 gol ve yine Kewell'ın kaçırdığı bir şut ve kafa vuruşu var gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Shaggy said: abi of. adam kafa falan atmadı. nereden çıkartıyorsunuz, anlamıyorum. yaptığı hareket neydi onu bi açıklasana bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 açıklanacak bir şey yok işte, görüntülerde belli. kalkarken kafasıyla değiyor sadece, sonra geri çekiyor ve bağırıyor falan, sarı tamam da, kırmızı falan napıyorsunuz yani. o kadar basit değil. o pozisyonda herkes hak ettiğini aldı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abi o kafa atma değil cidden. adam orda elleriyle zaten bileğini tutuyor. tamam sinirlendi ve kontrolünü kaybetti ama kafasıyla sadece tabata yı ittirdi orda. sarı kart gördü doğal olarak. ayrıca ferrari o pozisyonda sarp a zarar vermek, saldırmak amaçlı girmedi. ayırmak için sert bi şekilde itti. bir gs li olarak ferrari nin o hareketini kışkırtıcı bulmadım. ama hakem onada sarı kart göstermek zorunda kaldı doğal olarak. sonuçta niyet ne olursa olsun yaptığınız şey kurallara karşıysa ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Dartanian said: Holy said: arkadaşlarla bir daha toplanıp konuşun UEFA alan kadroyla nasıl yenildiğinizi tartışırsınız (6-0 yazmıyorum bile artık) Ben yenicez mi demişim pardon?ben yenicez dediğine dair bir cümle kurmuş muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yok aynı şeyleri söylemişiz de üstüne onu diyince öyle bi anlam çıktı öyle demediysen sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar