Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 12.09.09 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ernst bu maç çok kötüydü yahu,beşiktaşlı olsam iyi söverdim herife,mal mal gezdi herif sahada,ikinci yarı ilk 5 dakka oynadı,o kadar.

galatasaray bariz kontrol etti maçı 1. yarı,iyi oynadılar
2.yarı beşiktaş hırslıydı,iyi oynadılar,taki 2. golü yiyene

mustafa sarp bencede kırmızı görmeliydi,"ama oda bana faul yapmıştı" diye bi bahane yok,yerdeki adama kafa atılırmı ya.

ferrari ne atarlı herif ,sürekli mevzu kovaladı,bu adam çok üzer beşiktaşlıları,gereksiz kart alıp.

son olarak,sabri kankaya helal,hataları oldu tabi ama iyi oynadı son derece.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet de akıllı oynadık.

Lig uzun maraton. Bu sene takvim oldukça yoğun. Her maç çılgın gibi tempo yapmayı beklemek hayalcilik olur zaten.

Senede 60-70 maç oynayan Manu, Barca falan da her maçında 90 dakika tırmalamıyor zaten. Atıp, rolantiyeye yatıyor. Dinlenerek oynuyorlar.

Ha gol pozisyonları, atılanlar, kaçanlar vs maçın içinde gelişiyor herşey.

Serdar'ın kaçırdığı 2 gol pozisyonuna karşın Galatasaray'ın attığı 3 gol ve yine Kewell'ın kaçırdığı bir şut ve kafa vuruşu var gayet net.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kafa atma değil cidden. adam orda elleriyle zaten bileğini tutuyor. tamam sinirlendi ve kontrolünü kaybetti ama kafasıyla sadece tabata yı ittirdi orda. sarı kart gördü doğal olarak. ayrıca ferrari o pozisyonda sarp a zarar vermek, saldırmak amaçlı girmedi. ayırmak için sert bi şekilde itti. bir gs li olarak ferrari nin o hareketini kışkırtıcı bulmadım. ama hakem onada sarı kart göstermek zorunda kaldı doğal olarak. sonuçta niyet ne olursa olsun yaptığınız şey kurallara karşıysa ceza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...