Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 resmen verdik maçı gerizekalı yüzünden.Nihat santrafor oynuyor.EKREM ORTADA OYNUYOR ÖN LİBERÖ.Lan yuh ya.Tam holoskonun oynayacağı maç holosko yok.Lanet olsun sana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 draedan said: ben mi futbol bilmiyorum acaba :D besiktas oyunu tek basina oynadi , sadece iyi vuran bir serdar ozkan olsa birkac gol atardi, is degisirdi. gs igrenc oynadi, yildizlarimizla ve rustunun hatalarla kazandik. simdi ridvan i dinliyorum, besiktas kotu kotu diyip duruyor, harbi ben mi yanlis biliyorum yoksa bu basin sirf skor a gore mi konusuyor ? rıdvana sırf skor diyen adama ayıp ediyosun derim :) şimdi şöyleki gs istediği için yavaş oynadı, beşiktaş bastırdığı için değil. maçı kim yönetti dersen? gs yönetti. o pozisyonları verme riskini alarak defans yaptık. adamlar mı zorladı? hayır biz yaptık. istediğimiz kontradan golleri bulduk mu? evet bulduk. demekki daha iyi oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sizin kafa güzel miydi abi? GS ezdi geçti. Ki bu bilerek fazla yüklenmediği hali takımın çünkü zaten milli maç yorgunluğu ve önemli maçımız var. Sabri harikaydı tek kelimeyle. Keita'da ilk yarıda iki üç adamlık oynadı oda harikaydı. Franco'nun çıkıp aldığı top dışında tırstığım bir bjk atağı olmadı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o değil de fener yine çakar bu gsye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şimcüüük maç başlamadan zaten kadrolarda iki tarafın da maça bakış açısı belliydi. Rijkaard BJK'yı bayağı küçümsemiş, kendinden gayet emin, sürprizsiz düz GS kadrosu çıkardı sahaya. Bilindik futbolu oynattı. Türkiye ve rakipler hakkında çok bilgisi olmamasından dolayı özel önlem vs de almamış. Denizli'yse kurt hoca, takımının GS karşısında yetersiz kalacağının farkında, bu yüzden birebir açık futboldansa orta saha üstünlüğünü ele geçirmeye çalışmış. Fiziğe dayalı takım kurarak yıpratmaya kalkmış rakibi. Sağda Sabri'yi zaaf olarak görerek karşısına bire-birde en etkili ve takımın nerdeyse tek teknik adamı Yusuf'u koymuş sol kanada, öbür kanatta ise Hakan Balta'nın iyi ama yavaş olduğunu bildiği için karşısına bu zaafı kullanmak üzere en hızlı adamlarından olan Serdar Özkan'ı koymuş, tamamen rakibe yönelik kurmuş taktiği yani. Forvette de Servet-Emre yavaş ikilisini yıpratmak üzere Nihat. Nitekim bayağı zorladı da GS'yi aslında ama yetemedi işte. GS erken golü bulunca çabuk geri geçildi, ki GS'nin tarihi boyunca (Lucescu dönemi hariç) yapamadığı tek bir şey varsa o da defansif futboldur. Kontratak futbolu oynamak istedi ama defansif anlamda bilinçli bir adam olmayınca adam gibi başlatamadı. Allahtan teknik üstünlüğü var ve BJK da panik yaptı da kurtardı o dönemi. BJK ilk yarı boyunca tam mahalle takımı gibi oynadı, rezalettin. Daha sonra da BJK orta saha üstünlüğünü fazla adamı sayesinde ele geçirdi, ve fiziki ve koşu olarak üstünlüğünü yansıtarak bayağı dalga dalga geldi. Demiştim zaten ilk yarım saatte maçı garantilemezsek ecel terleri dökeriz diye. Allahtan 65te GS bi şekilde 2. golü attı da ipi kopardı, bu gol psikolojik olarak beşiktaşı yıkınca zaten maç koptu. Hatta son dakkada Caner şebermese 4lüyorduk. Ama rahat maç değildi. Birkaç adama değinirsek - Rüştü maçın kaderini belirledi, iki golde de feci hatası var. Ama esas hata onda değil sakatlıktan çıkar çıkmaz hazır olmadan onu oynatan hocasında - Arda bayağı yorulmuş, dinlenmesi lazım, bu maç pek bir şey yapamadı bile. - Sivok BJK'da en iyi oynayan adamdı bence, defansı tek başına süpürdü. - Keita çok şık adam yahu, adamı izlemek bir keyif, onun ekolünde bir tek Yattara vardı işte Türkiye'de. - Nihat hala hazır değil, ilk yarıda çok top ezdi. - Sabri eskisine göre ÇOK çok iyi, 1-2 kere yine fazla ileri açılıp rakibe açık verdi (Keita kapattı açıklarını) ama genel anlamda bayağı gelişmiş, ya da yine 40 maçta 1 oynadığı güzel oyunu oynadı. Bayağı bilinçliydi. - M.Topal daha hazır değil. Özellikle eksik kalması yüzünden orta sahada çok sıkıntı çekti GS, resmen tüm üstünlüğü rakibe kaptırdık. - Yusufun şutu ve Franco'nun uçuşu bayağı iyiydi. - Caner o 4. golü attırsaydın be Caner - Son olarak söylemeliyim hakem bayağı kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 OHA ADAM SARP KIRMIZI GÖRSÜN DEDİ off lütfen gidin burdalardan yorum yapmayın.maçı izlemeyen biri hakkaten mustafa sarp kafa attı sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Maç sonunda Rijkaard içinden geçirmiştir; "Ben bu Rüştü'yü boşuna kesmedim Barcada, heh." :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mustafa Denizli bıraksın gitsin, yeter artık ya. Rüştü, ramazan ramazan dua ediyorum. Allah cezanı versin, defol git pis herif Bu maçta Yusuf gibi bir oyuncuyla başlanır mı ? Hadi başladın, 90 dakika oynayacak kondisyonu, enerjisi var mı adamın ? Tabata'yı neden aldı oyundan, var mı anlayan ? Eskimesin diye falan mı ? Bu maçta Holosko neden oynamaz ? Nihatı kazanacağız diye ligi kaybettik offfffffffff. P.S. Manchester maçına gideektim inönüye ama ağzımızı çok pis dolduracaklar, izlemek istemiyorum şu anda. CSKA maçının biletlerini de başka bir ülkede olsa maç kesin iptal ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gs defansı kötüydü bugun,eger serdar bıraz salak olmasa yada holosko gırseydı besıktas macı rahat cevırırdı,ayhanın yoklugu çok açık hıssedılıyor gs de,ortasahayı besıktasa verdıler resmen;hakemde tüm takdir haklarını gs den yana kullandı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tşk. miyaw33 kabaca canlandırabildim gözümde. Yerde kafa atma olayını hayal edemedim ama özetlerde görüntü verirlerse anlarım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Böyle oyna git yenil.Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Red said: OHA ADAM SARP KIRMIZI GÖRSÜN DEDİ off lütfen gidin burdalardan yorum yapmayın.maçı izlemeyen biri hakkaten mustafa sarp kafa attı sanacak kim dedi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mustafa Denizli'den biz çektik, siz de çekin Bjk'liler :D. Futbolun F'sini bilmez adam, hala teknik direktör anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Kanalturk u acin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bi fenerliden gs maçı yroumu dinlenir mi.yapmayın :) hakem makem diyor kafa diyor kırmızı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahmet çakar resitalde gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bu arada, leo nun kaydığı topa dışarda deyiyor, ama öncesinde ernst in eliyle teması var belki 2 sini de gördü veremedi 2 side barizdi çnkü bence. öte yandan bu beşiktaş manudan 5 yer en aşşa. fantasy de rooney i alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahmet çakar beşiktaşı katlettiler deyince yuhh hakem mi diyicek derken,mustafa denizli katletti dedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Red said: baştan söyliyeylim.maç beşiktaşın hakkıydı. nasıl bjk'nin hakkıydı anlamadım. adam akıllı bir atak yoktu, o bahsettiğin sezonun en kötü gs'sine karşı. iki takımda bariz kötüydü. bjk'nin ortasahası yoktu bi kere, bizim defans her zamanki gibi evlere şenlikti. ortasaha da tekleyince bjk 2 pasla kaleye gelir gibi yaptı. tek fark rüştü ve gs'de oyuncu kalitesi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Denizli'ye o kadar laf gelmiş ama genel olarak hamleleri gayet doğruydu adamın. Sadece Nihat'la başlaması hataydı. - GS'nin zayıf noktası Sabri'ye karşı birebirde en etkili adamı Yusufla başladı. - Yavaş Hakan'a karşı en hızlı adamını kullandı - GS'nin ortasaha direncini kırarak 3 forveti oyundan düşürmek adına orta sahayı kalabalık tuttu - GS'ye top çıkarttırmamak için ileride baskı kurdu. - GS ortasahada dengeyi kurunca tekrar üstünlük için koşmayan Tabata'yı çıkartıp Fink'i de alarak orayı tamamen BJK bölgesi haline getirdi. - Tabata'yla başlamak hata gibi gözükse de Yusuf kanada geçince güzel bir hamleydi o bölge için. Genel düşünce olarak başarılıydı yani. Tabii bunların yanında üç hatası vardı 1. Rüştü'yle başlamak 2. Nihat'la başlamak 3. Yusuf'u 90 dk sahada tutmak. İlk ikisini zaten yapması bekleniyordu, kafasındaki oyunculara çok bağlı adam Denizli. Üçüncüsü de ilk yarı sonundaki değişikliklerden sonra zorunlu olduğundan pek hata denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 besiktas bence iyi oynadi, ama tamamen transfer eksikligi, iyi adam eksikligi kaybettirdi gibi. GS de milli mac kampina gitmemis kac kisi vardi , bjk de kac kisi vardi ? mactaki farki bu koydu bence, yoksa gs bu haliyle yenebiliyor, bjk atamiyorsa, gs 1 hafta dinlendikten sonra ezermis valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ridvanin dedigi gibi fener ve gs varsa lig yarisinda , sivasla yarisa benzemez o is :) kusura bakmasin bjk de, fb - gs baska klasmanda takimlar. tebrikler gs ye , yuruyerek yendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bizim forvetimiz yokki, şut çekenler hep orta saha, forvetler bu sezon tam rezalet , batuhan gelsede bare onu deneseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 maçı döndürcek adam yok bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 |Joker| said: Mustafa Denizli'den biz çektik, siz de çekin Bjk'liler :D. Futbolun F'sini bilmez adam, hala teknik direktör anasını satim. Alla allaaaa, Fatih Terim BİR, Denizli İKİ... bunlar en iyi iki türk teknik direktör. Var mı bildiğiniz daha iyisi? Ersun falan demeyin sakın bana. Ayıp ama, adam maç kaybetti ama futbol bilmez falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar