Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeytan...

Divin

Öne çıkan mesajlar

İnsanlığın ilk var olduğu dönemde adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş fakat bunun için 40 yıl boyunca Tanrı ya ibadet etmesi gerekiyormuş.Karısıyla,dostlarıyla ve bütün dünya ile ilişkisini kesmiş ve 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmiş 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılığı olarak ona şeytanı ağzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş.Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittiğini artık öğrenmek istediğini söyleyerek dışarı çıkmış.Kadıcağız şeytanı merak ediyormuş.Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin ağzını açıvermiş.Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış.

-Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın.

Kadın da şeytan'a ;
-Sen o şişenin içinde hiç değildin ki

Şeytan ;
-Nasıl olur? şişeden çıktım sende gördün

Kadın;
-O şişenin içinde hiç değildin.Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki

Şeytan;
-Gireyim de gör (der ve şişenin içine giriverir)

YANİ CANIM ARKADAŞLARIM;; ADAMIN ŞEYTANI HAPSETMESİ 40 YILINI,KADININ İSE 5 DAKİKASINI ALMIŞ.

ŞEYTANDA TANRIYA İSYAN ETMİŞ VEEEEEEEEEE.

'TANRIM MADEMKİ KADINLARI YARATICAKTIN O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIIN!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 14 Haziran 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
yaa ne istionuz bizden beeeee?

sizden büyük ceza mı var
erkek ne kadınla yapabiliyor ne de kadınsız... ;)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir arkadaş var yemin ediyorum adam köküne kadar erkek ama duygusuz. Yani bazıları vardır ya güzel kız görünce yandan yemiş gibi ayaklar biribirne dolanır. Yani aciip bi eleman iradesine aciip sahip oluyo ama hiç aşık olmuyo adam... Piskolog ile falan konuşmuş ailesi bikaç insan varmış dünyada bunun gibi :)[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

onlar feleğin çemberinden geçmiş artık dünyevi işleri bırakmış kişiler

hepimizin ortak felsefesi de şudur "yaratılanı severim yaratandan gayrı" yaa yaa[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

söze ankara sux, ankara patileri daha da sux diye başlamak istiyorum ( özellikle eagle ;) )

adam daha önceden hapsetmeseydi, kadın aynı numarayla o şeytanı hapsedemezdi..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınların şeytan olduğunu görmek için angel'ı izleyin yeter ;) Ha birde erkeklerin kadın karşısında ne kadar mal olduğunu, nasılda kolayca parmakta oynatıldıklarını.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Melanj ile ne alakası var, melanj ömrü uzatır kadınlar ise kısaltır :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 14 Haziran 2004 09:52 tarihinde demiş ki:
Kadınların şeytan olduğunu görmek için angel'ı izleyin yeter ;) Ha birde erkeklerin kadın karşısında ne kadar mal olduğunu, nasılda kolayca parmakta oynatıldıklarını.

con con connor'dan bahsediosun dimi:) adam iradesiz direk.wisdom'ı -5 adamın.yadqa zarlar hileli bi türli check attığında success olmuo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...