yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 tekrardan izleyeyim hem de bulunsun bir yerde diye Fight Club'ı indirmiştim. Demin açayım bakayım dedim meğersem yönetmen yorumlu versiyonuymuş. Ses izi bir tane var onu kapayınca dolayısıyla tüm ses gidiyor. Yönetmenin sesini sanmıyorum ki silebilirim ama heralde biryerlerden ingilizce ses dosyasını bulabiliyorumdur? Bu konuda yardımlarınızı isteyecektim ya da alternatif bir yol gösterirseniz mesut olurum. Olmadı silip tekrar indireceğim neyse ki limitli değil netim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yeniden indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu kadar uğraşıcağına indirsene işte başka bi tane? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 abi 2gb takip ettiğim diziler var onlar anca yetişiyo yani DL listemi meşgul etmek istemiyorum neyse artık tekrar indiricem heralde bi de merak ediyorum şu yönetmen yorumunu ciddi ciddi takip edenler var mı? koca filmi arkadan bi adamın lagalugasıyla dinlemek felan var mı harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 said: koca filmi arkadan bi adamın lagalugasıyla dinlemek felan ben de hoşlanmıyorum ama şu laf beni benden aldı abi :D tam gaz bi yaklaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 director cut değil demi bu bahsedilen? bulursam director cut indiriyorum ben, extended gibi sinemada olmayan sahneler olabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 directors cut deil director commentary felan oyunculu olanlarida war onerim arnold sawdasgerenr commentaryli terminator felan izleyin baya komik filmin hastalari icin daha cok onlar yane bu sahnede bole oldu bu sahnede bole oldu arka plan orenmek icin filmi 1000 defa izlediysen deisik bi tad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 çok kült olmuş filmler için bulunası o zmn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 cem yilmazinda yorumlu gorasi superdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 media player classic kullanırken "navigate" menüsünde de, "audio" menüsünde de farklı ses formatlarını seçebiliyorsun. bir de öyle dene. büyük ihtimalle o "ses" kısmını silmek zorunda kalmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben de Brazil cekmistim, salak herif iki ses tracki var yazmis, halbuki ikisi ustuste tek track var. ne kadar da canim cekmisti filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar