Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yok lan ben geldiydim bi kaç kere çok feci durumunuz valla üzüldüm her yerde su boruları patlıyor, yollar labirent gibi. bütün yollar değişmiş düz gitsen 5 dakikada gideceğin yolları kapayarak in çık in çık haline getirmişler falan içler acısı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 nedanko said: insanlar benzin almasin mi? sermaye dusmani misiniz? hem ne guzel dogalgaz borclari silinmis, silinmese halkin cebinden cikacakti, hep halka yuklenilsin degil mi? sonra yarın bi gün seçimden önce çıksın lan bakın benim borcum yok ben böyle başkanım ankaranın anasını ağlatıom doğalgazda her türlü geçiriom saat parası falan derken, su elektrik zaten ortada, en çok çalıştığım yerler oy aldığım yerler oy alamadığım yerlere diğer yerlere oranla %50 daha az otobüs onlarda zaten şu eski kırmızılar, bu seçimde otobüs biletlerine indirim yapacam dedim ahanda yaptım Tam ücret: 1.69YTL(0.01 YTL indirim), halktan aldığım paranın %10 halka %90 nereye gidio bende bilmiom yapmak zorunda olduğum işler için bide gidip pankart asarım ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ yaptı bunu başka kimse yapmadı dercesine, yılan hikayesi ihalelerle kavşakları hallederim mahkeme bana 10 kere bak oğlum böyle yapma desede ben yaparım sonra kavşak kapatılacağı zamanda muhalefet partisi ve belediyesi aleyhine gene SİZİN paranızla reklam boardlarına, pankartlara, kendi otobüslerime(gene sizin paranızla) reklam satın alırım, gidip kendime Futbol takımı kurarım baktım o takım iş yapmıyor diğer takımıda oğluma alırım beraber maç yaparız, daha ne olsun BENİ SEÇİN ... mi desin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ardeth sen istanbulda yasıyodun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ankaralıyım ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 müstahak size ankaralı mücahidler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 HERKESİ DİNLİYOLAR, ÖZEL TELEFON KAYITLARINDAN YOLA ÇIKIP DARBECİ DİYOLAR, BUNLAR DELİL OLMAZ, HUKUKA AYKIRI, TELEFONDA RAHAT KONUŞAMAZ OLDUK HEDEHÖHDÖDHDDÖDHÖDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sen de haklısın kaynağı da önemli bunun tabi telefon dinleme varsa akp chp fark etmez hukuka aykırılık söz konusu olabilir. devlet organlarının/millet vekillerinin dinlenebilmesi kötü bir şey zira bu gücün ya da yetkinin kimin elinde olduğundan/olacağından emin olamazsın, dolayısıyla tehlikeli. ama i. melih gökçeke de müstahaktır. sokakta linç etseler kılımı kıpırdatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ardeth said: ankaralıyım ama sdf trafik yol bozukluğu gibi şeyleri bu kadar garipsemen ilginc değilmi kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sir said: HERKESİ DİNLİYOLAR, ÖZEL TELEFON KAYITLARINDAN YOLA ÇIKIP DARBECİ DİYOLAR, BUNLAR DELİL OLMAZ, HUKUKA AYKIRI, TELEFONDA RAHAT KONUŞAMAZ OLDUK HEDEHÖHDÖDHDDÖDHÖDH http://knowyourmeme.com/i/7634/original/1244657032551.jpg?1249544298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Cuce said: Ardeth said: ankaralıyım ama sdf trafik yol bozukluğu gibi şeyleri bu kadar garipsemen ilginc değilmi kuzum. yok abi bu mantık dışı bir olay. olmayan trafiği yaratmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bide şöyle bi olay var neden gündemde bu olay yok? yani hiçbi kanalda görmedim internetten gördüm sizin gördüğünüz gibi neden hiçbi haber kanalında yayınlamadılar yada yayınladılarda ben mi görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ardeth said: Cuce said: Ardeth said: ankaralıyım ama sdf trafik yol bozukluğu gibi şeyleri bu kadar garipsemen ilginc değilmi kuzum. yok abi bu mantık dışı bir olay. olmayan trafiği yaratmış adamlar Ama yok harbi harbi cüce inanamazsın, arada kalmaya gidiyorum. Oteli karşı şeritte görüyorum. Araba ile oraya varmam 7 ışık ve bilimum kavşakdan sonra 17 dakika sürüyor. Nasıl becermişse oraya dönebilecek her yolda sola dönülmez tabelası var. İnanılmaz kesinlikle :) U dönüşünü hiç düşünmüyorum bile o ihtimali komple kaldırmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Koy bi boşluktan U yu ya .. Hiç mi Istanbul trafigine cıkmadınız ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 İstanbul trafiği Ankara trafiği yanında melek kalır. sanki İstanbul'da boğaz köprüsü yoluna girmişsin gibi hissediyorsun trafiğe çıkınca. Yola girdikten sonra dönüş yok. Tek bir yönde ilerle dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: İstanbul trafiği Ankara trafiği yanında melek kalır. yok artık. salla da biraz az salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 abi hiç bir yerden donemiyorsun hep duz gitmek zorundasın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Buyse said: Bone said: İstanbul trafiği Ankara trafiği yanında melek kalır. yok artık. salla da biraz az salla. Metrobüsle biraz rahatladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Rock said: Metrobüsle biraz rahatladık. nasılbirdemokrasiistiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Şahsen içinde postal ve mümkünse postal destekçisi olmayan bir demokrasi tercih ederim. Kendine ilerici diyen partiler arasında henüz böyle bir parti göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: İstanbul trafiği Ankara trafiği yanında melek kalır. ulan 2 senedir ankara da araba kullanmasam inanıcam. oturun kalkın dua edin en azından trafik olduğu zaman max 30 gecikiyorsunuz gideceğiniz yere 2.5 saat değil. ayrıca eskişehir e o spastik radarlar konulmadan evvel iyiydi herşey şimdi beter olacak. ilk kez bir bmw m3'ün 80 ile seyir ettiğini gördüm ahuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Buyse said: Bone said: İstanbul trafiği Ankara trafiği yanında melek kalır. yok artık. salla da biraz az salla. Ankara'yı görsen bu kadar emin konuşmazdın. kingpin said: ulan 2 senedir ankara da araba kullanmasam inanıcam. Ankara'nın stresini çekmediğin için bilemiyorsundur tabii. Her yıl bir yol tıkanır, başka bir yol kapatılır, 4 şeritten 2 şerite düşer trafik sıkışır, alt geçitte kaza tehlikesi geçirirsin, tıkanık trafikte şehir içinde sol şeritten 90 km hızla giden tırdan kaçmaya çalışırsın, sola dönebileceğin yerlere sola dönülmez kuralı konulur, bazen yaya geçitleri yayalara kapatılır, şantiyeler arasında yolculuk yaparsın, güzergahlar her ay değişir, bir gün gittiğin yolu ertesi gün bulamazsın, alt köprü sistemleri yüzünden en sol şeritten gelen en sağ şerite ve en sağ şeritten gelen de en sol şerite geçmek zorunda kalır... bunları yaşamadım diyorsan Ankara trafiğine hiç çıkmamışsın demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone haklı CNBC-e Business dergisinin yaptıgı araştırmada Ankara en yaşanılabilir 1. şehir çıktı geçtiğimiz günlerde. Ankaraya demişki; - Başkent ekonomi, sağlık ve eğitim altyapısı en gelişmiş il. Sanatla ilgili aktivitelerde ikinci sırada. Ekonomik olarak güçlü, araç yoğunluğu İstanbul'dan daha yüksek. Kişi başına düşen kamu yatırımında İstanbul ile başabaş, mevduatta İstanbul'un önünde. Hava kalitesi orta düzeyde, trafiği İstanbul'dan kötü durumda. Suç oranı çok yüksek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 valla trafikten kastınız kızılay çankaya arası ise evet o bölge fena. ama diğer bölgelere ramazanda iftar saatleri haricinde pek bi sorun olduğunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sir said: HERKESİ DİNLİYOLAR, ÖZEL TELEFON KAYITLARINDAN YOLA ÇIKIP DARBECİ DİYOLAR, BUNLAR DELİL OLMAZ, HUKUKA AYKIRI, TELEFONDA RAHAT KONUŞAMAZ OLDUK HEDEHÖHDÖDHDDÖDHÖDH Tek bir fark. Melih Gökçek yada Hilmi Güler bu kayıt nedeniyle yargılanmayacaklar.Bir sene iddianame bile açıklanmadan cezaevinde yatmayacaklar. Varsa buna söyleyecek birşeyin, duymak isterim. Yoksa burda kimse telefonlar dinlensin demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: Buyse said: Bone said: İstanbul trafiği Ankara trafiği yanında melek kalır. yok artık. salla da biraz az salla. Ankara'yı görsen bu kadar emin konuşmazdın. kingpin said: ulan 2 senedir ankara da araba kullanmasam inanıcam. Ankara'nın stresini çekmediğin için bilemiyorsundur tabii. Her yıl bir yol tıkanır, başka bir yol kapatılır, 4 şeritten 2 şerite düşer trafik sıkışır, alt geçitte kaza tehlikesi geçirirsin, tıkanık trafikte şehir içinde sol şeritten 90 km hızla giden tırdan kaçmaya çalışırsın, sola dönebileceğin yerlere sola dönülmez kuralı konulur, bazen yaya geçitleri yayalara kapatılır, şantiyeler arasında yolculuk yaparsın, güzergahlar her ay değişir, bir gün gittiğin yolu ertesi gün bulamazsın, alt köprü sistemleri yüzünden en sol şeritten gelen en sağ şerite ve en sağ şeritten gelen de en sol şerite geçmek zorunda kalır... bunları yaşamadım diyorsan Ankara trafiğine hiç çıkmamışsın demektir :) aynen ya süpriz olsun diye bi arkadaşın doğum günü için taaa uzaklardan kalkıp arabayla geldim, etlik kavşağından akköprü migros 'a gidecek yolu bulana kadar bütün kombinasyonları tükettim bi türlü giden yola giremedim. 500 km yol gel, 3 km lık yolda saplan dön dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar