Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel modelleri hakkında

Bone

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün bir Opel gördüm, hangi model olduğunu okuyamadım ama arkasında Turbo diye yazıyordu. Sanki Omega'ya benzettim.

Opel'in sitesine baktığımda Vectra, Omega gibi modellerin olmadığını gördüm. Bunlar yapılmıyor mu artık?

Meriva ile Zafira birbirine çok benziyor gibi.

Yeni modellerden neler var? Omega, Vectra, Tigra gibi şeyler artık üretilmiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dediğim model insignia imiş.

Çok güzel özellikleri var gördüğüm kadarıyla. Farlarını otomatik ayarlıyor mesela. Ayrıca Yol levhalarını ve şeritlerini otomatik olarak tanıyıp sürücüyü uyarma özelliği de varmış.

Geçen gün Opel bayisine gittik babamla.
Adamlar gitmiş en alt Insignia modellerinden koymuşlar, şu Essentia mıdır nedir o tarzdan şeyler. İçinde doğru düzgün bir özellik bulunmuyor. Yol bilgisayarı, siyah panel vs gibi şeyler mesela.
Bizde Opel Astra var, ordaki Insignia'ların içine girince bizim araçtan kötü duruyor :P
Babama beğendiremedik.

Merak ettim de, bu Insignia'lar nasıldır. Astra satıp yerine alınması iyi mi olur.

Ayrıca, Opel Insignia gibi ilginç yenilikler ve teknolojiler içeren başka otomobil markaları var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bırakın yapmayın beyler sağlamlık ömurluk dıorsanız bırakın fordu opelı fılan 1. vw 2. mercedes diyeceksınız neden opel bence yapmacık gelıo parcaları fılan hıc gerekcı bulmuom maddi durumu orta gelırlı olanlar vw ust duzeyde olanlar sa mercedes derımm cunku şağlamlık daha doğrusu her sey var size bir dıecem gecen opel astra surdum 1.3 cdtı dedıklerını hıc zevk almadımmm 180 gördum sankım araba bir tarafa kopup gıdecek hıssı verıor golf te surdum onun tadı damagımda kaldı sağlamlık hıssı var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...