Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Geçen gün bir Opel gördüm, hangi model olduğunu okuyamadım ama arkasında Turbo diye yazıyordu. Sanki Omega'ya benzettim. Opel'in sitesine baktığımda Vectra, Omega gibi modellerin olmadığını gördüm. Bunlar yapılmıyor mu artık? Meriva ile Zafira birbirine çok benziyor gibi. Yeni modellerden neler var? Omega, Vectra, Tigra gibi şeyler artık üretilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yok onlar artık insignia var yeni opel. vectranın yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 vectra ve tigra var omega artık uretılmıyor bıldıgım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Selam, Mevcut modeller: Agila Antara Astra Combo Corsa Insignia Meriva Tigra twintop Zafira Vivaro Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Benim dediğim model insignia imiş. Çok güzel özellikleri var gördüğüm kadarıyla. Farlarını otomatik ayarlıyor mesela. Ayrıca Yol levhalarını ve şeritlerini otomatik olarak tanıyıp sürücüyü uyarma özelliği de varmış. Geçen gün Opel bayisine gittik babamla. Adamlar gitmiş en alt Insignia modellerinden koymuşlar, şu Essentia mıdır nedir o tarzdan şeyler. İçinde doğru düzgün bir özellik bulunmuyor. Yol bilgisayarı, siyah panel vs gibi şeyler mesela. Bizde Opel Astra var, ordaki Insignia'ların içine girince bizim araçtan kötü duruyor :P Babama beğendiremedik. Merak ettim de, bu Insignia'lar nasıldır. Astra satıp yerine alınması iyi mi olur. Ayrıca, Opel Insignia gibi ilginç yenilikler ve teknolojiler içeren başka otomobil markaları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ford mondeo da ilginizi çekebilcek türden bi araba bence. bakmakta fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 insignia'yı ben de çok beğendim, bence mondeo'dan daha iyi bir araç. bu arada test sürüşüne çıkmadım ikisiyle de genel olarak konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Selam, Al Insignia'yı vur Mondeo'ya :) Kişisel fikrimi böyle belirteyim yani :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 GM, opeli satti gecen gun, kime sattigini bilmiyorum simdi, nolca belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Passatın her daim gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kanadalı magna ve ortaklarına satıldı, destek ve yeni modellerin üretimi aynen devam edecek diye tahmin ediyorum. merak etmeyin bir şey olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bir ara Calibra serisi vardı keşke yenilense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Opel GT vardı aslında fena gözükmüyordu. Ama üretimi durmuş. 2010 model sadece 2 tane üretilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gökhanz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bırakın yapmayın beyler sağlamlık ömurluk dıorsanız bırakın fordu opelı fılan 1. vw 2. mercedes diyeceksınız neden opel bence yapmacık gelıo parcaları fılan hıc gerekcı bulmuom maddi durumu orta gelırlı olanlar vw ust duzeyde olanlar sa mercedes derımm cunku şağlamlık daha doğrusu her sey var size bir dıecem gecen opel astra surdum 1.3 cdtı dedıklerını hıc zevk almadımmm 180 gördum sankım araba bir tarafa kopup gıdecek hıssı verıor golf te surdum onun tadı damagımda kaldı sağlamlık hıssı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Selam, Daha anlaşılır olması açısından noktalama işaretlerine de yer ver lütfen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar