Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Yav zaten başka yere taşınırsa taşınsın. Ona bişey diyen yok. Kafası rahat olur en azından. Ama, İstanbulun neresi temiz allasen? Gereksiz wot, kime göre? neye göre? Kişisel fikrimi belirtmişim zaten. O yüzden ben hariç kimse gereksizliğe kapıldığım konusunda karar kılamaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Cerrahpaşa Tıp'a girmiş adam, sosyal hayatı olmayacak ki niye kastınız bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ABİ FİLMİN SONUNU NİYE SÖYLEDİN NİYE VURDUN ADAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tamam belki çok tekin bir yer değil de aksarayı da öyle bir betimlenmişsiniz ki hiç gitmeyip de şu topici gören adam little tahran falan sanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ben allahsızım uzayın gidin de bişi olmaz. sonra keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 aksaray kötüymüş be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 LITTLE TAHRAN FELAN DEIL bildigin little dubai aksaray oteller kerane evler isik evi dedigim gibi haci en iyi cozum once pasif agresif davranmak uzerlerine gelirlerse agresif davranmak sen yuz vermedikce onnar sana bisi yapmaz ulkuculer gibi gucle deil parayla is yaptiriyo yesilciler yane sen ben burs istiyorum ben yurt isitiyorum demedikce sana bisiler zorla yaptiramazlar zaten cerrahpasa tiptasin kari kiz alkol muhabbetinde olmaz efeni efendi evinde ders calisirsin kimse karismaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 laleli taraflarına gecme bisey olmaz..zenci nasıldır acaba diye meraklanma ayrıca fds.saka bir yana cerrahpasa dan cok arkadasım vardı ogrenciyken dersten baska seylerle ilgilenme vaktin olmayacak dedikleri gibi cok kafana takma abileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bence sen onlarla fazla muhabbet etme onların zaten ilk başlarda tek istedikleri sohbet! sonra bi bakarsın sen de mantıklı bulmaya başlamışsın onların düşüncelerini. en iyisi uzak dur o tiplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tıbbıiyeliyi kimse ellemez la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 takıl onlara sonra sema hastanesinde çalışmaya başlarsın işte direkt. yalnız çok sağlam para veriyolarmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 okuduktan sonra düşündüğüm ilk şey tıngır mıngır bira şişelerini eve nasıl sokacağım ve evden nasıl çıkaracağım derdi oldu eheheh ha bi de şu geldi aklıma:: synorin said: insanın bir de kendi duruşu vardır yani jöle gibi her gittiği yerin şeklini almaz o yönden düşünmüyorum hiç seçim yaparken şimdi ne korkuyosun o zaman? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi bole canli bomba dinamitleri beline sarar ya oda kutulari saricak beline bralarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ben aksarayda oturuyorum. hiçbişey yok burda. eskidendi o pislik şeyler. hoş bi kaçt ane kapkaççı hırsız vs arkadaşım var ama onlar da mahalelden çocukluk arkadaşı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Çanakkale de okurken bizim sınıfta yedi sekiz tabe cemaatçi vardı;ama çok efendi çocuklardı.Pek etliye,sütlüye karışmazlar,okuldan eve evden okula bir düzenleri vardı.Sanmıyorum ki kötü davransınlar ya da baskı yapsınlar.Sen yine de bir araştır.İstanbul hakkında bir fikir sahibi degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fetocular bi iki reddetmeden sonra baskı yapmaz, zorlama yapmazlar. süleymancılar dedikleri tipler çok kötü yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 çok net ve açık şekilde "SİGDİRİN GİDİN" de ve hani ikna edilebilceğin hissini uyandırma.herkesin de dediği gibi çok ısrarcı değiller fakat böyle sönük-zayıf tiplere takarlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Sırtını bize yasla sana bişe olmaz(tu) Doğru ama minnet duymaya başlarsan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya aksaray güzel biyer değil evet ama. durduk yerde bişi olcağını da sanmıyorum hacı hocaya bulaşmazsn diğer ruslu kısımda sana kalmış sdf ortam olarak güzel değil cidden ama okulum beyazıt-lalelide olduğu için oralardan çok geçiyorum,erkeksen problem yok.korkcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 walla abi oda bi tercih war 1 tanidigim adam universite boyunca sirtini onnara yasladi uni bitti amerkaya mastera gitti sirtini yasladi ise girdi amerikada sirtini onnara yasladi 3 sene calisti cv si oldu zigirin lan dedi baska sirkete kacti hala deli gibi harassliyolar kullanmak mumkun ama zor cok net teiz bi beyin yikama war kotu yanin goremiyosun icerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Necro said: Sırtını bize yasla sana bişe olmaz(tu) Doğru ama minnet duymaya başlarsan gg. çok fazla doğru söylemiş adam. cemmat iş bulur, cemaat okutur, cemaat yaşatır. Cemaate sırtını daya asla zorluk çekmezsin. Ama; borçluluk duygusu sayesinde bu kadar büyüdüklerini de aklından çıkarma. Bak biz iş verdik, burs verdik, kalacak yer verdik olayı. Bunları onlar söylemez, dile getirmez, ama insanlar bunu düşünüp cemaate destek oluyorlar biyerlere geldikten sonra. Bunlar beni buralara getirdi diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Sırtını yaslarsın okul biter iş bulursun , ondan sonra sittiri çekersin olur biter (tabi midem kaldırır diyosan) minnet olaylarına falan girerlerse sen allah rızası kazanmak için yaptıgını zannediyordum der kestirir atarsın. Bi de korktugun kadar adamlar değiller sadece kendi çaplarında takılıyorlar Bonepart ın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 pekaziz said: İstanbul'da neresi nasıldır bilmiyorum da paran varsa çık başka bir eve. katılmadan edemedim hele o bölge full cemaatçi çarşaflı tarikatçı filan dolu. mahalleyi bırak o bölge bunlarla dolu. esenlerden tut eminönüne kadar. benim anneannem ''fatih vatan cad.'' oturuyo yaşlı bi kadın baya, düşün o bile bıkmış bunlardan. bundan 2 sene önce G.antep'ten gelen bi arkadaşımız fatih taraflarında bi ev tutmuştu 1 sene hiç bıkmadan rahatsız ettiler çocuğu. okul arkadaşlarından filan cep telefonunu bulmuş arıyolardı sürekli. sonra taşınmaya filan kalktı işte düşün evi gece 11 de taşımasına rağmen haberleri olmuştu. bence maddi imkanın varsa okmeydanı şişli m.köy civarlarında bir ev tutabilirsin. en azından kafan rahat olur. metrobüs filan da var şimdi o güzergah da cok sorun çekmessin. muhabbet olayına gelincede en baştan tavrını koy bence çokta muhatap olma. çünkü alayı yüzsün onların. böyle yüzlerine yüzlerine tersliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Aksarayda tam nerde ev? şehreminide kokoreç ye,gala kokoreçte başvekil caddesine git miço'da kebap ye şehreminin girişinde soldaki tatlıcıya git arada tulumba fln al sağda güzel pidece var az ilerde şehreminiye girince aksaray güzel bir yer yahu,metropolit bir yer,serserisi flnda çok yoktur,ayrıca heryere yakın,ulaşiımı kolay. korkmayın fatih çarşamba gibi dincilerin anayurdu değil,her tür insan var.ben çok severim. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar