Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger Bilgi Paylasim Basligi


bingildak

Öne çıkan mesajlar

CB'da Ranger oynamis arkadaslarimiz class ile ilgili PvP, PvE ve group PvE basliklari altinda bilgi verebilirler mi?

PvP'de DPS ve survival nasildir? 1v1'deki ve grupta pvp'de ne kadar iyilerdir?

PvE'de solo ve grup icinde ne kadar etkililerdir? DPS olarak hangi classlardan ustunler?

Basligi baslatan olarak kendi paylasimimi yapiyim, yalniz yazicaklarimin hepsi youtube pvp videolardan elde edinmis izlenimlerdir, CB'de ranger oynamadim..

- 1v1'de healer disindaki hemen hemen butun classlari kitelama yontemi ile oldurebiliyor, healerlari oldurmesi icin zamaninda CC kullanmasi gerekiyor.

- Anladigim kadari ile oyundaki tek "slow" effect Ranger'da bulunuyor. Diger classlardada turlu CC'ler mevcut yalniz hicbirinde "slow" (durationli, movement speed dusuren) mevcut degil.

- PvE ve PvP'de basarisi Lineage 2'de Silver Ranger gibi shoot'n run seklinde kite'a bakiyor, kite konusunda basarisiz rangerlar tavuk gibi katlediliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ranger hakkinda genel izlenimim, ranger kisa surece yuksek dmg verebilen en iyi range class ama uzun vadede damage orani dustugunden sorcerer raid ve uzun sureli boss fight ya da pvplerde daha avantajli durumda. Ayrica ranger in armor rating bakimindan pek avantajli degil ozellikle yakin dovuse girdiginde pvpde kaybetme sansi 80% diyebiliriz. Bunun disinda kamuflaj ve slow gibi ozellikleiyle 1vs1 de supriz attack yapabilirse kazanma sansida yuksek bir classdir. Ama CC konusunda slow cok kolay cure edilebilen bir CC effecttir. Kisaca millete pvp de gang yapayim diyorsaniz bu class gayet guzeldir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ranger kasmak bir sabır işi insanın manda gibi yüreği olmalı.Bir başka sorun ise ilk karakter olarak tek başına kasılması pek mantıklı olmayan bir karakter,ortalama bir hesapla 30 lara kadar sürekli grupla kasılması lazım.

ranger da assasinde son derece dayanıksız,eski usül mmolardaki gibi glass canon magelerden dmg ı 1 kademe düşük,dayanıklılığı 1 kademe yüksek.

Bazı videolar var ortalıkta dolanan bunlara çok takılmamak lazım upgrade edilmiş silahlar armor vs ile bildiğiniz klasik cut paste videolar.

Ayrıca class ilk lvllarda son derece pahalı bir yandan su gibi giden oklar bir yandan ss ler ciddi mali yük oluşturuyor ben kasarken böyle 17 gibi para suyunu çekti bir süre melee oynamak zorunda kaldım.


Sonuç itibariyle dayanıksız,başlarda pahalı,burt dmg ı oyunun en iyisi ama uzun vadeli combatlarda etkisi düşüyor.Bence başarılı bir dps

not:clericler debuffları temizliyebiliyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ranger oynamak için mutlaka ranger karakter işe daha önce deneyimin olmalı aynı sorcerer gibi. Bu iki char tek başına en rahat elite kesen sınıflar. (splitmaster bilmiyorum) Yalnız

-ranger'da low levellerde sürekli silah değiştirmeye alışkın olacaksın.

- vur kaç taktiğine alışkın olacaksın veya alışacaksın :)
- tuzak kurma olaylarına alışkın olacaksın :)

charını asla 25-31 levellerden önce tam olarak değerlenmdirme :) skill'e dayalı olduğundan ileri levellerde charını çok daha iyi anlıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yaw bu ranger la lvl almak o kadar mı zor yoksa ben mi çok beceriksizim. :D
daha önceleri diğer oyunlarda ranger oynadım. ama bu oyunda bana daha bi zor göründü. 15lvl oldum. çok yavaş lvl atlıyor. 2 mob gelirse bittin. teke tekde daha bana dokunmadan sayılı mob öldürmüşümdür. çoğu benim canın yarısını almıştır. kendinden üst lvl moblara dalmak cesaret işi. :(
nedir bu ranger anlayamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

noma said:

30 levelim karakterim pambık gibi oldu yeme de yanında yat bire birde healer classlarda zorlansamda bütün classlar çerezzzzzzzz


ben assassin oynuyorum, rangerlar çerez gibi geliyor valla :)

uzaktan yakalarsada ambush yada charge rangeine girdigi an zaten dibindeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...