mardox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bone UK hesabıyla hç bi şekilde alış veriş yapamıyosun türiyeden. alış veriş yapcaksan US PSN olcak sana tavsiye tax free bi bölgeden göstermen kendini, misal florida. UK psn'den US psn'e geçmek windows açılırken hangi kullanıcı olarak girmek istediğni seçiyosun ya, o kadar kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 para filan vermiyorusnki hesap acmak icin, iksbokcularda var o PSN e uyelik beles kredi akrti filan istemiyor foruma uye olur gibi uye oluyor demo filan istedigini cekiyorsun psn ler makinedeki kullanici adlarina bagli 2-3-4-5 psn e kaydol herbiri icin kullanici ac yeni tamam kullanicilar arasi geciste max 5 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tamam sağol. deniycem bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 US PSN de ben türkiyeden kredi kartı giremedim bu arada. onun yerine PSN kartı satın alıyorum ebayden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şimdi US PSN'e kaydolduk diyelim, oyun alırsak oynayabilecek miyiz? Nedir region olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 oynaniyor oyun alinca addonlar pal oyunalrla calismiyor oyun US ise addonlarda calisiyor US psn den US soul calibur a addon aldim ve EU accountumdan online oynuyorum catir catir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dediğin gibi yaptım Viktor. Şimdi elimde bir Turkey, bir USA bir de UK hesabı var :D US ile PS Home'a bile girdim. UK ile Street Fighter bonus item'ı aldım. Ama nedense SF4 collectionla gelen bonus key'i girdiğimde sadece brawler pack verdi. Bir ara kredi kartıyla ürün satın almayı da deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 turkiye almasaydin keske en azindan aktif accountun tutma cunki hizmet 0 UK benim aktif account gayet rahatim home filan varda sunuda soyliyim EU home US home a icerik olarak takamasada. swe bebeler ortami bozsada genede daha kullanici dostu karakter yarattim yeni giysi hersey parali US home da, UK hoem hesabimda ne guzel dukkandan belese star trek starfleet uniformalari almistim dolasiyordum kirk modunda, trasnformers tshirtum filan vardi ayni esyalar icin 1.5-2 $ istiyor US home peeeeh UK den dene istersenden sinirin bozulamsi ndiye uyariyim turkiyeden kart kabul ettiremedik, basaran varsa mutlaka yazsin seefsizim gider o bankadan kart cikartirim o derece almak istedigim addonlar var bu arada bugun commando, ninja turtles in arcade remakelerini oynadik cok basarili, co-op oyniycak arkadasiniz varsa hic dusunmeden kapin derim US PSN den, ninja turtles asiri basarili bir remake olmus hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 @ mani bende bonus olmamıştı ama hsbc kabul etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu arada UK pre paid kartlar cikti shoptoda 50 poundluk 44 pounda satiliyo ordan alin kodu girin catir catir harcayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu tarz oluşumlarda farklı regionlar ve farklı içerik sunulmasının altında yatan temel sebepler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Çıkış tarihleri arasında uçurum olan oyunlarda (gh gibi birkaç gün değilde asya oyunları gibi ortalama 6 ay olan) sona kalan avrupalılara kendilerini affettirme çabaları Salt oyun japonyaya çıkıyor. Birkaç eklenti ile kuzey amerikaya çıkıyor 6 ay sonra. İkinci bir 6 ay sonra dublaj seçeneği, bütün dlcleri, ost, artbook vs ile avrupaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Japonya ve diğerleri diye ayrılması kabul edilebilir, hatta çok farklı pazarlar. Ama Avrupa ve Amerika arası bu kadar ayrım yapılmasına basmıyor kafam (: Eminim ki zannettiğimden çok daha normal kabul edilecek mali sebepler bıdı vıdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 NA ve asya release farkları malum lokalizasyon. Avrupa için farklı olması esasında tamamiyle kullanılan analog görüntü sistemleriyle alakalı Japonya/Amerika = NTSC Avrupa = PAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Hah, bak bu aklıma gelmemişti demin. Dünya ne kadar saçma bir yer ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 avrupanin dah gec cikmasi goruntuden degilde multi5 olayi ispanyolca italyanca fransizca almanca kasiyorlar ingilzice (ve bazen fransizca/ispanyolca) olan amerikan release e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Masticore said: 30-40 milyona 2. el oyunlar alabilirsin istanbulda cadde de var öyle bir yer bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 caddede nerede?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 cadde de nerde öyle bi yer yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 over game aratırsanız tam adres çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caydanlik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Over Game kanyonda da mevcut http://www.overgameweb.com/corp/irtibat.asp l,nki ile yerleri mevcut kanyon mağazasındaki görevlilerin nazik ve çok yardımcı oldukları söyleniyor ama gidip görmediğim için pek birşey söyleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya başlıkla içerigin ilişkisini anlamaya çalışıyodumki sonra nicki ardından aslantepe topicini sonrada reklam oldugunu hatırladım. birde sinirlenio küfrettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 overgameden oyun mu alınır ya cadde dekini aramıstım ben.180 lira fifa 10 demişti.iyi aksamlar dedim kapadım gittim 80 liraya fifa 10 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar