Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 store

di

Öne çıkan mesajlar

bone UK hesabıyla hç bi şekilde alış veriş yapamıyosun türiyeden. alış veriş yapcaksan US PSN olcak sana tavsiye tax free bi bölgeden göstermen kendini, misal florida.
UK psn'den US psn'e geçmek windows açılırken hangi kullanıcı olarak girmek istediğni seçiyosun ya, o kadar kolay :D
Sosyal ağlarda paylaş

para filan vermiyorusnki hesap acmak icin, iksbokcularda var o

PSN e uyelik beles kredi akrti filan istemiyor foruma uye olur gibi uye oluyor demo filan istedigini cekiyorsun

psn ler makinedeki kullanici adlarina bagli

2-3-4-5 psn e kaydol herbiri icin kullanici ac yeni tamam
kullanicilar arasi geciste max 5 saniye
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibi yaptım Viktor.
Şimdi elimde bir Turkey, bir USA bir de UK hesabı var :D

US ile PS Home'a bile girdim.
UK ile Street Fighter bonus item'ı aldım. Ama nedense SF4 collectionla gelen bonus key'i girdiğimde sadece brawler pack verdi.

Bir ara kredi kartıyla ürün satın almayı da deniycem.
Sosyal ağlarda paylaş

turkiye almasaydin keske
en azindan aktif accountun tutma cunki hizmet 0

UK benim aktif account gayet rahatim
home filan varda sunuda soyliyim EU home US home a icerik olarak takamasada. swe bebeler ortami bozsada genede daha kullanici dostu

karakter yarattim yeni giysi hersey parali US home da, UK hoem hesabimda ne guzel dukkandan belese star trek starfleet uniformalari almistim dolasiyordum kirk modunda, trasnformers tshirtum filan vardi

ayni esyalar icin 1.5-2 $ istiyor US home peeeeh

UK den dene istersenden sinirin bozulamsi ndiye uyariyim turkiyeden kart kabul ettiremedik, basaran varsa mutlaka yazsin seefsizim gider o bankadan kart cikartirim o derece almak istedigim addonlar var

bu arada bugun commando, ninja turtles in arcade remakelerini oynadik cok basarili, co-op oyniycak arkadasiniz varsa hic dusunmeden kapin derim US PSN den, ninja turtles asiri basarili bir remake olmus hele
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkış tarihleri arasında uçurum olan oyunlarda (gh gibi birkaç gün değilde asya oyunları gibi ortalama 6 ay olan) sona kalan avrupalılara kendilerini affettirme çabaları

Salt oyun japonyaya çıkıyor. Birkaç eklenti ile kuzey amerikaya çıkıyor 6 ay sonra. İkinci bir 6 ay sonra dublaj seçeneği, bütün dlcleri, ost, artbook vs ile avrupaya çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...