reddiye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 http://www.100xr.com/100_XR/Artists/S/Sebastian_Bach/Sebastian.Bach-1989.jpg bu bana uyar mesela http://images.google.com.tr/images?hl=tr&source=hp&q=sebastian+bach&btnG=Görsellerde+Ara&gbv=2&aq=f&oq= Gerçi yakışıklı adam değil Güzel erkek lafı daha çok uyuyor Neyse selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bu adam şahane sebastian (tu) ses tonu da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 tipimden memnunum dünyanın en yakışıklı erkeğiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 http://begumblog.files.wordpress.com/2009/07/11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bu adam harbi yakışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 umut sarıkayanın kıvanç tatlıtuğ(?) hakkında söyleyecekleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 azıcık burnumu ufalttırıp, 5-10 kilo versem yeni idöl benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 reddiye said: umut sarıkayanın kıvanç tatlıtuğ(?) hakkında söyleyecekleri vardı. tatlıtuğ gücü işte sdf geçen haftaki yazısı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 fede daha yakısıklı olm ama fede nin eksigi bihter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Abi nefret ediyorum o heriften ya fazla yakışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ya yok. hani yakısıklı adamı kıskanırsın bok atarsın filan ya. bu adam harbi yakısıklı, hakediyo kızların "ayys shoook shekeeer" laflarını. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 tipimi değiştirecek gücüm olsa ya da işte bunu sağlayacak sihirli değnek... bu muhteşem gücümü memesi olmayan tüm kızlara meme bahşetmek için kullanırım. inanın dünyada savaşlar kesilir, barış ve huzur gelir bir 10-15 sene boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 me>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dasaaa said: tipimi değiştirecek gücüm olsa ya da işte bunu sağlayacak sihirli değnek... bu muhteşem gücümü memesi olmayan tüm kızlara meme bahşetmek için kullanırım. inanın dünyada savaşlar kesilir, barış ve huzur gelir bir 10-15 sene boyunca. ahahahahasdhjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "en güzel benim bilae" formunda gezinen kızlara gıcık oluyorum. erkeği daha da bi itici oluyor ama erkeğiyle ilgilenmediğimden gıcık olmuyorum onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dory said: me>all kazım>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Kazım>Kıvanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Kendi tipimi hafif rötuşlardım. Göbeği sil, biraz kas yap karna göğse, benleri sil, gözlerimin şekli biraz aşağı bakıyo onu düzelt, saçları rötuşla, arada beyaz tel var 3-5, onları düzelt, yanakta ufak bi kılcal damar şeysi var, kırmızı noktacık gözüküyo onu sil, yeter heralde... Ha bi de belki gözleri yeşil yapardım ama emin olamadım bana gider mi. Başka bişeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ben kıvançla yan yana gelsem maymun gibi kalırım ama annanem ne dedi biliyonmu tolga.."seni uzaktan kıvanc tatlıtuga benzetiyorum" zuzhahah :D 70 yasında kadın e uzagı görmüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 100.000 $ hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Biraz daha sert bakabilmeyi isterdim bi de efor sarfetmeden az daha kaslı olayım yoksa iyim böyle =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Var biraz benzerlik. Şey benziyoo hmmm eee Sakal rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Dartanian said: Var biraz benzerlik. Şey benziyoo hmmm eee Sakal rengi. ama saçları uzatsam onunki kadar hafif açsam rengini çok az yeterli zaten..göze yeşil bi lens bu sakallarla falan benzerim bi kaybol ya :D asddasdasdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar