aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 golleri, onemli pozisyonlari filan nerden buluruz online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ne maçtı ya, öldük öldük dirildik. Ömer üründül kırdı geçirdi bütün gece. Estonya avrupanın en iyi defans uygulayan milli takımlarından biriymiş de haberimiz yokmuş meğerse, evet bunu ciddi söylüyorum dedi. Adamların üç şutu var ikisi gol olmuş daha hala "biz zor gol yiyen bir takımız aslında" diye üstüne basa basa söyledi birkaç kere, o an elimizde cips plastik bardak falan ne varsa fırlattık zaten. Bir de kazım güzeldi. İlk yarı ayağına top değmedi herifin, ikinci yarı aldığı tek topu taç çizgisine ortaladı, halil girene kadar kangren halindeydi resmen sağ kanat, daha da tafra yapıyordu oyundan çıkarken. Yedek kulübesine gidince bir baktık bütün salonda herkes birbirine sarılınca bir sevinç yumağı oluşturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Kazım'ın milli takımda, fenerbahçede, süper ligde, futbol dünyasında ne işi var çözen yok zaten daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Şu Türkiye gitmesin dünya kupasına falan ki gidemeyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Rikkie said: Ne maçtı ya, öldük öldük dirildik. Ömer üründül kırdı geçirdi bütün gece. Estonya avrupanın en iyi defans uygulayan milli takımlarından biriymiş de haberimiz yokmuş meğerse, evet bunu ciddi söylüyorum dedi. B.Hersek: 7 - Estonya: 0 gg Ömer Üründül gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Rewendor said: Kazım'ın milli takımda, fenerbahçede, süper ligde, futbol dünyasında ne işi var çözen yok zaten daha 60 dk boyunca 10 kisi oynadı lan takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Arda, Tuncay bütün maç çok iyiydi. Arda yediğimiz ilk golde topu o kadar ayağında tutmasaydı 10 üzerinden 8-9 alırdı benden. Emre ilk yarı çok iyi oynadı, ikinci yarı sönüktü. Kazım berbat oynadı. Kazımdan nefret etmek. Aynı şekilde Atvden de nefret etmek. Ekranın yarısını reklama ayıracaklar utanmasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ispanayyala bosna da çakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Khelben said: emre sinirini kontrol edebilirse ve arada kahramanlık yapmamayı öğrenirse çok iyi futbolcu olurda. hadi bakalım daum neler katıcak emreye görücez. 2000-2009 arasında her sezon denildiğine göre öğrenme ihtimalı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 adam 2 yıla futbolu bırakır nereye öğreniyo daha haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Frantic said: Khelben said: emre sinirini kontrol edebilirse ve arada kahramanlık yapmamayı öğrenirse çok iyi futbolcu olurda. hadi bakalım daum neler katıcak emreye görücez. 2000-2009 arasında her sezon denildiğine göre öğrenme ihtimalı var mı her zaman bir ihtimal vardır. bak tövbe etti çocuk k.kart görmicem diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bosna maçı bu maçtan daha kolay olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 1- Gökhan gönül bu performansıyla Sabri'den daha kötü.İyi ki kart gördü , etmediğim küfür kalmadı . 2-Emre savunmamızın hücuma rahat toplarla çıkmasında çok büyük etkendi . Güzel de oynadı . Fakat Aurelio'nun durumunu bilmiyorum nedir ama en azından bir ayhan ya da mehmet topal'ın yetişmesi lazım . Aksi halde burda liberosuz çıkalım diyen arkadaşlar vardı hep hücumcu olsun falan diyen takım ; rakibi hafife almanın ve defansımıza çok güvenmenin sonuçlarına katlanırlardı . Futbol her zaman bir sistem oyunudur ; kolonlarını çıkartıp atamazsın binanın . Anca görevlerini yapabilecek birilerini yer değiştirir oynatırsın . Emre defansını max. düzeyde yapmasına rağmen önde 2 gol yedik yine de. Bosna maçında artık 2 liberoyla mı çıkarız bilemiyorum . 3- Tuncay'a başta küfür ederek başladım maça çünkü ben açıkçası Milli takımda en çok top kaptıran adam olarak onu görüyorum . Fakat Tuncay forvet olarak oynadığı zaman bitirici vuruşları olduğunu gösterdi . 2 de güzel gol attı. Bizim takımızdaki yeri de forvettir Tuncay' ın . 4- Kazım çok inançsız top oynuyor . Hamite kaptırır bu gidişle sağ açığı. Kaptırsın da. 5-Sercan'ın oynatılması lazım. Sercan'ın biraz daha kafa topuna çıkma ve bitiricilik gibi santrafor özelliklerini geliştirebilmesi gerekiyor . Hakkaten yetenekli çocuk . 6-Aktif dinlenme olayı güzel bi laf aslında . Evet Türkiye'ye göre değil defansta pas çevirmek . Bizim defansımızı sağlam inşa edip bahsedilen pasları ileride yapmamız lazım. 7-Arda süper oynuyor maşallah. Allah nazardan saklasın . Ben arjantin maçını da izledim yani bir aguero bir messi kalitesinde hatta aguero'dan daha iyi bir maç çıkardı . Kondüsyonu iyi durumda gayet ama diri tutabilmek Arda'yı çok önemli . Türkiye'nin şüphesiz en önemli oyuncusu . Gerçekten yadsınamaz bir katkısı var adamın . 2 gol attırdı 1 gol attı . Helal olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Arda biraz bencil oynadı dun ıkıncı yarı bence,kazım defans yapan takımlara karşı ilaç değil dediğiniz gibi hamit çok daha iyi.Ara sıra oyuncuların kötü oynamasını kabul etmemiz lazım oyuzden hala GG sabriden ıyıdır;gokhan 30 maçta 1 kez kötü oynuyor,sabri 30 maçta 2 kez iyi oynuyor.Ben önder servet ıkılısınıde beğenmedim,uyumsuzlar,servetın yanına başka bırı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 önderle servetin fenerde yanyana oynamışlıkları yok mu eskiden, tanıyorlar sonuçta birbirlerini üstünden zaman geçmiş olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bosna maçına servet-emre aşık ikilisiyle çıkabiliriz bence. Arda' ya da bencil oynadı demeyin artık ayıp, 2 asist yaptı adam. Hiç mi kaleye şut çekmesin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Milli takım için Bosna maçı öncesi bir kötü bi iyi haber. Kötü haber, Gökhan Zan tedavisi yetişmeyecek diye kadrodan çıkartılmış. Yani yeri doldurulmaz adam değil, ama İ.Toraman'ı da sırf inattan kadroya çağırmayan Terim ne yapacak belli değil. Önder uzun süredir yedekti Daum gelince yeni yeni toparlıyo, Emre Aşık 37 yaşına geldi, her an kart görebilecek adam, Emre Güngör de 1 sezondur sakattı neredeyse. Ama bir de iyi haber var, aynı sebepten dolayı Kazım da kadrodan çıkartılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Eğer 2 Emre veya Bekir'i çağırmayacaksa, Sivas'tan Yasin'i çağırsın bari, çünkü Önder yıllardır yedek kala kala baya paslanmış. Bana kalsa Servet ile Toraman'ı herdaim beraber oynatırım, biri kalıplı ve uzun, diğeri hızlı ve süpürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Kazım olmadıgı için yenemeyeceğiz. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 valla öyle yada böyle emre aşık oynar muhtemelen.kart mart hikaye.adam artık eskisi gibi değil.en son ne zaman kırmızı görmüş son zamanlarda kaç tane görmüş defansta anlasmazlıktan hata yapma luksumuz yok.emre ve servet az mı maç yaptılar beraber.ki emre yaşlandıkça hatasız oynamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Daha geçen sene hem UEFA'da hem ligde ardarda kırmızı gördü adam da iki taraftan da ceza aldı tam gs'nin stoper eksiği olduğu dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 uefadaki kırmızı kartı bariz saçmaydı hatırladıgım kadarı ile. 2. sarıdan görmüştü.ligdekini hatırlamıyorum.luganoda 2 de 1 kırmızı görüyor.ama adam tartışılmaz.emre nin geçmişi kötü yoksa suan gördüğü 1-2 kartı tartışmazdık :) büyük ihtimal o oynicak.fatih terim önceki maçlarda da onu oynatmıştı. kart olarak bakarsak gökhan zan bariz daha tehlikeli bir adam.avrupa şampiyonasında attıgı tekmeleri unutmadık rakibe :) o daha dengesiz ve kart görmeye musait bi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Valla benim tercihim Toraman olurdu ama onu sildi bile Terim çoktan. Emre evet idare eder, saçma bir kart görmezse kurtarır. Onun dışında hakkaten iyi oynuyor lafım yok. Ama yaşının ve fazla oynamamanın verdiği bir fiziksel çöküş var, fiziği güçsüz, çok yerde kalıyor. Yine de idare eder tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Dün NtvSpor'da canlı yayında Rıdvan Dilmen: "Hocam baktım saat 11'de uçak var Kayseri'ye, Emre geliyor mu?" gibilerinden bir soru sordu, Fatih Terim tebessümle "Hayır" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 emre aşık yine karşısındaki adamın formasından çekerek indiriyor, herifi tutuyor bırakmıyor falan. gökhan cam direk tekme asddfgfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar