fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 iki saattir sansürü savunup duruyorsunuz, şimdi niye bu kıvırmaca
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paticiğe üye alınırken okuma , yazma , okuduğunu anlama testi yapılması iyi olacak.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://img.4chan.org/b/src/1252082514804.jpg
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Sansürsüz fotoda Tugçe Kazaz aslında çıplak değil =( Çok salakça bir sansür olmuş, ama Taraf hakikaten islamcı bir gazetedir tabii, sol islam sentezi gibi bir şey işte böyle noktalarda patlıyabiliyor.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Sansürü bile savunmayı başarmış bazı ayılar, vay anasını be. Madem beğenmedin yayınlama kardeşim, kadına kafana göre kıyafet giydirmek ne oluyor? Nesini savunabiliyorsunuz bunun? Beyninizi örümcekler bağlamış adeta. Milletin verdiği reklamları -izinsiz bile- editleyen (etek uzatmaca, dekolte kapamaca vs.) yobaz gazeteleri baya önceden vardı bu arada. Türban da takarlar yakında photoshoptan.
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Baggio said: bazı ayılar ondan sonra neden beni sevmiyorsunuz, neden benim girdi editlediğimi düşünüyorsunuz bilmem ne. sana kim hakaret etme hakkı veriyor? adamın neyi savunup savunamayacağının bekçisi sen misin?
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sansürü savunan ayıdır. al ben de söylerim arkadaş. ayıdır yani. hatta ayı bile çıplak gezer orasını burasını sansürlemez
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yavşak bunlar cidden. tdk'ya göre yavşak : sirkeden yeni çıkmış bit yavrusu.
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu sg-1 ile sir'ün çekişmesi de baatezu-tanar'ri savaşını geçti artık
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Gazeteye basmak için özellikle dekolteli foto arayıp sonra sansürlemek öküzlükten başka birşey değil herhalde. Madem tahammülsüzsün, kaldıramıyorsun o zaman neden özene bezene açık kıyafet fotosu buluyorsun. Bu ya birşeylere yetememek demek ya da kasıtlı yapıyorlar. Sonradan bikiniye bile tahammül edemeyip özgürlükçü takılmakta ayrı bir fail tabi. Balon patlamadan anca bu kadar gidiyor heh.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Buyse said: ondan sonra neden beni sevmiyorsunuz Lütfen sev.
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 "midye dolma" said: bu sg-1 ile sir'ün çekişmesi de baatezu-tanar'ri savaşını geçti artık Diger cekisenler yörüngeye oturdugundan sadece sg-1 kaldi elimizde.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kıçımın liboşları sizi.... Aha bunların zihniyet sayesinde bisürü site yasaklandı,sansürün bir sonraki aşamasıda o. Andavalın tekide sansürler kardeşim nolcak kendi gazatesi demiş,aynı bu zihniyetle devletin başındakileride devleti kendilerinin sanıyor,sansür allah sansür üstünede yasak allah yasak.
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Madem sansür koyucan neden haberi veriyosun? Verme abi o zaman bu kadar çekiniyosan hitap ettiğin kesimden.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 altan gıdıklasa bu kadar gülerdim yani koskoca gazete, editörsüz, resimler (ve belki de yazılar) sekreterin düznelemsinden sonra basılıyor.. bu mudur? o değil taraf gazetesi hakkında haber yapmak bile lüzumsuz bir iş kaldı ki bahsi geçen gazetenin bulvar, şok ve benzeri yayınlardan pek bir farkı yok he ahmetçiğim he deyip geçeceksin
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Yanlı haberi en iyi zaman yapıyor ama http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=888776&title=kacmazdan-tartismali-bir-karar-daha
Öne çıkan mesajlar