Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf'ın Sansürlü Bikini Haberi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sansürsüz fotoda Tugçe Kazaz aslında çıplak değil =(

Çok salakça bir sansür olmuş, ama Taraf hakikaten islamcı bir gazetedir tabii, sol islam sentezi gibi bir şey işte böyle noktalarda patlıyabiliyor.
Mesaj tarihi:
Sansürü bile savunmayı başarmış bazı ayılar, vay anasını be. Madem beğenmedin yayınlama kardeşim, kadına kafana göre kıyafet giydirmek ne oluyor? Nesini savunabiliyorsunuz bunun? Beyninizi örümcekler bağlamış adeta.

Milletin verdiği reklamları -izinsiz bile- editleyen (etek uzatmaca, dekolte kapamaca vs.) yobaz gazeteleri baya önceden vardı bu arada. Türban da takarlar yakında photoshoptan.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

bazı ayılar

ondan sonra neden beni sevmiyorsunuz, neden benim girdi editlediğimi düşünüyorsunuz bilmem ne. sana kim hakaret etme hakkı veriyor? adamın neyi savunup savunamayacağının bekçisi sen misin?
Mesaj tarihi:
Gazeteye basmak için özellikle dekolteli foto arayıp sonra sansürlemek öküzlükten başka birşey değil herhalde. Madem tahammülsüzsün, kaldıramıyorsun o zaman neden özene bezene açık kıyafet fotosu buluyorsun. Bu ya birşeylere yetememek demek ya da kasıtlı yapıyorlar. Sonradan bikiniye bile tahammül edemeyip özgürlükçü takılmakta ayrı bir fail tabi. Balon patlamadan anca bu kadar gidiyor heh.
Mesaj tarihi:
kıçımın liboşları sizi....

Aha bunların zihniyet sayesinde bisürü site yasaklandı,sansürün bir sonraki aşamasıda o.

Andavalın tekide sansürler kardeşim nolcak kendi gazatesi demiş,aynı bu zihniyetle devletin başındakileride devleti kendilerinin sanıyor,sansür allah sansür üstünede yasak allah yasak.
Mesaj tarihi:
altan gıdıklasa bu kadar gülerdim

yani koskoca gazete, editörsüz, resimler (ve belki de yazılar) sekreterin düznelemsinden sonra basılıyor..

bu mudur?

o değil taraf gazetesi hakkında haber yapmak bile lüzumsuz bir iş kaldı ki bahsi geçen gazetenin bulvar, şok ve benzeri yayınlardan pek bir farkı yok

he ahmetçiğim he deyip geçeceksin
  • Yeni Oluştur...