Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel mi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence senin mesajın gereksiz, git başka yerde post kas.
ha dur sebebini de açıklayayım, verdiğin link 85 sayfa, 1000 küsür mesaj var, kaldı ki release den önce açılmış bir topic, bölümde hepsi topusu 6-7 topic var, 1 tane eksik bir tane fazla hiç birşeyi değiştirmez.
Mesaj tarihi:
Daoc oynamadım pvpsini övüyorlar ancak oyunun pvpsi lineage2 ye benziyor,item yapması ve lvl alması çok daha kolay,Wowda oynamadım ancak pve isteyenler için, müthiş atmosfere sahip mekanlarda oldukça fazla raid ve quest mevcut.Grafik açısından AOC olamaz ancak grafik optimizasyonu oldukça iyi. Ayrıca oyunda bug bulmak imkansız gibi, o açıdan "çıkma"ya oldukça hazır.
Mesaj tarihi:
Oyunu wow ile karsilastirirsaniz, yapisal olarak benzerlkleri var ama karakter level alma zorlugu WoW dan katkat zor diyebilirim. Genelde WoW oyuncularinin begendigi konular 1vs1 group pvpve dungeonlar ve crafting sistemi.
Mesaj tarihi:
Ben acikcasi abyss e hayran kaldim ayrica crafting systemide super olmus, crafting kasmak zor degil onemli olan materyal toplamak, buda ekonomide materyallere buyuk pay kazandiriyor ve macroculari onluyor.
Mesaj tarihi:
crafting sistemini ayakta tutar toplayıcılık. Hem kaybedilen mp ve hp yi resslemek için dibinde duran meyve ağacından bi kaç meyve toplamak recovery yaparken gayet mantıklı.

Telemakus ta elyoslardan "Spiritsoul" karakter adı...Level 7...

Eski bir eve-online oyuncusu olarak... bu tip oyunlara adapte olmakta zorlanıyorum açıkcası... Ama kısa zamanda oyun dinamiklerine alışılır. Zaten ne kadar ayrıntı varki eve-online a kıyasla...

Kendi sınıfında diğer oyunlarla kıyaslayacağım...

Oyun Grafikleri fevkaledenin fevkinde abi :)... istanbulca 10 numara ...

Suda yüzen balıklar havada uçan kuşlar... ortam sesleri ve müzikleri gayet başarılı...

oyunda WAR, WOW, L2 KAMAEL, gibi daha önce herkesin severek oynadığı fantasy mmolardan esintiler var.

tek eksiği belki de en büyük eksiği...

NPC'lerle combat yaparken damage efektleri çok dandik... tatmin edici değil. Lineage de karik keserken soulshoottan çıkan ses yok... karakterin kudretini combat sırasında hissettirmiyo. bu da minik bi patch ile daha keyfili hale gelir. karakter ve npc arasındaki temas etkileşim olayını becerememişler...
Mesaj tarihi:
Bi karakteri son level a getirmemiz ne kadar sürer :).
Bunu bilerek oyunu almak istiyorumda. Yani günde 3 saat oynayacak birisi için ortalama ne kadar sürer?
Oyunu alıp, popülerliğini yitirene kadar, karakterimi bitiremeyeceksem anlamı yokta o yüzden soruyorum :)
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

(mighty senden yorum bekliyorum),

bu oyunu sadece mighty mi oynuyo acaba ?
yoksa çokmu bilmiş yada bilmişlikmi taslıyo ?
bence bi bok bildiği yok.
bana vereceğin her cevaptada haksızsın ve sana laflar hazırlarım kendini hazırla dostum !
Mesaj tarihi:
kermit said:

neden gülüyosun
ben burda trtışma kavga çıkarmaya geldim sen hala gülüyosun
ciddiye alırmısın beni.

yeter ama yani bos bos su forumlara mesaj atiyorsunuz ya utanin kendinizde yani...
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Bunu bilerek oyunu almak istiyorumda. Yani günde 3 saat oynayacak birisi için ortalama ne kadar sürer?
Oyunu alıp, popülerliğini yitirene kadar, karakterimi bitiremeyeceksem anlamı yokta o yüzden soruyorum :)

Günde 3 sat oynayarak bu oyunda max lvla ulaşman aylar sürer net bi şekilde.Çünkü lvl 30 dan sonra özellikle oyunda lvlleme quest bitirerek değil surekli mob keserek (grind) yapılmaya baslıor.Grind da malum çok zaman alıcagından son levela gelmen çok uzun sürer.Ama oyunun popülaritesini sayılı aylar içerisinde kaybedeceğini düşünmüorum.
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

O süre ile 5 ay'dan az sürmez lvl lar arasi exp biraz fazla...

( vent e gel detaylı konusuruz )
Mesaj tarihi:
5 aydan fazla olur beklentisi çok olmuş

0-10 3 saat
10-20 10-15 saat
44-45 19 saat kored grind ile sürüyor.

günde ne yapacağını bilerek oynan 3 saat ile bence 3 ay civarında (+- 15gün) cap e vurulur gibi
  • Yeni Oluştur...