Joker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yok tartışmanın sonu gelmicek biliyorum, anlamamakta direteceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Yanlış anlaşılmasın zam yapıolmalıydı veya yapılmamalıydıyı tartışmıyorum sadece gelen zamma ohh iyi oldu ihtiyacımız vardı savunmasını tartışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 benim tarafımda yok öyle bi savunma. ben sadece şirketin zarar etmemesi için öyle bi zamma ihtiyacı olduğunu belirtmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Benim cebimden alacağına kendi borcunu ödemeyen devlet kurumlarından alsın açık parayı. BEDAŞ şu an Türkiyedeki devlet kurumlarından en yuksek alacağı olan firma yanılmıyorsam. Seçim senesi diye elektriğe zam yapmayıp kayıp kaçağı takip etmiyor sonra onun acısını benden çıkarıyorsa devlet üzgünüm ama koyun gibi kabullenmem böyle bir zammı. Ha sonuçta paşa paşa ödeyeceğiz ama kabullenmesi zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Joker said: enflasyon oranındaki zam yapılması gereken zamdır zaten. adamın aldığı paranın değeri düşüyor, haliyle geçen sene kazandığı paranın aynısını alabilmek için düşen para değeri kadar zam yapıyorki geçen sene aldığıyla aynı parayı alabilsin. -Ridiculous. The Guardian --Are you kidding me ? The Washington Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 الأحمق Al-Jazirah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BSGÇK! for Joker YAYINDA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 klasik forum kuralı, 18 dakika içinde 7 kişiden ayar yemişsen, postunu sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Kaede said: "memura 2+2, elektriğe 22%" LCDleri satıp tüplülere geri dönmek lazım lcd daha az yakmıymouydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Esh said: klasik forum kuralı, 18 dakika içinde 7 kişiden ayar yemişsen, postunu sil. hahaha online sayısı düşüktür Esh yoksa daha çok ayar yerdi bu savunma ve tez ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 valla ben de onu düşündüm 2-3 kat daha az elektrik tüketimi olması lazım tüplülere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 evet alırken ben ona dikkat etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Hiç acımıyorum,keşke %22 değil %122 yapsaymışlar zammı.Bu milletib %50si oy verip hala da akp başarılı vs diye konuşuyosa az bile yapıyorlar.Hakediyoruz biz bunu kimse ağzını açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bize elektrik faturası 160-180 civarında geliyor. bilmiyorum biz mi çok tasarruf etmeksizin kullanıyoruz ama ayda 500 tl maaş alıp o parayla geçinmeye çalışan insanlar var bu ülkede onlar ne yapar ne eder hiç kestiremiyorum. durumu iyi olmayanlar için gerçekten çok ağır bir yük bu ülkede yaşamak, insanları refaha kavuşturacaklarına sırtlarına hergün biraz daha fazla yük koyuyorlar. gereksiz ideolojileri için onları bu konuda bile amaçsız ve sebepsiz yere savunanlarda cabası hiç mi temel matematik bilginiz yok sizin kalemi kağıdı elinize alıp bir hesaplayın bu kadar da gözü kapalı şekilde destekçi olunmaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 180 tl mi, heralde malikaneniz ve isviçreden getirttiğiniz büyük kristal avizeniz var.. anca o yakar o kadar elektrik?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 RamsesII said: Hiç acımıyorum,keşke %22 değil %122 yapsaymışlar zammı.Bu milletib %50si oy verip hala da akp başarılı vs diye konuşuyosa az bile yapıyorlar.Hakediyoruz biz bunu kimse ağzını açmasın Niye hak edeyim ki, %48lik kesmin verdiği karar yüzünde %100lük etkileniyor,gidip kendi belediyelerine zam yapsınlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Aslında mantıksız tabi yüzde 48 çeksin demek ama, neden ben %52 olarak çekeyim ki dersen cevap basit. 48 gibi birlik ol karşı çık. 30 kafadan 30 ses çıkarsa bazısı %10'da kalır barajı geçemez, bazısı %21 alır sevinir, geçen sefer 18'dik bakın oyu arttırdık der mutlu olur. Öyle olunca da 48>52 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Starscream said: yıllıksa bu zamda bisey yok ama yıllıksa genelde haberciler yıllık verip şişiriolar rakamlarıyillik 20% zamla aylik 20% zamin farki nasil oluyo tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gecen senede yapmislardi http://1.bp.blogspot.com/_Oc1Gplu0PqI/SGxZ2REx3RI/AAAAAAAADzk/rdJQtBjeyy0/s400/uykusuz-kapak44.jpg hazir kapak var aynen kullanirlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar