Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektriğe %21.8 ZAM

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Benim cebimden alacağına kendi borcunu ödemeyen devlet kurumlarından alsın açık parayı. BEDAŞ şu an Türkiyedeki devlet kurumlarından en yuksek alacağı olan firma yanılmıyorsam. Seçim senesi diye elektriğe zam yapmayıp kayıp kaçağı takip etmiyor sonra onun acısını benden çıkarıyorsa devlet üzgünüm ama koyun gibi kabullenmem böyle bir zammı. Ha sonuçta paşa paşa ödeyeceğiz ama kabullenmesi zor geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

enflasyon oranındaki zam yapılması gereken zamdır zaten. adamın aldığı paranın değeri düşüyor, haliyle geçen sene kazandığı paranın aynısını alabilmek için düşen para değeri kadar zam yapıyorki geçen sene aldığıyla aynı parayı alabilsin.

-Ridiculous.

The Guardian

--Are you kidding me ?

The Washington Post
Sosyal ağlarda paylaş

bize elektrik faturası 160-180 civarında geliyor. bilmiyorum biz mi çok tasarruf etmeksizin kullanıyoruz ama ayda 500 tl maaş alıp o parayla geçinmeye çalışan insanlar var bu ülkede onlar ne yapar ne eder hiç kestiremiyorum. durumu iyi olmayanlar için gerçekten çok ağır bir yük bu ülkede yaşamak, insanları refaha kavuşturacaklarına sırtlarına hergün biraz daha fazla yük koyuyorlar. gereksiz ideolojileri için onları bu konuda bile amaçsız ve sebepsiz yere savunanlarda cabası hiç mi temel matematik bilginiz yok sizin kalemi kağıdı elinize alıp bir hesaplayın bu kadar da gözü kapalı şekilde destekçi olunmaz ki...
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Hiç acımıyorum,keşke %22 değil %122 yapsaymışlar zammı.Bu milletib %50si oy verip hala da akp başarılı vs diye konuşuyosa az bile yapıyorlar.Hakediyoruz biz bunu kimse ağzını açmasın

Niye hak edeyim ki, %48lik kesmin verdiği karar yüzünde %100lük etkileniyor,gidip kendi belediyelerine zam yapsınlar o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında mantıksız tabi yüzde 48 çeksin demek ama, neden ben %52 olarak çekeyim ki dersen cevap basit. 48 gibi birlik ol karşı çık. 30 kafadan 30 ses çıkarsa bazısı %10'da kalır barajı geçemez, bazısı %21 alır sevinir, geçen sefer 18'dik bakın oyu arttırdık der mutlu olur. Öyle olunca da 48>52 olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...