SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 "social butterfly" said: happy end olmuş mudur acaba !! bende meraklar içindeyim
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gidin askimemnu falan izleyin bari haber alana kadar =P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 işte, bir gencin hormonları karar mekanizmasına nasıl etkiler, bu topicte bariz şekilde görüyoruz sevgili patiler.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mr_Hand said: işte, bir gencin hormonları karar mekanizmasına nasıl etkiler, bu topicte bariz şekilde görüyoruz sevgili patiler. abi hangimizi etkilemiyor ki. Erkeğiz sonuçta genç yaşlı pek farketmiyor adsf.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ya böbrekler gitti ya da kız arkadaşı parçaladı
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bence göründüğü kadar cool diil eleman vay efendim sadece meraktan gidiyorum yok işte sevgilimin haberi var...yalan dolan! =) şuan deli gibi terliyor
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 e bu gitti gelmedi, sadece böbrekle yetinmediler galiba :) merakta bırakma bizi gülücük, ordaysan bişeyler söyle
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 buluşmaya gitti. kız arkadaşının dümeni olduğunu gördü. kız bunu terketti. bu kafayı yedi. şimdi alsancak ta içiyo. ağlıyo. böyle yani.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 şu an bi küvette buz gibi suyun içinde ayılmayı bekliyo bence
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bella said: ayrıca sevgilin yapıyor olabilir var böyle kızlar. yani gerçekse bu kız ya 90lı ya 90lı sdf eğer sevgilinse ve gidersen zor kurtarırsın sdf Buna katılmadan edemedim ehehe
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Arkadaslar korkacak bir sey yok, ben atmistim mesaji. Bobreklere dokunmadim.
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben gidecektim hem çakmak taş oynayacaktım hem de alcaktım böbreği mis tüh :(
Boci Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Şimdi gelir buraya. Atar tutar. Kız çok güzeldi. Aldım götürdüm eve Vs vs. Quote from future...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 çocuk hâlâ Alsancak'ta bekliyor olmasın? aç susuz.. tek başına korkuyordur şimdi :( İzmirliler size sesleniyorum insanlın namına biriniz gitsin baksın oralarda perperişan olmuş bir insan yavrusu bir gabi var mıdır diye.
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bugün akşam gideyim ben o zaman. nerde hırpani birini gördüm; "naber lan gülücük, gördün mü ebenin doğduğu evi ehiehi" derim.
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 "Ne kaçırdığını bilmiyorsun" Deseydin ya ne kaçırdğımı bilmiyorsam, aslında hiçbirşey kaçımıyorumdur, çünkü ne kaçırdığımı bilmiyorum.
Mystique Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu topiği açanı tanıyan yok mu bi telefon açıp sorsun 'naptın abi' die meraklardayım baya
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nicki gülücük olan biriylem arkadaş olmak ve telefonuna sahip olmak istemem açıkçası.
Öne çıkan mesajlar