PZero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ağzının suyu akmış daa nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 "social butterfly" said: happy end olmuş mudur acaba !! bende meraklar içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gidin askimemnu falan izleyin bari haber alana kadar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 işte, bir gencin hormonları karar mekanizmasına nasıl etkiler, bu topicte bariz şekilde görüyoruz sevgili patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mr_Hand said: işte, bir gencin hormonları karar mekanizmasına nasıl etkiler, bu topicte bariz şekilde görüyoruz sevgili patiler. abi hangimizi etkilemiyor ki. Erkeğiz sonuçta genç yaşlı pek farketmiyor adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ya böbrekler gitti ya da kız arkadaşı parçaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bence göründüğü kadar cool diil eleman vay efendim sadece meraktan gidiyorum yok işte sevgilimin haberi var...yalan dolan! =) şuan deli gibi terliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 e bu gitti gelmedi, sadece böbrekle yetinmediler galiba :) merakta bırakma bizi gülücük, ordaysan bişeyler söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 buluşmaya gitti. kız arkadaşının dümeni olduğunu gördü. kız bunu terketti. bu kafayı yedi. şimdi alsancak ta içiyo. ağlıyo. böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 şu an bi küvette buz gibi suyun içinde ayılmayı bekliyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 buzlu badem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bence sehpayı ters cevirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bella said: ayrıca sevgilin yapıyor olabilir var böyle kızlar. yani gerçekse bu kız ya 90lı ya 90lı sdf eğer sevgilinse ve gidersen zor kurtarırsın sdf Buna katılmadan edemedim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Arkadaslar korkacak bir sey yok, ben atmistim mesaji. Bobreklere dokunmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben gidecektim hem çakmak taş oynayacaktım hem de alcaktım böbreği mis tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 arkadaş epicfail yedi gg DAĞILIN LAYNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Şimdi gelir buraya. Atar tutar. Kız çok güzeldi. Aldım götürdüm eve Vs vs. Quote from future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 çocuk hâlâ Alsancak'ta bekliyor olmasın? aç susuz.. tek başına korkuyordur şimdi :( İzmirliler size sesleniyorum insanlın namına biriniz gitsin baksın oralarda perperişan olmuş bir insan yavrusu bir gabi var mıdır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bugün akşam gideyim ben o zaman. nerde hırpani birini gördüm; "naber lan gülücük, gördün mü ebenin doğduğu evi ehiehi" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Koydum bi bacağını bi omuzuma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Adam sevgilimin haberi var demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bence sevgilisi bile yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 "Ne kaçırdığını bilmiyorsun" Deseydin ya ne kaçırdğımı bilmiyorsam, aslında hiçbirşey kaçımıyorumdur, çünkü ne kaçırdığımı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu topiği açanı tanıyan yok mu bi telefon açıp sorsun 'naptın abi' die meraklardayım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nicki gülücük olan biriylem arkadaş olmak ve telefonuna sahip olmak istemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar