senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bankalar nasıl adam istiyor peki genelde? oracle'yi yalayıp yutmuş adam istiyorlardır heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 valla benim staj yaptığım örnek vereyim, belli başlı programlar var işte; keops, isis tangle, lora, webstore, pyramid, apis, vb. gibi. it'de çalışanlar genelde oracle, üstüne visual basic bir de bilmedigim 1-2 yazılım dili baya iyi kullanıyorlardı, zira bazen çok fazla hata veriyordu ya da çok yavaş çalışıyorlardı. citrix diye birşeyler duymuştum bir de, var mı öyle bir program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Citrix icin bkz : http://www.citrix.com/lang/English/home.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 anaa GoToMyPc yi bunlar yapmış la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ne çok yazılımcı varmış lan aç kalacaz aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 akilli adam calisir mi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellinika Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Fistan said: yazılımcıdan bol bişey yok. türkiyede yaşıyoruz, silikon vadisine de komşu değiliz. kimmiş o 3750 alan yazılımcı ? eli kulagında geziyodur o adam. 15-20 kişiyi baglamışlardır, kıcından ter akıyordur, 3750 yi aldıgına pişman olur, EGER DOGRUYSA tabi. dediğim gibi 400 ya alır ya almaz haftada 2 gün için. artis artis sallamayın, kimse salak değil, aynı işi yapacak yazılımcı arasalar tonla adam dizilir kapıya. 1500 ü ver, üstüne ayaklarını yıkattır yazılımcıya boş vakitlerde. üzerinden uzun zaman geçmiş ama yazmadan edemedim. sayın fistan, ülkemizde yazılımcıdan az birşey yok... internette bulduğu kodları kopyala yapıştır yaparak birşeyler yapmaya çalışan 18 yaş altı insanlar ne yazık ki yazılımcı diye ortaya çıkıyorlar. yazılımcıların bilgi paylaştığı sitelerde gezin, daha veritabanından veri çekmeyi bilmeden iş alan insanlar var... ben yazılımcıyım ve büyük bir firmada bilgi işlem yetkilisiyim. firmamda kullanılmak üzere program yazıyor, muhasebe programına ve diğer paket programlara eklentiler yapıyorum. kadro olarak hiçkimsenin altı değilim. ve çok yoğun da değilim gayet rahatım. 1500'ü ver boş zamanında yazılımcıya ayaklarını yıkattır demek çok terbiyesizce çok kalitesizce sarf edilmiş bir sözdür. ben yazılımcı olarak firmamdan 3.000 tl maaş alıyorum, ve piyasamın altında çalışıyorum. bunun haricinde birçok firmaya da yazılım yapıp para kazanıyorum. benim için basit bir yazılımdan 5.000 tl den az para almıyorum. 1.500 lira dediğiniz paraya ise 2-3 saatte yaptığım bir programla sahip olabiliyorum. siz aklınızca yazılımcıyı küçümsemişsiniz, ama yazılımcının ne olduğundan bile haberinizin olmadığı bariz. siz, yazılımcıyı muhasebeciyle karıştırmış olmalısınız. bugün gerçek bir yazılımcı, evinde oturduğu yerden yılda 200.000 tl rahatlıkla kazanabilir. bunu da bilgilerinize sunarım. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ah fistan ah sen yok musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 adam zaman ayarlı troll yapmış, bi sene sonra bile etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Fistan geçen seneden bahsediyordu ama 1 senede Türkiye yazılım devi oldu, ayda 200.000 tl alıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ulan 4yıl önce yazılım mühendisligi gelecegin meslegi diye yediler beni maaşlar çok fln deil arkadaşlar, bilgidin mühendis kadar aliyorlar işte. gelecegin meslegi fln da deilmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ellinika bi sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ellinika da heyecanlanmış biraz. yılda 200.000tl başına vurmuş sanırım. fistan'a tebrikz, adam tek mesajla yeni üye yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 300-400 bişi anca verirler gibime geldi. iş hukukunda mı ne bi yerde yazıyodu part-time çalışma ücretleri asgari ücretin yarısından az olamaz mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yazılımcı dediğin Türkiye'de Akınsoft falan işte Octopus kral program misal, işletim sistemi mi yapıyorsunuz yeeeaa yeter 300-400 bence de part-time. ehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben 2009 krizinden önce 800 + 300 yemek çeki alıyodum 2,5 gün part-time'dan ama şu an nasıldır bilemem benim çalıştığım yer büyük benzincilerden biriydi, arada bayramlarda-yılbaşında çeyrek altın/1 kilo çikolata falan dağıtıyolardı =) bir kaç kere hafta sonu çağırmak istediler kabul etmedim, 9:00-17:00 arası çok keyif alarak çalıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Türkiyede belirli şirketler dışında yazılımdan para kazanmak zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 9:00-17:00 parttime mı sayılıyor? O_o Öyleyse bende öyle parttime çalışıcak eleman arıyorum.. Efet çok süfer olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 2,5 gün olunca part oluyo işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 humm hiç öyle çalışmamıştım ben, bilemedim o yüzden ehuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 part-time'ın ne olduğunu bilmek için, çalışmaya gerek yok aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 parttime diyince benim aklıma hep sabahtan öğlene ya da öğlenden akşama kadar çalışma geliyor. 2.5 günü görmedim bile sayılabilir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: adam zaman ayarlı troll yapmış, bi sene sonra bile etkili. ashfuas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Beni de çağırdılar aynı şekilde staj yaptığım yerden, bakalım eylül sonu gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar