dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Güncellendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kaede said: Gelin abi gelin. Yol uzun beraber baş koyarız Siz küçük çocukların tercih ettiği ırkı oynamıyor musunuz? Elyos mudur nedir sjdkfhaskdf. Biz dreagların gülte transfer oluyoruz yani kusura bakmayın, Viktor'a dedim bi kaç saat önce siz de gelin diye, ama illa benim kanatlarım ACE beyazı olmalı diyor. O yüzden başka bahara =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yok aga BEN ILLA KOTU ADAM OLUCAM NIHAHAHA RAISTLIIIN DRUZZT AND MY DARKNESSS IS TOOO STRONGG yaslarimizi gectik artik cicekler bocekler bulutlar gunes ve relax ortamlar filan daha cekici geliyor allahin killi emolarina kiyasla afsdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kuyrukları yok muydu bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kuyrukları biz aldık, allık ve pudraları size bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ahah savaş forumada sıçramış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Full bayanız zaten problem değil de o kuyrukla furry durumunu nasıl açıklarsınız FBI a bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Yok kuyruğumuz bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 YALAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kuyruk olsa iyi direk yeleleri toynaklari var bir ara GOKYELELIASMODYAN diey char acmassam namerdim, tipinide nihal atsiz yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kahveden adam mı getirdin gang, sizin gibi yumoşlarada bu yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 barbi ve kenler dolaşıyo işin kötüsüde dövüyolar beni paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Tipsizlere acımıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kalil serverinda Tyrants legioni var 20-30 kisilik bir turk olusumu. Liderlik, veya officerlik yapmiyorum ama kalilde oynayip da turk legion i arayanlar "eflatun" veya "absolution" a (benim karakterlerin liderler degil) mesaj atabilir, ben kendilerini invite ettiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 İstenirse ekleriz buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 guild: final cause , server: spatalos , taraf: asmodian , site: www.finalcause.eu , guildmaster: deathstalka, mensab 10-15 kadar turk oyuncununda oldugu ,guild chati inglizce mix bir legion fc.25+ her class dan oyuncu alimi yapiyoruz su an.siteden basvuru yapabilir yada oyunda bana msg atabilirsiniz. nick : mensab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Eklendi. Birde, guild isteklerini formata uygun yazıp beni yormazsanız mutlu olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tesekkurler , pardon :) bir de final fause olarak eklenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ok, düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dreagloth said: Kuyrukları biz aldık, allık ve pudraları size bıraktık. ... makyaj iyi gitti abi sana sdfsd.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şşşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxcavalera Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kahrun'da asmodian tarafında sanırım Saltar isimli guild tamamen Türk.Birde kahrun'da elyoslarda bir tane daha Türk guild'i olcaktı,ama garip bi isimleri vardı.Onları bulayım buraya eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 * Legion İsmi: ANGELS * Server: Kalil * Irk: Elyos * Web Siteniz: Yok. * Guild Master: Leon Herhangi level sınırlaması yok. Türk olsun yeterli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Tamadır, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herosodelysea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Selamlar tekrardan topiğe bizi de eklerseniz çok memnun olacağız..Peşinen teşekkürler. İyi Oyunlar Dileriz. * Legion İsmi:Heroes Of Elysea Guild * Server:Spatalos * Irk:Elyoss * Web Siteniz:http://heroesofelysea.mmoguildsites.com/ * Guild Master: Elross Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar