SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://dergiweb.com/mobil-cihazlar/nokia-n900-ulkemizde-satilmayacak-mi-1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 motorola isimden kaybeden bi marka abi.. istediği kadar iyi olsun motorola ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 cok dertli oldu telefonu alis surecim, amazon kanser etti stoga girdigi gibi bitiyor alet, 16 sinda giricek demislerdi ben 14 unde siparis verdim, bugun yolluyorlar daha. ama 550 dolara aldim uzerine 20 dolar indirim amazon yapiyor, su anda amerikada bile 770 dolar oldugu dusunulurse baya kara gectim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu neee en iyi telefon kutusu bu olsa gerek. n900 unboxing video izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Oha yani muhteşemmiş eğer fake falan degilse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Fake degil de, techno blogger adam, onlara incelemeleri için böyle göndermiş nokia. Pek birşey göremedim video da, klavye bizim gibi tarım toplumu insanlar ve parmakları için olmamış cok dar cok ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aga alet guzel gozukuyo da tu$lari harbi cok ufak yine ya. touch pro2 bariz imbaymi$ klavye konusunda. i$te boyle kiyaslamalar olcak abi reviewlarda. helal team dedirtecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 penth bende ocak 21de amerikaya geliyorumda gelmisken alayim dedim n900. elimde n97 var onu 900den satip 550 doalra n900 almayi planliyodum ama yalan oldu sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 benimki ulasti, yarin gelicek bi arkadasim getirecek, ben alamadan turkiye'ye dondum cunku amazonu kontrol etmekte fayda var, araci firmalar pahaliya satiyor ama amazon hala 550 ye satiyor olabilir. sadece kisa sureli kalicaksan dert olabilir biraz, stokta olmuyor genelde, gider gitmez siparis ver anca gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 best mobile device ever bu kadar guzel birsey gormedim ben. iphone killer demek hakaret cunku iphone bu telefonun uzaktan yakindan yanina yaklasamaz. abi cok guzel telefon, aglayarak verdim babama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sırf kutusu için alabilirim. Alet de güzel ama, penth türkiyeye gelmeyebilir falan demişti. Sıktın mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 resistive ekran mi kaldi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 eyvah eyvah, Suudilerin INANILMAZ bir fanboylugu var nokiaya karsi. YAni aciklayamam bile... herkesin elinde bunu gorecez artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Esh said: aga alet guzel gozukuyo da tu$lari harbi cok ufak yine ya. touch pro2 bariz imbaymi$ klavye konusunda. i$te boyle kiyaslamalar olcak abi reviewlarda. helal team dedirtecek. harbiden, touch pronun klavye sistemi dirke win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Xaenin said: Sırf kutusu için alabilirim. Alet de güzel ama, penth türkiyeye gelmeyebilir falan demişti. Sıktın mı lan? dogru söylemis gelmeyecek ama satanlar varmis tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ohoo o satanlar 2 milyorun altına düşmezler, yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi tech review blog mlog biz de mi yapsak lan, adama gonderdikerli davaya bak anasnisatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Xaenin said: Ohoo o satanlar 2 milyorun altına düşmezler, yalan olur. 1,250 ye satanlar var Ankarada Amerikadan getirmis. Ancak kayitli degil kayit ettirebilirim diyorsan o zmn sorun yok bende haftaya ayni kisiden almis olucam. 200 lira kazik yemis oluyoruz ama saglam geldigini bilmek daha guzel adam kendiside kullaniyor kendi cihazini veriyor once dene diye birkac saat takilma amacli. O kisiye ait degil ama baska bir satici buda. Sitesi Edit: Site eklenmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Haftaya Tr ye donucegim,getiren yada satan varsa alabilirim.aleti guzel yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bende dun aldim sonunda suan inanilmaz derecede memnunum hiz olsun kullanimi olsun goruntusu olsun. Stabil olmasi olsun gayet iyi. Iki eksisi var ciddi anlamda agir bir cihaz birde batarya omru kisa gerci cok fazla bir kullanim yaptim upload download gps video resim falan. Almak istersen satin aldigim adamin telefonunu pm atiyorum ben gayet memnunum suan saticidanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 O batarya olayi her seyde ayni, eger neti sik kullaniyorsan her gece sarj edeceksin yani, normal bence. abi telefon cok iyi tekrar tekrar soyluyorum, babam skypetan ariyo yahu direk, contactlardan bana girip (hatta masaustunde benim kisayoluma tiklayip) skype aramasi yapiyor direk 3G'den, benim bilgisayar otuyor aciyoruz konusuyoruz, ses super. 100% entegre skype bile basli basina mukemmel bisey ya. imkaniniz varsa su telefona bakmadan baska smartphone almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ya takoz gibi birsey degil mi abi bu? :') 900TLnin altina indi malum sitelerde, f/p da ust siralarda artik. Bir de skype icin farkli bir olayi mi var acaba? Cunku bayagidir mobilden skype kullaniyorum da evet super ama bunun icin farkli olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 onu bi ornek olarak verdim yahu, yoksa tek ozelligi o degil :) entegre direk telefona, ayri bir application gibi degil. rehbere giriyorsunuz mesela birini seciyorsunuz aramak icin, skype mi ariyim gsm mi diyor. onun haricinde skype surekli acik gelen aramalar icin (normal bisi bu da, iphone'da falan yok mesela multi tasking), tum IM ve skype hesaplarinizi da tek bir yerden kontrol edebiliyorsunuz boyle busy available offline falan, direk sessize falan alir gibi. valla bence takoz degil cok guzel dizayni, 900 altindaydi zaten hep, 550 dolar civari ABD'de iste, 800 lira yapiyor o da. Turkiye'de satilmiyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 biraz daha bahsedin de alalim :')) neden iphone varken bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 soruyu neden bu varken iphone diye sorman lazim :) iphone'un multi touch disinda bir tane daha iyi yonu yok, tech speclere falan bak netten cok uzun simdi o yarin uzun yolculuk var benim sonra yazarim olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar