Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N900

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Xaenin said:

Ohoo o satanlar 2 milyorun altına düşmezler, yalan olur.

1,250 ye satanlar var Ankarada Amerikadan getirmis. Ancak kayitli degil kayit ettirebilirim diyorsan o zmn sorun yok bende haftaya ayni kisiden almis olucam. 200 lira kazik yemis oluyoruz ama saglam geldigini bilmek daha guzel adam kendiside kullaniyor kendi cihazini veriyor once dene diye birkac saat takilma amacli.

O kisiye ait degil ama baska bir satici buda.
Sitesi

Edit: Site eklenmistir
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bende dun aldim sonunda suan inanilmaz derecede memnunum hiz olsun kullanimi olsun goruntusu olsun. Stabil olmasi olsun gayet iyi. Iki eksisi var ciddi anlamda agir bir cihaz birde batarya omru kisa gerci cok fazla bir kullanim yaptim upload download gps video resim falan. Almak istersen satin aldigim adamin telefonunu pm atiyorum ben gayet memnunum suan saticidanda.
Sosyal ağlarda paylaş

O batarya olayi her seyde ayni, eger neti sik kullaniyorsan her gece sarj edeceksin yani, normal bence.

abi telefon cok iyi tekrar tekrar soyluyorum, babam skypetan ariyo yahu direk, contactlardan bana girip (hatta masaustunde benim kisayoluma tiklayip) skype aramasi yapiyor direk 3G'den, benim bilgisayar otuyor aciyoruz konusuyoruz, ses super. 100% entegre skype bile basli basina mukemmel bisey ya.

imkaniniz varsa su telefona bakmadan baska smartphone almayin.
Sosyal ağlarda paylaş

onu bi ornek olarak verdim yahu, yoksa tek ozelligi o degil :) entegre direk telefona, ayri bir application gibi degil. rehbere giriyorsunuz mesela birini seciyorsunuz aramak icin, skype mi ariyim gsm mi diyor. onun haricinde skype surekli acik gelen aramalar icin (normal bisi bu da, iphone'da falan yok mesela multi tasking), tum IM ve skype hesaplarinizi da tek bir yerden kontrol edebiliyorsunuz boyle busy available offline falan, direk sessize falan alir gibi.

valla bence takoz degil cok guzel dizayni, 900 altindaydi zaten hep, 550 dolar civari ABD'de iste, 800 lira yapiyor o da. Turkiye'de satilmiyor sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...