Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N900

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok dertli oldu telefonu alis surecim, amazon kanser etti
stoga girdigi gibi bitiyor alet, 16 sinda giricek demislerdi ben 14 unde siparis verdim, bugun yolluyorlar daha.
ama 550 dolara aldim uzerine 20 dolar indirim amazon yapiyor, su anda amerikada bile 770 dolar oldugu dusunulurse baya kara gectim :)
Mesaj tarihi:
Fake degil de, techno blogger adam, onlara incelemeleri için böyle göndermiş nokia.

Pek birşey göremedim video da, klavye bizim gibi tarım toplumu insanlar ve parmakları için olmamış cok dar cok ufak.
Mesaj tarihi:
aga alet guzel gozukuyo da tu$lari harbi cok ufak yine ya.

touch pro2 bariz imbaymi$ klavye konusunda. i$te boyle kiyaslamalar olcak abi reviewlarda. helal team dedirtecek.
Mesaj tarihi:
benimki ulasti, yarin gelicek bi arkadasim getirecek, ben alamadan turkiye'ye dondum cunku
amazonu kontrol etmekte fayda var, araci firmalar pahaliya satiyor ama amazon hala 550 ye satiyor olabilir.
sadece kisa sureli kalicaksan dert olabilir biraz, stokta olmuyor genelde, gider gitmez siparis ver anca gelir
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
best
mobile
device
ever

bu kadar guzel birsey gormedim ben. iphone killer demek hakaret cunku iphone bu telefonun uzaktan yakindan yanina yaklasamaz. abi cok guzel telefon, aglayarak verdim babama.
Mesaj tarihi:
Esh said:

aga alet guzel gozukuyo da tu$lari harbi cok ufak yine ya.

touch pro2 bariz imbaymi$ klavye konusunda. i$te boyle kiyaslamalar olcak abi reviewlarda. helal team dedirtecek.

harbiden, touch pronun klavye sistemi dirke win.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ohoo o satanlar 2 milyorun altına düşmezler, yalan olur.

1,250 ye satanlar var Ankarada Amerikadan getirmis. Ancak kayitli degil kayit ettirebilirim diyorsan o zmn sorun yok bende haftaya ayni kisiden almis olucam. 200 lira kazik yemis oluyoruz ama saglam geldigini bilmek daha guzel adam kendiside kullaniyor kendi cihazini veriyor once dene diye birkac saat takilma amacli.

O kisiye ait degil ama baska bir satici buda.
Sitesi

Edit: Site eklenmistir
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende dun aldim sonunda suan inanilmaz derecede memnunum hiz olsun kullanimi olsun goruntusu olsun. Stabil olmasi olsun gayet iyi. Iki eksisi var ciddi anlamda agir bir cihaz birde batarya omru kisa gerci cok fazla bir kullanim yaptim upload download gps video resim falan. Almak istersen satin aldigim adamin telefonunu pm atiyorum ben gayet memnunum suan saticidanda.
Mesaj tarihi:
O batarya olayi her seyde ayni, eger neti sik kullaniyorsan her gece sarj edeceksin yani, normal bence.

abi telefon cok iyi tekrar tekrar soyluyorum, babam skypetan ariyo yahu direk, contactlardan bana girip (hatta masaustunde benim kisayoluma tiklayip) skype aramasi yapiyor direk 3G'den, benim bilgisayar otuyor aciyoruz konusuyoruz, ses super. 100% entegre skype bile basli basina mukemmel bisey ya.

imkaniniz varsa su telefona bakmadan baska smartphone almayin.
Mesaj tarihi:
ya takoz gibi birsey degil mi abi bu? :') 900TLnin altina indi malum sitelerde, f/p da ust siralarda artik. Bir de skype icin farkli bir olayi mi var acaba? Cunku bayagidir mobilden skype kullaniyorum da evet super ama bunun icin farkli olan ne?
Mesaj tarihi:
onu bi ornek olarak verdim yahu, yoksa tek ozelligi o degil :) entegre direk telefona, ayri bir application gibi degil. rehbere giriyorsunuz mesela birini seciyorsunuz aramak icin, skype mi ariyim gsm mi diyor. onun haricinde skype surekli acik gelen aramalar icin (normal bisi bu da, iphone'da falan yok mesela multi tasking), tum IM ve skype hesaplarinizi da tek bir yerden kontrol edebiliyorsunuz boyle busy available offline falan, direk sessize falan alir gibi.

valla bence takoz degil cok guzel dizayni, 900 altindaydi zaten hep, 550 dolar civari ABD'de iste, 800 lira yapiyor o da. Turkiye'de satilmiyor sonucta.
Mesaj tarihi:
soruyu neden bu varken iphone diye sorman lazim :) iphone'un multi touch disinda bir tane daha iyi yonu yok, tech speclere falan bak netten cok uzun simdi o yarin uzun yolculuk var benim sonra yazarim olmadi :)
  • Yeni Oluştur...