Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N900

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

brick filan degil,
dimensions
n900
110.9mm × 59.8mm × 18mm
19.55 mm at thickest pa
n97
117.2 × 55.3 × 15.9* mm
18.25 mm at camera area

agirlik
181 g (0.399 lb)
150g

aletin ozelligi linux bazli bir isletim sistemi kullanmasi ve iphone da olmiyan multitasking kullanmasi.

FAKAT
sorun su ki telefon ureticileri ve avrupadaki networkler su anda deli gibi Android OS promotion i yapiyorlar, ve oda opensource. yani bu telefonun alternatifi ne Iphone nede HTC windows mobile, androiddir. cunku Windows mobile cok sorunlu ve yavas. Apple 3GS ile bile hala yenilik getirmemekte diretiyor, insanlar sikilacak artik.

En buyuk dezavantaji
mainstream bir os degil, ama onceki editionlarina bakartsaniz(n800) bu os icin baya support cikarmis nokia, ve gnome library i destekliyor, bununda ustune linuxun esnekligi var, nokia ara ara osun Hacker editionlarini release etmis (bir yeni os ve oncekinin hybridi) ve onceki modeller, internet geekleri ve underground linux kullanicilari icin dizayn edilmis, bound to win. ki bunun bir onemi yok, cep telefonumda terminal acmak beni tatmin edecektir:P, daha uk de release olmadi, bu ay icinde release listelerinde yok, (aslina bakarsaniz sistemlerinde gozukmuyormus) ama nokianin sitesinden preorder ediliyor, aldigimda daha detayli review yazarim. hadi tum iphoneculari opuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Windows degil maemo 5 os .. Ama resistive ekran gecilinebilir bir test etmek gerek.

olm adamlar allahtan symbian'dan çıkartıp yaptılar bunu..

piyasada nokia adına alınacak, para harcamaya değecek, bedava verilse satılmayacak/kullanılacak tek model budur.

ötekiler çok bildiğin pahalı çöp yahu.

yanlış anlaşılmasın. bu çogüzel bi alet..
Sosyal ağlarda paylaş

apple mp3 player ureticisi de degil o zaman :)

nerden cikti simdi adam telefon uretmis 3 senedirde uretiyor ve nerdeyse piyasanin hakimi oldu. microsoftda sadece yazilimcimi diyelim adamlarin bir suru hardwarei var.

kusura bakma ama nokianin bu sizinti haberi salakligin otesinde bir sey.

dua etde apple baska model uretmiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

apple'ın telefon satış rakamları ve iphone üzerinden elde ettiği kârı düşününce "ben de telefon üreticisi değilim ama üretsem kesin nokia'yı geçerim!" gibi absürd bir cümleyi inanarak kurabiliyorsun..

adamların satış rakamları ve kârı feci derecede iyi! pazarda büyüme oranları da öyle keza.

şakası bir yana 900ün bir üstünün "müjdelenmesi" du bekleyelim tavrı yaratsa da motorola ve dell'in telefonları ve özellikle htc'nin android modelleri de du bi bekleyelim tavrı yaratıyordu zaten..

çıkartın ulan şunları!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...