Churel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kanuni said: Windows? Sen gecmeyi kafaya koymussun bi kere :) Windows mobile değilmiki ? farketmez Nokia geç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Windows degil maemo 5 os .. Ama resistive ekran gecilinebilir bir test etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 preview... cok kapsamli. http://my-symbian.com/other/preview_n900.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 cidden cok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bildiğin brick ya. laptop çantası da versinler yanında. özellikleri çok güzel gerçekten de. şık değil 1, kalas gibi 2. e normal bir şey büyük olması ama ne bileyim çok büyük geldi bana ya. http://my-symbian.com/other/grafika/n900_22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 brick filan degil, dimensions n900 110.9mm × 59.8mm × 18mm 19.55 mm at thickest pa n97 117.2 × 55.3 × 15.9* mm 18.25 mm at camera area agirlik 181 g (0.399 lb) 150g aletin ozelligi linux bazli bir isletim sistemi kullanmasi ve iphone da olmiyan multitasking kullanmasi. FAKAT sorun su ki telefon ureticileri ve avrupadaki networkler su anda deli gibi Android OS promotion i yapiyorlar, ve oda opensource. yani bu telefonun alternatifi ne Iphone nede HTC windows mobile, androiddir. cunku Windows mobile cok sorunlu ve yavas. Apple 3GS ile bile hala yenilik getirmemekte diretiyor, insanlar sikilacak artik. En buyuk dezavantaji mainstream bir os degil, ama onceki editionlarina bakartsaniz(n800) bu os icin baya support cikarmis nokia, ve gnome library i destekliyor, bununda ustune linuxun esnekligi var, nokia ara ara osun Hacker editionlarini release etmis (bir yeni os ve oncekinin hybridi) ve onceki modeller, internet geekleri ve underground linux kullanicilari icin dizayn edilmis, bound to win. ki bunun bir onemi yok, cep telefonumda terminal acmak beni tatmin edecektir:P, daha uk de release olmadi, bu ay icinde release listelerinde yok, (aslina bakarsaniz sistemlerinde gozukmuyormus) ama nokianin sitesinden preorder ediliyor, aldigimda daha detayli review yazarim. hadi tum iphoneculari opuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ne zaman cıkıcak bree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kanuni said: Windows degil maemo 5 os .. Ama resistive ekran gecilinebilir bir test etmek gerek. olm adamlar allahtan symbian'dan çıkartıp yaptılar bunu.. piyasada nokia adına alınacak, para harcamaya değecek, bedava verilse satılmayacak/kullanılacak tek model budur. ötekiler çok bildiğin pahalı çöp yahu. yanlış anlaşılmasın. bu çogüzel bi alet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bende beklemedeyim biriniz alinda görelim neymis iphone alamadim bari bunu alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 alacak varsa dursun biraz; N920 duyurulmus gibi birsey.. klavyesi olmayan capacitive ekranlisi, maemo 6 os vs.. daha ust model vs. bu ne len n900 daha ortaya cikmadan bir sonraki modeli sizdiriyorlar ortama, alan olacak varsa da almayacak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 nokia testis geçiyor başka birşey değil apple'a bak, bugüne kadar sadece 3 telefon modeli çıkardı. görünüş olarak bir arkası değişti. peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 apple telefon ureticisi bi firma degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sonyde veya samsungta telefon üreticisi bir firma değildi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ee? kac yildir telefon piyasasindalar onlari da yaz goz kirpicana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 apple mp3 player ureticisi de degil o zaman :) nerden cikti simdi adam telefon uretmis 3 senedirde uretiyor ve nerdeyse piyasanin hakimi oldu. microsoftda sadece yazilimcimi diyelim adamlarin bir suru hardwarei var. kusura bakma ama nokianin bu sizinti haberi salakligin otesinde bir sey. dua etde apple baska model uretmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 apple'ın telefon satış rakamları ve iphone üzerinden elde ettiği kârı düşününce "ben de telefon üreticisi değilim ama üretsem kesin nokia'yı geçerim!" gibi absürd bir cümleyi inanarak kurabiliyorsun.. adamların satış rakamları ve kârı feci derecede iyi! pazarda büyüme oranları da öyle keza. şakası bir yana 900ün bir üstünün "müjdelenmesi" du bekleyelim tavrı yaratsa da motorola ve dell'in telefonları ve özellikle htc'nin android modelleri de du bi bekleyelim tavrı yaratıyordu zaten.. çıkartın ulan şunları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nokia İphone ve samsung kapatır pazarın %85ini gerisi %15le kasar bundan soınra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Satışa cıkmış galiba hayırlı olsun. Ebay'da link'ini gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Gittigidiyor Yurt dışında kaç para acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Isvec; burda 500€ dan basliyo fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Almak istiyorumda nerden nasil alinir bu alet :) internetten alininca geliyormuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 8500 - 10000 ruble arası yani 450 - 800 tl arası bir şey. rusya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oha bana alsana 500 civariysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 da da da. 500 lira imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 imkansız değil. burada 2 farklı satış yapılıyor. çin ve finlandiya. finlandiya'ları çin olarak satış yaptıkların da 700 lira civarlarına alabiliyorsun. ben n97'yi bile 700 liraya aldım finlandiya malı. rusların gözünü seveyim bu işi iyi biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar