Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N900

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biri basınçla çalışıyor, biri manyetik. Yani biri gerçek dokunmatik, birine bastırmak lazım az da olsa. Onun için iPhone tabii ki daha iyi bu konuda, multitouch da var hem.

Fakat ikisini karşılaştırırken dokunmatik ekranın hassasiyeti sizin için bu kadar önemli oluyorsa, zaten N97'nin getirdiği ekstra özelliklere pek ilgi ve ihtiyacınız yoktur diyebiliriz biraz genelleyerek.
Mesaj tarihi:
Dokunmatik bence telefonun EN önemli özelliği. Mesela Omnia kağıt üstünde her açıdan iPhone'dan daha iyi teknik özelliklere sahip. Fakat o kadar rezil bir arabirim & dokunmatik ekran var ki kullanamıyorsun resmen (ben kullanıyorum rererörö diyenler elbette ki çıkacaktır, alışınca kullanılır, ama iphone açık ara önde bence)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
:) Nokiada kaç model var iphoneda kac model var bi bak istersen :P
wildpervert said:

Mum_Chamber said:

ehehe, aynisi apple yapsa, boyle 3 ay arayla cok benzer urunler cikarsa soylenmedik sey kalmaz.. nokia yapinca normal geliyor =)

ama appleın olayı o ya, tek ürün, net ürün :)
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

ehehe, aynisi apple yapsa, boyle 3 ay arayla cok benzer urunler cikarsa soylenmedik sey kalmaz.. nokia yapinca normal geliyor =)

zaten yapmadığı için bugün apple var.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben 3g esim bb aldi tum karsi cikmama ragmen, 3. gun Hakliymissin dedi ve konu kapandi..

Ikisinide kullanip test ettim karsilastiramam bile. Bold bu arada bahsettigim alet.

N900 bakalim hayirlisi ama aklim htc leo ya takilmiyor degil..
Mesaj tarihi:
Kanuni said:
ama aklim htc leo ya takilmiyor degil..

said:
What I’m trying to say is, processors don’t matter if the operating system sucks. Windows Mobile has a terrible reputation, and while 6.5 is a little bit better, and HTC has their crazy skins that replace the Windows Mobile homescreen, you’re still using an operating system that is about as old as Vanilla Ice. Sure, drawing 3,000 triangles is 1800% faster, and yes, the CPU gives you 1.5x the number of megaflops, but at the end of the day, and be honest, do you really care?

cok yerinde bir tespit.

http://www.intomobile.com/2009/09/28/htc-leo-benchmarked-results-are-just-what-you-expect-with-a-1-ghz-processor.html
  • Yeni Oluştur...