Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bence üzülmeye değmez. Daha ilk bu yeni OSli yazılım kullanan telefonu Nokianın. Yani ilk modeller genelde sorunlu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 5. versiyonmus bu, en azindan maemo osunun.. baska nerde kullanildi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 THARKAS said: n97 elimde patlamis oluyor bu arada bilsem bunu beklerdim hayret bisey. daha iki gun once aldik peh. aynen abi. Turkcell bide iade almiyor deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ehehe, aynisi apple yapsa, boyle 3 ay arayla cok benzer urunler cikarsa soylenmedik sey kalmaz.. nokia yapinca normal geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Biri basınçla çalışıyor, biri manyetik. Yani biri gerçek dokunmatik, birine bastırmak lazım az da olsa. Onun için iPhone tabii ki daha iyi bu konuda, multitouch da var hem. Fakat ikisini karşılaştırırken dokunmatik ekranın hassasiyeti sizin için bu kadar önemli oluyorsa, zaten N97'nin getirdiği ekstra özelliklere pek ilgi ve ihtiyacınız yoktur diyebiliriz biraz genelleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dokunmatik bence telefonun EN önemli özelliği. Mesela Omnia kağıt üstünde her açıdan iPhone'dan daha iyi teknik özelliklere sahip. Fakat o kadar rezil bir arabirim & dokunmatik ekran var ki kullanamıyorsun resmen (ben kullanıyorum rererörö diyenler elbette ki çıkacaktır, alışınca kullanılır, ama iphone açık ara önde bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "O kadar rezil ki" oluyorsa ön plana çıkar tabii de, N97 ile Omnia dokunmatiği arasında oldukça fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mum_Chamber said: ehehe, aynisi apple yapsa, boyle 3 ay arayla cok benzer urunler cikarsa soylenmedik sey kalmaz.. nokia yapinca normal geliyor =) ama appleın olayı o ya, tek ürün, net ürün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 :) Nokiada kaç model var iphoneda kac model var bi bak istersen :P wildpervert said: Mum_Chamber said: ehehe, aynisi apple yapsa, boyle 3 ay arayla cok benzer urunler cikarsa soylenmedik sey kalmaz.. nokia yapinca normal geliyor =) ama appleın olayı o ya, tek ürün, net ürün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mum_Chamber said: ehehe, aynisi apple yapsa, boyle 3 ay arayla cok benzer urunler cikarsa soylenmedik sey kalmaz.. nokia yapinca normal geliyor =) zaten yapmadığı için bugün apple var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 oha n900 neymiş lan öle :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 haydi ciksin artık b arada türkiyede satılmayacak cıktıgında fln diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 evet, diğer internet tabletler de satılmadı, bu da satılmıcak muhtemelen. ama telefon özelliği olduğu için bi ümidim var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 N900 Türkiye'de kesin olarak satılmicak bizzat Nokia'yı arayıp sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu kararı alırken ne düşündüler acaba ben onu merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bisekilde girer turkiyeye nasil olsa, pisman oldum N86 aldigima.Bekler gider bunu alirdim valla, puh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 blackberry almadığınız her gün pişman olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 blaeaeaea hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben 3g esim bb aldi tum karsi cikmama ragmen, 3. gun Hakliymissin dedi ve konu kapandi.. Ikisinide kullanip test ettim karsilastiramam bile. Bold bu arada bahsettigim alet. N900 bakalim hayirlisi ama aklim htc leo ya takilmiyor degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Kanuni said: ama aklim htc leo ya takilmiyor degil.. said: What I’m trying to say is, processors don’t matter if the operating system sucks. Windows Mobile has a terrible reputation, and while 6.5 is a little bit better, and HTC has their crazy skins that replace the Windows Mobile homescreen, you’re still using an operating system that is about as old as Vanilla Ice. Sure, drawing 3,000 triangles is 1800% faster, and yes, the CPU gives you 1.5x the number of megaflops, but at the end of the day, and be honest, do you really care? cok yerinde bir tespit. http://www.intomobile.com/2009/09/28/htc-leo-benchmarked-results-are-just-what-you-expect-with-a-1-ghz-processor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eh iste bende bundan cekiniyordum ki bunu bir baska postta dile getirmistim.. brrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 güzel bir cihaza benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tablet pc yi napak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 resistive screen, windows mobile, işim olmaz, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Windows? Sen gecmeyi kafaya koymussun bi kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar