nedanko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 n900 zaten imba bi cihaz. Daha guzeli olabilir mi? 50 kat guzelide olur tabii onun sonu yok fakat Iphone deliligi en yogun Amerika'da olmasina ragmen, endustri uzmanlari, n900 icin underestimated bir urun diyor, nokia nin diger urunleri elestirilirken n900 u ayri yere koyuyorlar. ama tabii iphone la kapismasi mumkun degil o da nokia nin yapabilecegi bisi degil pek su asamada, ki niyetide o degil su asamada. nokia nin maemo ya cok egilmemesinin sebebi Dunya'nin daha boyle bir urune cok hazir olmamasi. Bende olsam aynisini yapardim yani, sonucta Nokia %45 ini tutuyor smartphone piyasasinin, piyasanin nasil urunlere ilgi gosterdigi belli yani, ki iphone cilginligina ragmen %5 artirdi pazarini 2009 da. Firmalar kalite bazli calismaz, revenue bazli calisir, kaliteli urune revenue getirecegi zaman yatirim yaparlar sadece. Nokia nin tek eksikligi Iphone la kapisacak, o line da bir urunu olmamasi, fakat dedigim gibi maemo zaten oyle bir urunde degil, farkli kategoriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 arkadasımda var baya güzel bi alet tek sorunu multi touch olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Multitouch mantıgı zaten nokiaya ters her turlu nokta dokunusu kaybediyorsun yani hassaslıgı picel2'den cm2'ye cıkıyor multitouchda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Multitouch bu kadar abartılacak bir şey değil bence, hani "niye resistif ya kapasitif olsun" deseniz anlarım da; ha 2 parmağımı koyup içeri/dışarı açarak zoom yapmışım, ha tek parmakla spiral yapmışım, çok farketmiyor açıkçası. Hatta spiral metodunda telefonu tek elle tutarken zoom yapmak mümkün oluyor, mesela araba kullanırken. Bütün gün arkadaşınızla karşılıklı touch hockey falan oynuyorsanız başka :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 spiral olayi n900 icinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Absolut said: Multitouch mantıgı zaten nokiaya ters her turlu nokta dokunusu kaybediyorsun yani hassaslıgı picel2'den cm2'ye cıkıyor multitouchda. ben bunu anlayamadim. multitouch ile hassasligin ne alakasi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Absolut said: Multitouch mantıgı zaten nokiaya ters her turlu nokta dokunusu kaybediyorsun yani hassaslıgı picel2'den cm2'ye cıkıyor multitouchda. interface'in başarısı noktasal dokunmaya ihtiyaç bırakmamasında bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tamam işte o yüzden nokiaya olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Olur olur, bi sonraki modelde kapasitif ekran kullancaklarmis diye biseyler duymustum, olur ozaman iste. Olmasada maemo devrim gibi bisey gereksiz symbiandan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nokia da artik capacitive e donuyor x6 si mesela capacitive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Dokunmaya ihtiyaç bırakmaması diye birşey neye ihtiyaç duymanla alakalı. Yani üfleyince flüt sesi çıkarması bana bişi ifade etmiyor açıkcası telefonun yani onu kızlarıma verirsem eğlenirler ama bana anlamsız bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Yav dogru duzgun internete baglanmadan kullanabilecegim bi gps programi varmi? Arastirdim birazda adamakilli bisey bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar