Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 N97 konusu icersinde devam etmesin karisacak diye bu konuyu actim.. iphone kullanicisi olarak seneler sonra guzel bir sey buldum sanirim. n900 inanilmaz gorunuyor symbiandan maemo 5 (linux destekliymis) versiyonuna gecmisler. http://maemo.nokia.com/n900/ previewlerinde de oldukca begenilmis. preview : http://mobile-review.com/review/nokia-rx51-n900-en.shtml aletin uzerinde bilinen hersey var gps 5 mp flasli kamera 800x480 16m ekran touch screen qwerty hardware keyboard / software keyboard flash destekleyen browser 600 mhz islemci ozel grafik islemcisi 32 gb hafiza 256 mb sistem hafizasi vs de vs. iphonedan daha dar daha kisa ama daha kalin (6mm kadar kalin):) cikisi icin ekim deniyor ama sarkar herhalde biraz daha, 2010 a kalmadan cikacak diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 cihazin turkiyede satisa cikmayacagi gibi bir soylenti var fakat ne kadar dogru onu bilmeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 direk edinicem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 öeh, carl zeiss mercek mi varmış bu alette şimdi."çok özellikli telefon almam artık" tabumu bunla yıkabilirim cidden hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 carl zeiss n95 de bile var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 n95 bile benim için çok gelişkin :P incelemediğim, bilgimin olmadığı konuydu bu telefon olayları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Carl Zeiss mercek olayına çok kanmamak lazım. Nokia'nın pek çok telefonunda CZ mercek var da iyi cep telefonu kadar çekiyor yani. Gerçi N900 epey güzel bir cihaz işlemcisiyle, diğer özellikleriyle falan da. Mutlaka diğer telefonlarından daha iyi olacaktır görüntü kalitesi. Yine de dandik bir fotoğraf makinesi kadar iyi çekeceği yanılgısında bulunulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fotograf cekiminin n97 ile ayni olabilecegini dusunursek (en kotu) , cekimler sunun gibi olacaktir. benim icin oldukca yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 daha iyi de olacağını düşünürsek bence de gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 coook buyuk fark olmaz tabii ama genede azcik iyi olacagi muhtemel sonucta daha yeni makina, daha iyi bir isletim sistemi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Beni döt etmek için koydun di mi bunları (: Tamam, sustum. Başarılı son derece, güle güle kullan telefonunu. Ben de iyi ışıkta titretmeden falan deneyeceğim 5800'ün fotoğraf kalitesini. Kağıt üzerinde önceki telefonum (6500) ile aynı görünüyor. İyi ışıklandırılmış ortamda güzeldi onun da foto kalitesi bu kadar olmamakla birlikte :) 5MP değil mi fotoğraflar? Bende max 3MP zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok be seninle ne alakasi var ki simdi ? daha telefon cikmadi belkide kotu olur kalitesi. ustte bir arkadasda sormustu ya da diger n97 konusunda foto kalitesini. karanlik ortamda kotudur normal olarak , ne bilim :) en azindan iphone dan daha iyi fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Şak diye koydun da benim mesajdan sonra fotoları, ben de beğenince diyecek başka laf kalmadı (: N900 mutlaka en azından muadili bir kalitede olacaktır. Cep telefonlarının fotoğraf kalitelerinin zannettiğimden öte olması bir yana, Carl Zeiss objektif olmasının iyi bir özellik olmakla birlikte süper fotojenik beklentiler içine girilmemesi gerektiğini söylemek istemiştim bu arada, tekrar vurgulayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 katiliyorum ozellikle az isikli cekimlerde kumlanma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 almanya ve italyada preorderlar baslamis 599 euro. ekim ayinda realese olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 n97 yeni çıkmadı mı daha ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 İyi ki çıkar çıkmaz atlamamışım N97'ye, yeni telefonum belli oldu :p Çıkınca hemen gelir mi ki buraya yasal yollardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 TRye gelmesi genelde 2 ay sonra oluyor Avrupada çıktıktan sonra. N97de oyle olmustu. Daha yeni N97 alan biri olarak biraz daha oturmasını bekleyip seneye falan N900un yenisini almayı düşünebilirim. Görüntü olarak cidden başarılı kağıt üzerinde ama birde kullanıcıların fikrini duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zoom olayi cok sacma :) parmaginla saga dogru daire yap zoom sola dogru daireler yap zoom out. ama inanilmaz kullanissiz.. iphonedaki gibi iki tik ile zoomlasa daha super olacak. multitasking olaylari nefis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 alışınca o zoom da kullanılıyor. benim laptopumun touchpad'inin kaydırması o şekilde çalışıyor. ama iphone'unki daha kullanışlı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Yapma Nokia, etme Nokia. Senin telefonunun ve markanın bize sunduğu duygusal ve kişisel faydalar var mı? Kendine ait bi duruşun var mı? Blackberry business dünyasının telefonudur. iPhone estetik açıdan muhteşemdir. Motorola Made in USA'dir. Sen nesin Nokia? http://wong168.files.wordpress.com/2009/04/nokia_1100.jpg Şu telefonun da adı Nokia, çıkardığın N900ün adı da Nokia. Aşırı brand extensionlar, sadece ürün odaklı ar-ge çalışmaları, o kadar ürün odaklı olup bunun üzerine inşa edilemeyen bir marka, vs. vs. "CarlZeiss lensler, 8mp kameralar kasmamıza rağmen ulan video bile çekmeyen iPhone nasıl daha çok tutuldu" diye hiç mi düşünmüyorsun? Zamanında dünyaya harika bir telefon hediye ettin. http://www.resimler.tv/data/media/342/Nokia-3310.jpg Kaba ve iri telefonların dünyasında değiştirilebilir kapaklı, kenarları yumuşatılmış, yes ve no tuşlarından arındırılmış (efsanevi NokiaNavi butonu) bir 3310. Ve dünyada gelmiş geçmiş en çok satan telefon. Böyle bir ekolden gelip de bugün düştüğün bu hal içler acısı Nokia. Sevdir kendini bize, nokia taşımanın insanları mutlu ettiği günlere götür tekrar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 nokia nin muz seklinde alti kayar bir telefonu vardi boyle egri simdi hatirlamiyorum modelin adini, o zamanin iphone u gibiydi benim icin. estetik kibar, enfes kullanim :) m900 onun kadar etkilemeyecek belki ama biraz da olsa nokia nin gucunu hissettirecek gibi. not : aha bu 8110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Biraz inceledim ve gercekten hos bir telefon gibi duruyor. Gorebildigim tek eksisi su anakadar agırlıgı onun dısında gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ginaly said: Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Sen nesin Nokia? http://wong168.files.wordpress.com/2009/04/nokia_1100.jpg Şu telefonun da adı Nokia, çıkardığın N900ün adı da Nokia. feneri var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar