Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Axel Witsel ölsün!

numberten

Öne çıkan mesajlar

Abartmışsınız abi , bu tip fauller çok oluyor sahalarda. bu faullerin önderi materazzidir aslında ve hala oynuyo... Yapıaln faul çok sert ve ters yere gelmiş ondan kırılmış , futbolda olur böyle şeyler... yazık ama herife , ben daha çok onun arkadaşına üzüldüm çok fena oluyo adam...
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

oha ayıp ama.. tamam 20 yaşında bir sporcunun ayağı kırıldığında başka mesleklere de yönelebilir de adamın geleceğiyle nedne oynansın ki? adam bildiğin kasti olarak yapıyor bunu

futbolcular böyle durumlarda kendilerini bu kadar ciddi sakatlayanlara dava açamıyorlar bir de

20 yaşında da, adamın tüm yaşam planı belli. Üstelik de futbolcu olduğuna göre tahminen eğitimi çok fazla sağlam değildir, tutup bir üni. okuyamaz kolay kolay, tutup kasap manav olacaksa da futbolcu olarak kazanacağıyla kıyaslanamaz bile.
Sosyal ağlarda paylaş

axel witsel de belçika futbolunun en önemli yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor ha.

nah men ederler yani.

ayrıca ben kasıt yok diye düşünüyorum sert girmiş tamam, topa doğru hamle yaparken adam bir anda ayağının altına giriyor.

bacağı da kağıtmış heralde ikiye katlanmış. tee 9 yaşımdayken benim de sol dirseğim terse katlanmak suretiyle kırılmıştı. çok canı ynamıştır. benim yanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...