Eralp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahaha :D millet futbol izlemekten sıkıldığında, mesela golsüz karşılaşmalarda, böyle hareketler serbest olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sahaya 2 tane de aslana salalım daha eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Zaten bi gladyatör dövüşleri bi de jousting (şu at üstündeki şovalyelerin birbirine mızrakla koşması) olayını tekrar geri getirmek lazım, feci sükse yapar bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 of süper olur. acı çekmeyen şeyleri tekmelemek ciddi zaman kaybı zaten. gladyatör dövüşü istiyoruz, şövalye kapışması istiyoruz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 pirates vs ninjas temalı maçlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bence galactic football u yapalım bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vay hayvanoğlu hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 BulletRide said: Lee Bowyer'ın 7 ceddi ölsün o zaman. Saha içi kasaplığı kabul edilemez olsa da,ölsün ne demek? Nouma öpmüştü zamanında bowyeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 özetlerde denk geldi aklım kayıyodu. Bence o ayak kıran adamı kasaplığa yönlendirsinler.Tabi yüklü bi para cezasıyla beraber. Ömür boyu futbolcu olsun ve de tüm kazandığını ayağını kırdığı adama versin. ______________________________________________İNTİKAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Abartmışsınız abi , bu tip fauller çok oluyor sahalarda. bu faullerin önderi materazzidir aslında ve hala oynuyo... Yapıaln faul çok sert ve ters yere gelmiş ondan kırılmış , futbolda olur böyle şeyler... yazık ama herife , ben daha çok onun arkadaşına üzüldüm çok fena oluyo adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oha ayıp ama.. tamam 20 yaşında bir sporcunun ayağı kırıldığında başka mesleklere de yönelebilir de adamın geleceğiyle nedne oynansın ki? adam bildiğin kasti olarak yapıyor bunu futbolcular böyle durumlarda kendilerini bu kadar ciddi sakatlayanlara dava açamıyorlar bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kendime olmuş gibi sinir oldum yemin ediyorum ben o ayağım geçince o adamı sakat bırakırdım bana böyle bişey yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 içim gitti lan.. harbiden böyle heriflerin yeşil sahadan banlanmaları gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 BabacumMostors said: oha ayıp ama.. tamam 20 yaşında bir sporcunun ayağı kırıldığında başka mesleklere de yönelebilir de adamın geleceğiyle nedne oynansın ki? adam bildiğin kasti olarak yapıyor bunu futbolcular böyle durumlarda kendilerini bu kadar ciddi sakatlayanlara dava açamıyorlar bir de 20 yaşında da, adamın tüm yaşam planı belli. Üstelik de futbolcu olduğuna göre tahminen eğitimi çok fazla sağlam değildir, tutup bir üni. okuyamaz kolay kolay, tutup kasap manav olacaksa da futbolcu olarak kazanacağıyla kıyaslanamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 11 maç almış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 11 mac neye gore veriliyormus ? nasil bir rakamdir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 11 hafta sakatlığa göre verilmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 o kirik 2 yilda gecermi gecerse 2 yil sonra o futbolcu sahalara donebilirmi , birde defans oyuncusu herhalde korkudan bir daha ne zaman yatar topa o sekil bilinmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu Axel'i takip etmek lazım kesin o ölüm tehditleri yapanlar, sahada ayagınıda kırdırırlar onun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bilekten kirilmis snairim ozaman kolay kendine gelemez sakatlanan oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şu alemde Eduardo düzeldiyse herkes düzelir sonrada yalandan penaltıya atlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kesicen böylelerinin bacaklarını bak bi daha yapıyo mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 vay şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 axel witsel de belçika futbolunun en önemli yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor ha. nah men ederler yani. ayrıca ben kasıt yok diye düşünüyorum sert girmiş tamam, topa doğru hamle yaparken adam bir anda ayağının altına giriyor. bacağı da kağıtmış heralde ikiye katlanmış. tee 9 yaşımdayken benim de sol dirseğim terse katlanmak suretiyle kırılmıştı. çok canı ynamıştır. benim yanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ya benim canım hiç acımamıştı kolum kırıldığında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar