Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ya lanet olsun adamlara cidden. saat 9,50 zeytinburnun da gittim bankaya. altı üstü ofisin kirasını ödücem tam 2,5 saat beklettiler. numaramı aldım oturdum neyse. sonra etrafıma bakındım gişede kapalı kızlar sakallı bıyıklı memurlar var. oha nası bi yer filan derken bi baktım cübbeli göbeğine kadar sakallı yaş ortalaması 50-70 arası bisürü amca doluştu birden camii de gibi hissettim kendimi. sonra neyse dedim 18 kişi var bekliyim filan. amcalar direk gişeye yönelip hocanın selamı var diyip verip faturayı yatırıp cıkıyolar. Gişedekiler ayrı bi alem zaten tın tın sallana sallana bi fatura yatırmayı 10dk'da yapıyolar filan. resmen hepsi tarikatçı adamların muhabbetlerini filan duymak iğrendiriyo. neyse baktım böyle olmıcak gittim gişeye dedim bu ne her hocanın selamı var diyeni alıyosunuz biz enayimiz burası camii mi bankamı filan bık bık bık orda tam gişe memuruna çatarken amcanın biri geldi. kızım bu kadar asabiyet iyi değil şeytanları toplama başımıza dedi hemen fısırfısırfısır bişiler mırıldanıp yüzüme pü pü pü yaptı. sinirim resmen 2 kat daha arttı hem amcaya hem ordaki memurlara resmen 10 dk aralıksız bağrındım. şuan resmen yüzümü çitiledim iğrenç bi gün ya. adamlar nasıl böyle davranabiliyolar nası bi cesaret nası bi sistemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahaha adamlar gelecek 10 senenin denemesini yapıyorlar orda herhalde. Güzel bir prototipmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ya tamam normal bi yere gitmedim zeytinburnuna gittim de bu kadar olamaz ya. bi tane kafası açık bitane genç gibi bi adam olmazmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 e niye gittin ki? belli zaten öyle bi yer olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahahahha gisedekileri tehdit etseydin sizi üslerinize sikayet ederim diye,o zaman tutusuyolar,hemen islerini yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Böjeek said: kızım bu kadar asabiyet iyi değil şeytanları toplama başımıza dedi hemen fısırfısırfısır bişiler mırıldanıp yüzüme pü pü pü yaptı. üzgünüm gülücem ama cidden çok komik hayal edince ahaha. ayrıca şansına tam zamanında gittin heralde. surekli oyle olamaz, olmamalı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Böjeek said: ya tamam normal bi yere gitmedim zeytinburnuna gittim de bu kadar olamaz ya. bi tane kafası açık bitane genç gibi bi adam olmazmı. sen bide fatih-çarşambaya git orası resmen ayrı bir ülke gibi. hayretlere gark olmuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ginaly said: e niye gittin ki? belli zaten öyle bi yer olduğu. çünkü ev sahibimiz oraya ödememizi istemiş. yatıran kız izinde olduğu için ilk defa ben gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Böjeek said: ginaly said: e niye gittin ki? belli zaten öyle bi yer olduğu. çünkü ev sahibimiz oraya ödememizi istemiş. yatıran kız izinde olduğu için ilk defa ben gittim. al fatih altaylıyı falan. git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bella said: Böjeek said: ya tamam normal bi yere gitmedim zeytinburnuna gittim de bu kadar olamaz ya. bi tane kafası açık bitane genç gibi bi adam olmazmı. sen bide fatih-çarşambaya git orası resmen ayrı bir ülke gibi. hayretlere gark olmuştum ben. vatan cad. anneannem oturuyo biliyorum oraları az çok. resmen kara çarşaf cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 eft diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ona bakarsan otomatik ödeme diye bişeyde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 türkiye finansın kredi kartı da var, sıra makinasını sokup, makinayı tatmin etmek suretiyle önce numara alanlar yüzünden 1 saat dee ben beklemiştim, aynısını garanti de yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hikaye güzel cok eylendim hele pü pü pü süperdi. gerci müstahak türkiye dekilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 eylendin? Türkiye'dekilere müstahak derken ? bu adamların böyle olmasında bizim sucumuz ne. hemen siyasiye cekmeyin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 aa evet. eğer o gelenlerin banka kartları varsa. numara aldığında onları hep senden çnceye atiyor. benim başıma da akbankta gelmişti. atiyorum numaram 56. adamlar geliyo 78-80-90 lı numaralar ile islem yapıyorlar. 45 dakka filan bekledim. venzeki memura sordum. kıl kıl cevapladı onlar bankanın musterisi, otomatik oyle cagiriliyolar filan diye tersledi. ben de mudure cıkmıstım sdfs. orda halletmistim odememi. senin olayda ise adamlar direk hocanın selamı var diyip, numarasız geçiyolarsa o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ya gelen adamlar zaten çok yaşlı. hacı hoca tipler. gidip numara makinesinden numara almıyolarki. direk gişeye gidip aradan kaynıyolar. arada kendi kartı ile numara alanlara göz yumdum. zaten hemen hemen her banka da artık öyle. ama numarasız olanlara yumamadım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hea tarikatlari ben kurdum, akp yi ben sectim, cübbeli ahmet hoca gibi tipleride ben yarattim meshur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Oralara iki kere gittim.Abdi ipekçide maç izliycem falan diye. Baya ilerde kalıyomuş bilememişiz zaten. Bi daha da maç bile olsa gitmem.İşim olursa belki giderim. Ayrıyetten bu türkiye finansın sahibi kim hangi grup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ülker grubu ve arap bi ortak diye biliyorum ben yanlışta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Skroce said: hea tarikatlari ben kurdum, akp yi ben sectim, cübbeli ahmet hoca gibi tipleride ben yarattim meshur ettim. bu kadar şikayet ettiğine göre topiği açan da etmemiş, zaten seni de iplememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bana inandırıcı gelmedi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yavas isliyol genelde islami bankalar bie cok uzatiyolar mevzulari ama musterileri 10 numara daha donen bi islami banka ceki gormedim islami bankaysa cek saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kurgu güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu arada kartla nuamra alma mevzuna laf edenlere ayarim arkadasim ben kartla numara aliyosam o bankanin surekli musteisiyim demek ki calistigim bankalarin oyleyim sen bi defa senede pra yatircan diye ayni seviyed eolamayiz ben bazen ayni gunde ayni banka ayni subeye 3 kere gidiyorum her seferinde 1 saat beklesem tukenirim o sebeble oncelik sart bide gold kart felan warsa direk numar agelyo o imba bisi sirf onun icin kart alinirkullanmicaksan bile bazi bankalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar