Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi of bilalin gözlükleri görmeniz lazım çabuk açın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://img441.yfrog.com/img441/1224/adszad.png caps varmış sözlükte ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dizi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dizi acaip yaw,her bölüm süper olmasada arada bomba şeyler çıkıyo,bi bölüm Cevahir ne olur ne olmaz spoilera alak :P belediye otobüsüne binip şoföre: 'öndeki taksiyi takip et' demişti,o bile yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 enteresan bir şekilde dizi beğeniliyor fakat izlemiyo kimse.acaba gününden dolayı falan mıdır nedir.ben mesela oturup izlediklerimin toplamı 2 bölümü geçmez.3 er dk 5 er dakka izleyip kapatıyorum.ama dizi çok iyi bence :) benim gibi beğenipte izlemeyen çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Yok ya çok izleniyor bence. Gerçekten çok komik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Darko2 said: dizi acaip yaw,her bölüm süper olmasada arada bomba şeyler çıkıyo,bi bölüm Cevahir ne olur ne olmaz spoilera alak :P belediye otobüsüne binip şoföre: 'öndeki taksiyi takip et' demişti,o bile yeter :P kaygısızlar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Farinal said: Darko2 said: dizi acaip yaw,her bölüm süper olmasada arada bomba şeyler çıkıyo,bi bölüm Cevahir ne olur ne olmaz spoilera alak :P belediye otobüsüne binip şoföre: 'öndeki taksiyi takip et' demişti,o bile yeter :P kaygısızlar o ordanmı araklamışlar acaba(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hangover'ı almışlar bu sefer de hehe ulvi içki getiriyor, içiyorlar sabah kadınlar hamamında kalkıyorlar. Polis üniformaları vs. giymişler, hiçbir şey hatırlamıyorlar falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 arak marak ama bölüm süper ya. Birazda kendilerinden katmışlar. Ulvi kafasına Gaye yazdırmış tam sildirirken polis aldı. Gay kaldı herhalde geriye =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bence ezel ile birlikte en başarılı dizi şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 DarKRideR said: hangover'ı almışlar bu sefer de hehe ulvi içki getiriyor, içiyorlar sabah kadınlar hamamında kalkıyorlar. Polis üniformaları vs. giymişler, hiçbir şey hatırlamıyorlar falan ahaha tam hangover degil, mementoda var hafif arada bahsediyo zaten uno memento falan diyor, tayanç ın abisi de miami de kan uzmanı arkadası morganl gelmisler bogaza çöp atacaklarmıs, gondermeler falan superdi, son zamanların en guzel bölümü idi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 of harika gidiyordu bölüm cidden, uyuya kaldım yorgunluktan :( neyse sonra internetten indirip izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 43.bölüm fragmanının sonu kopardı yaw beni koyu bilal:evvelden kendimlen barışıktım şimdin iyicene yılışık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Dostlar, romalılar, yurttaşlar, dinleyin; Geniş aile dizisinin bütün bölümlerinin (boxset dediklerinden işte) olduğu bir torrent, torrent sitesi vs bulan ve buraya atana isterse ellenmemiş torrentleech hesabısı da veriyorum. zamunda da veririm de herkeste var o zaten napcam dersiniz diye söylemiyorum onu. seedsiz torrentler işimi görmüyoır. bi tane piratebayda boş torrent var. bi'de diyelim bütün bölümleri olmadı; 1-49 bölümleri(1. sezon bu) olur o da olumlu. (bu arada YOUTUBE'dakiler 360p. görüntü çamur gibi. sanki diziyi komple ayıp diye sansürlemişler gibi.) bu arada bir private trackerdan bulup torrenti direk gönderirseniz de 3 katı seed yapana kadar tutarım, güzel de seed yaparım. bi oldurun be : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 turktorrente baktım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 arena-tr'de kesin vardı kapanmasaydı... var mı başka gözüne çarpan bir yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Çok net kardeş payından başarılıydı. Zorlama espri azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 en başlar da belki de, sonları çok leşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Oha kardeş payından güzel denmiş geniş aile. O espriler zorlama değil belirli kesme hitap eden espriler bir nevi turnusol yani. Geniş aile kötü demiyorum, ama kardeş payı ile karşılastirilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kardeş payının sonları da leş, tüm türk dizileri uzatınca leş, süper baba hariç de lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 geniş aile'nin de ilk kısımları cidden iyiydi ama o sonlara doğru standart bir türk dizisinden daha da leşleşti. yani son kısımlarına vs. gece tekrarlarında denk gelmiştim de geçen yıl biraz izliyordum yatarken, bildiğin dayanamayıp kapatıyordum. ilk bölümleri ama göndermeler olsun, olaylar zinciri olsun, diyaloglar vs. olsun bayağı yaratıcı ve üst kesime hitap eden bi kafası vardı. Türk halkına fazla gelince düşürdüler seviyeyi resmen. Salak ulvi esprilerini falan bir bölümde 2304723984329483 kere yapmalar gibi şeylr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Peki bütün bunlar ışığında derdime çare olabilecek kimse var mı? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 bu arada 37. bölümde koyu bilalin efsane bir repliği var. müfit'e, mahallelinin kesmeye götürdüğü koçu bırakmasını söylüyor ve ekliyor; "bırak müfik bırak mahalleli biraz protein yesin, proteinsizlikten ne kadar fakir olduklarının farkına varamıyorlar beyinlerine az protein gitsin de fakirliklerini anlasınlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar