Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaraspor - Galatasaray 31.08.2009 @ 21:00

fede

Öne çıkan mesajlar

İlk Tobol maçından beri takımı bu kadar kötü görmemiştim. Kötü belki biraz eksik kalabilir, yanına isteksiz ve halsizi de ekleyebiliriz. Fakat bu arkadaşların neden bu kadar yorgun gözüktüğünü de anlayamadım. Rakibe laf olsun diye basmalar, yanından geçen topa ayak bile uzatmamalar, arkadaşına yardım etmemeler ve buna benzer onlarca olumsuzluğu gördük takımda. Bunların hepsi bir kenara sanki takımda ön libero ya da orta saha oyuncusu yokmuş gibi savunmadan her topu Servet çıkarmaya çalışıyor. Tabi bunda Servetin zerre kadar suçu yok. İstinasız hemen her adam ( Sabri-M.Topal-M.Sarp-H.Balta-A.Turan-E.Aşık ) oyun kurmak için topu Servete veriyor, o da kapasitesini sınırlarına kadar zorlayarak birşeyler yapmaya çalışıyor, en azından diğer arkadaşları gibi at-kurtul yapmıyor. Tabi savunmadan bu kadar şişirme toplar çıkınca da doğal olarak Arda-Elano-Baros-Keita gibi adamların bir anlam ve önemi kalmıyor, insanın gözleri bir zamanki ikiz kuleleri arıyor, Hakan Şükür-Saffet Sancaklı.

Savunma : Genel anlamda çok iş düşmedi üzerlerine fakat bir kaç yan topta inanılmaz paylaşım hataları ve adam kaçırmaları yaptılar, ankarasporun bir-iki gol bulması işten bile değildi. Hatta oyunun sonlarına doğru Servet bir pozisyonda Keitavari bir depara kalktı, fakat geri dönerken bile yüzünde çok rahat bir ifade vardı, yani zorlanmadığı belliydi. Hakan Balta çok kötüydü, atmaya çalıştığı paslar çok isabetsizdi.
Yemin ederim işim olmasa bir gün Floryaya gidip şu Sabriye orta yapmasını öğreteceğim.Çünkü ben bir insanın bu kadar kabiliyet fakiri olduğuna inanmak istemiyorum.

Orta Alan : m. topal ve m. sarp ankaraspor gibi bir takıma karşı bile orta alanda oyun kuramıyor ve topu her pozisyonda geri oynayarak rahatlatmayı düşünüyorsa vay halimize.

Keita : çok enteresan bir adam, öyle tuhaf geçiyor ki rakibi ha takıldı ha kaptırdı derken bir bakıyorsunuz çevresinde kimse kalmıyor. Yanlız vuruşları o kadar düzgün değil, dün ceza sahası içerisinde çok net 2 pozisyonu dışarı vurdu. Bir de ortaları Türk futboluna uygun yapar ise çok faydası olacak

Arda & Elano : Her ne kadar Arda benim yerim ve tercihim sol kanattır desede ortada oynamayı, bir kaptan gibi dümene geçmeyi seviyor. Hatta bu o kadar aşikar ki dün maça hakemin düdüğüyle değil de reykardın onun yerini elano ile değiştirmesi ile başladı. Yani Elano-Arda ikilisi aynı anda sahada olacak ise Reykard bunu çözene kadar bu bir problem olacak takımda. Dünkü maçta Arda Elano çıkana çok isteksiz ve hareketsizdi, ilk yarı hiç basmadı, koşmadı, kovalamadı, hepsini bırakın bir tane adam bile geçmedi. Elano ise teknik kapasite olarak çok yüksek düzeyde bir oyuncu fakat henüz takıma alışamamış. Bir de adamın her topa girşi faul, bunu yapmaması lazım.

Baros : yine çok yanlız kaldı ileride, çok çabaladı, çok yoruldu. Ve yine bir kaç pozisyonda attı kendini, yakında iş alacak başına

Aydın : goldeki pası güzeldi, fakat ortalarda sabriyi örnek alıyor kendine.

Nonda : zorla attı golü, başka bir rakip karşısında o kadar eveleme geveleme zamanı olmaz.

Veeeeee

I LOVE YOU HARRY KEWELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

( Bunu en çok reykard ve neskensin söylemesi lazım )
Sosyal ağlarda paylaş

ankaraspor çok güzel oynadı.60 dakka gs hiç bişi yapmadı

arda göbekte daha iyi oynuyor bunu anladık :)

elano hazır değil.kewell adamım

elanonun tam hazır olmaması puan kaybına sebeb oluyodu.nese reykard en başta gördü ama elano gibi adam ilk yarı cıkarılmazdı.60 dk sabretti.son yarım saaatte az kalsın 4 lüyoduk yine

hakan balta iyi dğeildi.ztn iğneyle oynamış.canerin gelmesi iyi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

harrykewell oyunu okuyamamışsın gene

Adam akıllı maç yorumu yazan kaç pati var? HER maç sonrası okuyorum HK ne yazmış diye. Çoğu zaman katılmadığım çok yeri oluyor ama iyi ki yazıyor.

Gazete köşelerinde yazan adamlardan çok farklı/kötü/çapsız/detaysız falan da değil ayrıca yazılar.

ÇOK daha kötülerini yazmak için para alıyo insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...