roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Selam gençler. haftanın bir çok gecesi saat 10 civarı hamaçiden birkaç arkadaş bf2 oynuyoruz, genelde zatar wetlands. Fakat artık gına geldi botların mallıklarıyla uğraşmaktan. Dedim paticiğe bir sorayım, belki hamaçimize katılacak, bizimle oynayacak birileri bulunur. Bulunur mu? BF2 seven var mı? Public serverda oynamak istemiyoruz, buradaki worms world party gibi olsun, millet tanıdık olsun istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adam yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi aylarca battlefield battlefield diye çığırdım kimse sesimi duymadı. Ciddi fanboi'siym bf serisinin. BF 2 yapalım tabiiki ama zatar wetlands büyük kaçmıyor mu? bide hangi versiyonu kullanıyorsunuz benim oyun orjinal ve son sürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 cdmi yeni buldum yukledim dun. herturlu oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 biraderle takılıyoruz public serverda. squad kurup girelim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Botlarla tamamlıyoruz kalan kısmı. Son sürüm değil benimki korsan olduğu için. HAMACHI: PatiBF2 Password: PatiBF2 Lütfen ekleyin direkt listenize. Akşam saat 10-11 civarı takılıyoruz. Hamachi chatten haberleşiriz. Ayrıca bunda konuşarak haberleşme olayı yok mu? Kulaklık mikrofonla iletişim nasıl sağlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gelirim ama son sürüme yükseltin. oyun zaten 20 lira alın bitane oynayalım paşalar gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bendekide korsan son sürüm. gayet güzel oynuyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 E GİRİN ŞU HAMAÇİ AĞINA PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben orj bi servera dalcaz zannetmistim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Kuzenlerim ile 1942 oynuyorduk kaç gündür. BF2 yükliyeyim baride hangi patchi çekmem lasım bide eklentileri yüklemem gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 18 lira veremiyor musunuz şimdi bi oyuna http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000172562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hiç işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 project reality oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 beni de sayın, dün akşam dvd'mi buldum da yüklemedim bu mod'lardan biri bende var special forces mıdır nedir yeşil olan da diğerini hangi linkten indirebilrim orcinal almayan arkadaşlar harbiden bu oyuna 18TL verilir oh yeah bu akşam yükleyem de gelem bari bari (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Şurayı takip edin, http://blogs.battlefield.ea.com/bf2_2142/archive/2009/08/27/battlefield-2-update-v1-50-is-almost-here.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 haftasonu katılacam size de karar verin orjinal mi değil mi? ona göre gidip alacam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ya verilir de, şimdi diğer arkadaşlarıma orcinal BF2 aldırmam zor olacak. En iyisi bir versiyonda anlaşmak. Mesela bendeki v1.1.2963-795.0 versiyonuymuş, biz bunda oynuyoruz. Bana kalsa 20 lira değil 40 da veririm yani, BF muhteşem bi oyun. Ama kırk yılda bi oynayan adam da almıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 1,5 e geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bende 1,5 'e geçtim. hamachi'yide kurdum, 1.5'e geçerseniz oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ayıp ayıp korsanlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya on kişiyle yirmi kişiyle oynanacak bi oyun değil ki hacım bu. bakın ben orjinal aldım, 65 kişi oynuyoruz. mis gibi mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 10 kişiyle oynanmazda 4-6 kişi ile oynanır. dogfight yaparsın. ama tabi 64 kişi rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar