Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da lasertag oynayabileceğimiz yer var mıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bide famecity de vardı böyle bişi eskiden. Karanlık bi odaya girip elinde fenere benzer bi tabancayla duvarda birden ortaya çıkan yaratıkları vuruyodun.

Ama o kadar karanlıktıki ben kafamı duvara falan çarpmıştım sonrada çıkmıştım.

Hatta güvenlik gece görüşle seyrediyomuş beni dışarda sırada bekleyenlerle beraber. Rezillik...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hiç eğlenceli bişi deil.
ingilterede gidip para verdiğime pişman oldum.
kaç kişi sıra bekledik bide hıyar gibi.
paintball en iyisi özellikle extreme parklar varsa en mükemmeli! ya da military area falan.
Mesaj tarihi:
bu şey diilmydi böle yelek oluodu üstünde lazerli silahlar oluodu vurunca ötüodun falan,bende vardı ha :d

ama şeydi böle ufacık bi parçaydı yelek,göğse takıodun bide ayrı tabancası vardı,bunlar gibi bişi diildi şaşalı
Mesaj tarihi:
paintball için adam gibi malzemeyle oyun oynatan bir yer var mı? vurulunca boyaların patladığı ciddi güzel koruması olan? 7 defa oynadım hiç birinde adam gibi ekipman yoktu silahlar hariç.
Mesaj tarihi:
sanırsam bu yaza hipnotics (www.hip-notics.com) ahanda burası. manavgat taraflarına mükemmel bir arazi ayarlıyorlar diye duydum. umarım yalan değildir. yalan olursa da belekte kış ve yaz sezonu için ayrı klasmanlar da paintball merkezi var.
istanbul vs hiç bilmem. ama yazın falan tatil yapacak olursan belek'tekini araştır derim. hatta kışın bile olabilir.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...