unac Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Evet çok istiyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 barney stinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nerd kaçıyo. paintball (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 barney stinson ın etskisi de var tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yıllar evvel quasar mı ne vardı capitol de :D kapandımı acep o asdfdsa 15-16 sene oluyodur herhalde gitmeyeli gerçi capitol bile kapanmış olabilr sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bide famecity de vardı böyle bişi eskiden. Karanlık bi odaya girip elinde fenere benzer bi tabancayla duvarda birden ortaya çıkan yaratıkları vuruyodun. Ama o kadar karanlıktıki ben kafamı duvara falan çarpmıştım sonrada çıkmıştım. Hatta güvenlik gece görüşle seyrediyomuş beni dışarda sırada bekleyenlerle beraber. Rezillik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Galeria'da vardı en son. 99 yılında bi tepiştiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Quasar!!!!!!!!!!! Ne eğlenceliydi bu yahu... Şuan maalesef yok. Paintball öneriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 uplayım. var mı bi yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 karabayırda var diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 cok fantastik lasertag fikirlerim var ama yatirimci bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yok mu artık istanbul'da? çok eğlenceli bişiye benziyo gitmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hiç eğlenceli bişi deil. ingilterede gidip para verdiğime pişman oldum. kaç kişi sıra bekledik bide hıyar gibi. paintball en iyisi özellikle extreme parklar varsa en mükemmeli! ya da military area falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bu şey diilmydi böle yelek oluodu üstünde lazerli silahlar oluodu vurunca ötüodun falan,bende vardı ha :d ama şeydi böle ufacık bi parçaydı yelek,göğse takıodun bide ayrı tabancası vardı,bunlar gibi bişi diildi şaşalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paintball için adam gibi malzemeyle oyun oynatan bir yer var mı? vurulunca boyaların patladığı ciddi güzel koruması olan? 7 defa oynadım hiç birinde adam gibi ekipman yoktu silahlar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sanırsam bu yaza hipnotics (www.hip-notics.com) ahanda burası. manavgat taraflarına mükemmel bir arazi ayarlıyorlar diye duydum. umarım yalan değildir. yalan olursa da belekte kış ve yaz sezonu için ayrı klasmanlar da paintball merkezi var. istanbul vs hiç bilmem. ama yazın falan tatil yapacak olursan belek'tekini araştır derim. hatta kışın bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 unac said: Evet çok istiyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. cevahirde açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 teee zamanında capitol de vardı galiba.. hmm denilmiş gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cevahirin altında varmış galiba, giden var mı tez zamanda bi ziyaret etmeyi planlıyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cevayirde var sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paintball ne ya, biz zirh giymeden airsoftla catisiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 privhunter gitmiş bikaç gün önce cevahirdekine. O gelirse anlatır bi ara nasıl olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Abi lazertag ultra lame bir şey, 6-12 yaş arası falan için olan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Biz gerçek silahlarla oynuyoruz da oyuncu bulmak sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar