Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 vallahi trollemiyorum be. www.ligtv.com dan izliyorum, mis gibi gol iste? ofsaytsa da OFF OFSAYT GOL OHS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 valla güzel gol bir de kalecinin semihe sarılması hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 el var penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gerçi alex alırken semih ofsaytta sonra alex vurunca ofsayt yok tamam aldım sözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bide kalcei oyuncu yok baştan söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kaleci değişirse iki penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 penaltı topukla atılır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bursa trabzonu elinden kacirdi ha. bjk bu kadar kotuyken, gogo bursa 3. ol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Pazar Maçları bi anda Fenerbahçe - Manisaspor maç topiğine dönmüş. EZ DİK: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Şu maça bile hakem diyebilen var ya, süpermiş. Her maç hakem evet, 10 kişi kaldık ama olsun, 8 kalmalıydık da parayla yırttık işte. Her şampiyonluk sözü veren hakemleri satın alıyorsa bence hemen hakemliğe başvuralım, az çok biliyoruz sonuçta. "YENDİNİZ AMA NE BİÇİM OYNADINIZ LAN SIDIFÇO" diye mantık kuran hazımsızlar da olmuş gördüğüm kadarıyla; kötü oynanan maçları da kazanabilen takımlar şampiyonluk kovalar genelde. İlkokul çocukları bile bu kavramdan haberdardır sanırım bu devirde, siz kaçırmışsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sıdıfço derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Manisanin penaltisini aksam simidi gibi yemisler. Kimileri Diyarbakir'da kendini atip penalti kazanir, kimilerinin Istanbul'da emegi calinir. Yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Shaggy said: Manisanin penaltisini aksam simidi gibi yemisler. Kimileri Diyarbakir'da kendini atip penalti kazanir, kimilerinin Istanbul'da emegi calinir. Yazik. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bariz penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi abi EZ-DİK aziz ne sevindi be,aynı o şekil fırladım bende yerimden manisa çıldırttı resmen,bu kadar sert oynanırmı emrenin kazımın ağzına sıçtılar resmen alex'e önlü arkalı 4-5 kere sarınıldı,benim gördüğüm kadarıyla,öyle bir markaj çeşidimi var,adama sarılarak markaj,allah allah emreye sarılmadılar ama tekme attılar kazıma nasıl kıydılar onu almadım yazık bebişime emre hakemi çok komik ittirdi resmen SİEA LAN diye adam sarıyı vermişsin konuşuyor daha ne uraşıosun güdükle,yolla gitsin ne diye 2. katı veriosun,pff. hakem sert futbola izin verdi ama işler kontorlden çıktı doğal olarak herif kendini baskı altında hissetti iyice atrtışılmak istemediğinden adamların penaltısını vermedi otoritesini koymak için emreye kırmızı verdi uzundur gördüğüm en kötü hakemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 manisanın 5 sarısı var çok iyi çalışmışlar atakları kesip sırayla kart gördüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 şu emrenin biri cıkıp azını burnunu dağıtsa, kanlar aksa beyninden de bi dursa artk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aha buraya yazıyorum bursa maçını da alırsak şampyionuz. kötü oynadık, manisa daha iyiydi, ama kazandık. hatta ez dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 DoGMeaT said: hakem sert futbola izin verdi ama işler kontorlden çıktı doğal olarak herif kendini baskı altında hissetti iyice tartışılmak istemediğinden adamların penaltısını vermedi otoritesini koymak için emreye kırmızı verdi uzundur gördüğüm en kötü hakemdi psikanalizi yapmışsın helal.objektif olalım mı biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 HER TÜRLÜ EZDİİİİİİİİİİİİK şampiyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 her turlu sampiyonuz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 peste turnuva yapıp olabilirsiniz şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 O değilde peste fenerden semihi aldım gs'ye çokg eliştirmiş kendini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 PES'te zaten en az 10 kez evde master league oynadım. Hepsinde de Semih manyak bir şeye dönüştü. Baya iyi galiba gelişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Wishmaster said: DoGMeaT said: hakem sert futbola izin verdi ama işler kontorlden çıktı doğal olarak herif kendini baskı altında hissetti iyice tartışılmak istemediğinden adamların penaltısını vermedi otoritesini koymak için emreye kırmızı verdi uzundur gördüğüm en kötü hakemdi psikanalizi yapmışsın helal.objektif olalım mı biraz? benim yorumum budur,bence objektif. teker teker emreye atılan tekmeleri alex'e yapılan markajı dikine girilen topları teker teker youtube vidyosu ile arşivliyemem,maçı izlediysen görmüşsündür hocam. net olarak çok sert futbol oynandı sahadıa,e mesut bakkal faktörü,hiç şaşırmadım o yüzden hadi sert mücadeleleri,faulleri futbolun içinde olan olaylar diyip geçti hakem bey hakemi aldatmaya yönelik hareketleri,sürekli ellere kollara çarpan toplarıda görmüşsündür,hakem görmedimi sence? niye düdük çalınmadı hiç birinde? herif kontrolünü kaybetti bide söz konusu olan adam tolga özkalfa adam yan hakemken konuşuluyordu,terfi edildikten sonra yönettiği maçların hepsinin al aç hakem yorumlarına bak,kendisi baya tartışılabilir bir adam,mustafa çulcu diyordu geçen gün tolga hoca formsuz diye,al bu maçtada gördükki,bir sorunu var kendisinin. bu arada simpson çok fantastik bi adammış öncedende severdim,bu maçtada çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar