sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Nefr said: sinad said: Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti. adamin derdi anlasmak gibi gorunmuyor bana buradan bakinca para muhabbeti nedir ne amacla soylemistir bilmiyorum ama sonucta ne kadar olursa olsun parayla kapatmaya yanasacak olsa ilk sarti one surmez şu bold kısımdan başka bir şart öne sürmek, hele hele para istemek... şahsen ben babanın yerinde olsam o çocuğu parmaklıklar arkasında görmek dünyaya değişilmez. gerçi bilenler bilir, memlekette, özellikle zengin vs fakir davalarında sıkça yaşanan bir durumdur helallik parası / kan parası. İhtiyaçlı olan birini bu parayı aldığı için suçlayamazsın, ne kadar yanlış da olsa. ama bu adamın yaptığı bildiğin fırsatçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Nefr said: sinad said: Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti. adamin derdi anlasmak gibi gorunmuyor bana buradan bakinca para muhabbeti nedir ne amacla soylemistir bilmiyorum ama sonucta ne kadar olursa olsun parayla kapatmaya yanasacak olsa ilk sarti one surmez bana da sanki karşı taraf para önermiş de o da o şartı koymuş gibi geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Archangel_ said: yok ya?? ne yapar eder bulurdu ha.allah hiç bi zaman elinizi kolunuzu o kadar bağlamasın ne diyeyim... bulurdu abi sözkonusu kendi özkızı.elini kolunu baglayan neymis hapis korkusumu ölüm korkusumu ne söylesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Adam para isteyebilir bu durum onun terbiyesizliğidir. Cinayeti işleyen çocuğun hala yakalanamamasının yanında bu haberin hiçbir önemi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Cidden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Herif yolunu yapıyor işte anlamıyor musunuz? Önce cem i teslim edin sonra 3milyon avro der şimdi. Yarın 3milyon avro yattı. Kızımın kaderiymiş bu allah rahmet eylesin der. biter gider.. Doğuda kan parası vardır.Vurursun adamı parasını ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 3m euroya gisele bundchen den 5 kız yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bu herife gelip 6 milyon euro verseler, dava etmekten de vazgecer demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 görmemişim bu topiki ya şurayı uplamış bulundum bende http://forum.paticik.com/read.php?13,4003796 yuh lan aylardır 3m euro için mi yırtınıodun tv programlarında diye sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Lancelion said: 3m etmez bence. 2 falan işte. Kız o kadar güzel değildi diyorsun. Şaka bir yana yuh be kardeşim kızın lan bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Adam yakalansın velet üstünede para verin demiş işte parayı verin vazgeçeyim dememişki ayrıca güzel para bi nebze rahatlatabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nasıl savunabiliyorsun anlamıyorum. yuh! önce GARPOĞLUNUN PARASI YETMEZ BİZİM ARKADAMIZDA 70MİLYON VAR diyen kişi nerde, helallik 3m isteyen kişi nerde? nasıl bi adiliktir bu ya inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 vaniLLe said: bu herife gelip 6 milyon euro verseler, dava etmekten de vazgecer demek ki. davadan vazgeçemez zaten artık kamu davası var ama işin peşini bırakır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 eed onu kastettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yuh yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=169300&cat=200&dt=2009/08/30 kendi için istemediğini vakıf kurup kızı adına hayır yapmak ıstemıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 3 milyon euro verseler ben çocuğumu keserim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sg-1 said: şahsen ben babanın yerinde olsam o çocuğu parmaklıklar arkasında görmek dünyaya değişilmez. ben babayim, sanmam parmakligin kesecegini boyle bir sey basima gelse ama demek istedigim babanin bunu soylerken kastettigi 'bu parayi verin ben unutayim olayi' degildir -zaten o unutsa kac yazar, tamam o zaman sorun yok diyip birakacak degiller adami hani 3 m oyle laf ola soylenmis birsey olmayabilir, ne bileyim bir anlami falan vardir belki, bir aciklamasi vardir birseydir diye umuyorum. yoksa cikip edilecek laf degil bu hani herif boyle birseyi kabul edebilecek olsa bile niye cikip basina aciklama yapsin boyleyken boyle diye, gizli sakli aileyle konusur halleder baska bir anlami vardir diye umuyorum o aciklamanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 3 milyon avroyu,1 euroluk madeni paralar halinde,kafasına atacan tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Alpgiray said: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=169300&cat=200&dt=2009/08/30 kendi için istemediğini vakıf kurup kızı adına hayır yapmak ıstemıs hah bak derken geldi daha detayli aciklama gerci hepsini okuyunca ben de killandim simdi, 'Aileden henüz cevap gelmedi. Ama konuşmalarımı kamereya çektiklerini de öğrendim.' de demis belki de onun uzerine kivirma payi olsun diyedir bu aciklamalar, ama 'belki' iste yani basindan soyle bir olay gecmis adama direk ana avrat girismek yerine neden boyle demis ne demek istemis diye bakmak lazim kanimca. ne bileyim belki bu aralar babalikla alakali seyler haliyle daha bir etkiliyor beni, ondan daha bir sempatik yaklasiyorumdur adama, ama sonucta 'kizimin hayatinin ederi budur, verin bu parayi unutayim herseyi' demis gibi girismissiniz herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Asteroth said: 3 milyon euro verseler ben çocuğumu keserim lan.aahahahau Haber gerçek mi bu arada?Eğer gerçekse harbiden şerefsizmiş bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Dencek bi şey yok ya ne desen boş bu adama ... Benim kızıma böle bi şey olucak tv ye çıkmak gibi bi zaman kaybında bile bulunmam... 'Found it Wipe it' olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 10m verseler o zman adm kozımı ben kestim diyicek herlade doğruysa tabi yakan habermi yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 küçük bir bilgi münevverin babası çıkıp tv programlarında ağlıyor ya normal konukların aksine her birinden 3-5 bişiler alıyor. vakıf kursa mütevelli heyet başkanlığına kimi oturtucak sizce? adam fakir,elinde malzeme var,para istiyor şahsen şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar