MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Süpersiniz ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 caps yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Buyse said: caps yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://images.google.com.tr/images?q=izmir%20k%C4%B1zlar%C4%B1&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=tr&tab=wi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 thx gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 haziran ayında 10 gün izmir de dolandım durdum.karşıyaka kordon bornova flaan filan heryrei gezdim. çapaçul kadın yok gibi birşey.türbanlı 3 tane gördüm koca izmird :) bide şişko kadınlara pek denk gelemedim.en kötüsü balık etli.enteresan birşehir.istanbulda trafik ısıklarında karşıdan karşıya zombiside geçiyor çok güzeldie fakiride zenginide.izmirde sırf çalısan kadınlar ve kızlar enteresan.kordonda aksam 10 da içkiden kusmaya baslıyanları gördüm :) izmirde çok kız var.ama istanbulun güzelide güzel arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "istanbul' dan araba, izmir' den kız alınmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 he kiz dedigin köyden alinir, el degmemis saf anadolu kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 MuDo said: Süpersiniz ne diyim.. nesi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bence adam süpersiniz ne diyem derken isyan etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 birçoğunun şöyle bi samanlık macerası oluyodur heralde asdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Gavur İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 BİZ SÜPER DEĞİL MİYİZ ULAN?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 topagı biraz hareketlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 koy koy satanist'e koy ateist'e koy putperest'e kooy hepsi d*t olsun ramazan ayı mubarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Red said: haziran ayında 10 gün izmir de dolandım durdum.karşıyaka kordon bornova flaan filan heryrei gezdim. çapaçul kadın yok gibi birşey.türbanlı 3 tane gördüm koca izmird :) bide şişko kadınlara pek denk gelemedim.en kötüsü balık etli.enteresan birşehir.istanbulda trafik ısıklarında karşıdan karşıya zombiside geçiyor çok güzeldie fakiride zenginide.izmirde sırf çalısan kadınlar ve kızlar enteresan.kordonda aksam 10 da içkiden kusmaya baslıyanları gördüm :) izmirde çok kız var.ama istanbulun güzelide güzel arkadaş Kanka gelmişin buraya kadar bi çayımızı içseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adamınbiri said: koy koy satanist'e koy ateist'e koy putperest'e kooy hepsi d*t olsun ramazan ayı mubarek olsun auheuhuhauhueaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Red said: haziran ayında 10 gün izmir de dolandım durdum.karşıyaka kordon bornova flaan filan heryrei gezdim. çapaçul kadın yok gibi birşey.türbanlı 3 tane gördüm koca izmird :) bide şişko kadınlara pek denk gelemedim.en kötüsü balık etli.enteresan birşehir.istanbulda trafik ısıklarında karşıdan karşıya zombiside geçiyor çok güzeldie fakiride zenginide.izmirde sırf çalısan kadınlar ve kızlar enteresan.kordonda aksam 10 da içkiden kusmaya baslıyanları gördüm :) izmirde çok kız var.ama istanbulun güzelide güzel arkadaş bi çoğuna katılıyorum ve üstüne iddia ediyorum; güzel olmayan kız bile yanında en az 1 güzel kızla geziyor.bazı caddelerin başında çevirme varmış diye duydum hatta, güzel olmayan kızları almıyorlarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 said: bazı caddelerin başında çevirme varmış diye duydum hatta, güzel olmayan kızları almıyorlarmış... yuh. -sen git siskosun. yoktur böle bi sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 vallahi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 geçen kuzenim geldi Ankara'dan bi Kıbrıs Şehitlerine götüreyim dedim çakma sarışın diye almadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Onlar siz miydiniz? Bilsem pati olduğunu alırdım yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hala foto konmamış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar