Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://images.google.com.tr/images?q=izmir%20k%C4%B1zlar%C4%B1&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=tr&tab=wi
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 haziran ayında 10 gün izmir de dolandım durdum.karşıyaka kordon bornova flaan filan heryrei gezdim. çapaçul kadın yok gibi birşey.türbanlı 3 tane gördüm koca izmird :) bide şişko kadınlara pek denk gelemedim.en kötüsü balık etli.enteresan birşehir.istanbulda trafik ısıklarında karşıdan karşıya zombiside geçiyor çok güzeldie fakiride zenginide.izmirde sırf çalısan kadınlar ve kızlar enteresan.kordonda aksam 10 da içkiden kusmaya baslıyanları gördüm :) izmirde çok kız var.ama istanbulun güzelide güzel arkadaş
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 "istanbul' dan araba, izmir' den kız alınmaz"
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 he kiz dedigin köyden alinir, el degmemis saf anadolu kizi.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 MuDo said: Süpersiniz ne diyim.. nesi güzel
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bence adam süpersiniz ne diyem derken isyan etmis.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 birçoğunun şöyle bi samanlık macerası oluyodur heralde asdfk
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 topagı biraz hareketlendirelim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 koy koy satanist'e koy ateist'e koy putperest'e kooy hepsi d*t olsun ramazan ayı mubarek olsun
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Red said: haziran ayında 10 gün izmir de dolandım durdum.karşıyaka kordon bornova flaan filan heryrei gezdim. çapaçul kadın yok gibi birşey.türbanlı 3 tane gördüm koca izmird :) bide şişko kadınlara pek denk gelemedim.en kötüsü balık etli.enteresan birşehir.istanbulda trafik ısıklarında karşıdan karşıya zombiside geçiyor çok güzeldie fakiride zenginide.izmirde sırf çalısan kadınlar ve kızlar enteresan.kordonda aksam 10 da içkiden kusmaya baslıyanları gördüm :) izmirde çok kız var.ama istanbulun güzelide güzel arkadaş Kanka gelmişin buraya kadar bi çayımızı içseydin :)
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adamınbiri said: koy koy satanist'e koy ateist'e koy putperest'e kooy hepsi d*t olsun ramazan ayı mubarek olsun auheuhuhauhueaahah
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Red said: haziran ayında 10 gün izmir de dolandım durdum.karşıyaka kordon bornova flaan filan heryrei gezdim. çapaçul kadın yok gibi birşey.türbanlı 3 tane gördüm koca izmird :) bide şişko kadınlara pek denk gelemedim.en kötüsü balık etli.enteresan birşehir.istanbulda trafik ısıklarında karşıdan karşıya zombiside geçiyor çok güzeldie fakiride zenginide.izmirde sırf çalısan kadınlar ve kızlar enteresan.kordonda aksam 10 da içkiden kusmaya baslıyanları gördüm :) izmirde çok kız var.ama istanbulun güzelide güzel arkadaş bi çoğuna katılıyorum ve üstüne iddia ediyorum; güzel olmayan kız bile yanında en az 1 güzel kızla geziyor.bazı caddelerin başında çevirme varmış diye duydum hatta, güzel olmayan kızları almıyorlarmış...
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 said: bazı caddelerin başında çevirme varmış diye duydum hatta, güzel olmayan kızları almıyorlarmış... yuh. -sen git siskosun. yoktur böle bi sacmalik.
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 geçen kuzenim geldi Ankara'dan bi Kıbrıs Şehitlerine götüreyim dedim çakma sarışın diye almadılar
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Onlar siz miydiniz? Bilsem pati olduğunu alırdım yaa :(
Öne çıkan mesajlar