razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 unutmayın unutturmayın http://www.youtube.com/watch?v=RP5u96jE1R4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 off çok kötüymüş bu lan bukadar olduğunu hatırlamıyodum sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahah fristaylmıymış lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bu sahneleri bilmiyodum yav ahaha max payne ve matrix kırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 max payne'in yeni çıktığı zamanlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adamlar gelene...yok yok alevler çıkana kadar fena değil aslında. şarkının adı ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 amanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 fena değil gene be. şu surat ifadeleri falan moron olmasa iş var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi adam 1.42de inventoryden çekiyor silahı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 razzRaziel said: abi adam 1.42de inventoryden çekiyor silahı bildiğin İNANILMAZ bir yorum bu. Kutluyorum. Tekrar tekrar izlettin bana da vidonun aksiyon sahnelerini :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ABI BU NE SDFGDSA HİÇ DUYMADIM BEN BU DİZİYİ NE ZAMAN YAYINLANDI BU NELER KAÇIRMIŞIZ YA SFSDDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben izlemistim bunu ya :D cocukken aliyolar bunu egitiyolar falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yıllar önceydi bu dizi. matrix lk çıktı sonra herkesi bi heyecan sardı amtiz vs diye. sonra bunu çektiler. mekspeyn o zman çıkmışmıydı bilemem. ama matrix özentisi hatta kopyalamaya çalışılmış halidir dizi. o zmana göre bakıyorum da gene iyiymiş efektler falan. yoktu çünkü türk sinemasında veya dizi sektöründe efekt. hele her hafta bir bölümünü daha çekeceğin bir dizinin efekti falan imkansız. aferim gene uraşmışlar.. ama tabi yurt dışına göre yalan dolan ötesi eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dizinin ilk bölümünün yarısında gösterimden kalkmıştı yalnş hatırlamıosam.. fragmanda kılıçlı sahneler vardı onları izleyemeden yayından kalktı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ama babayı aldııı :) yezit (1 year ago) Show Hide +1 Marked as spam Reply | Spam maliyetinden dolayı felixzola (1 week ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam evet bana beynimin yarısına maloldu 1 bölüm daha çekemezdim pawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ooof ilk defa görüyorum bunu ben,bu ne abi ya -_- iyi aile robotu babür'ün bile izlenebilitesi bundan daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 razzRaziel said: abi adam 1.42de inventoryden çekiyor silahı bildiğin asdıjdfıjsıjdhdfok süper tespit ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Aket-Atum said: adamlar gelene...yok yok alevler çıkana kadar fena değil aslında. şarkının adı ne acaba Asleep from a Day - Mazzy Star bu arada şarkıyı da bok etmişler =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar