Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2009-2010 sezonu

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Italya'da sevdiğim takım Milan'dı benim ama bu saatten sonra yavaş yavaş çökücek heralde. Takımda genç adam yok, yaşlılar artık eskisi gibi değil. Sadece Ronaldinho'nun ayağına bakıyorlar.

Ama takım olarak çok severim. Tam anlamıyla bir aile çünkü. Bi kere her şeyden önce başkanı dünyanın en bomba adamlarından Berlusconi. Adam bu yaşında çıtır mankenleri götürüyo, siyasette bir numara, üstüne hobi olarak futbol kulübü var adamın avrupa çapında, daha ne olsun?

Üstüne tüm takım da kaynaşmış aile şeklinde resmen. Inzaghi, Emerson gibi artık kullanmadığı adamlara bile para ödedi kaç sene (az buz değil 4 milyon 5 milyon eurolar), tüm oyuncuları birbiriyle anlaşıyor, dışarıdan gelene başta burun kıvırıyolar (Ronaldinho ve Beckham'a Seedorf'un koyduğu laflar son örnekler, zamanında Terim'i yollamaya kadar gittiler), eski oyuncuları hep yönetim, scout ya da antrenör kadrosunda (Ibrahim Ba, Leonardo, Gullit vs vs) Tam aile şirketi gibi, bundan güzel ortam mı var? Yemişim ibrahimovici de trezeguet'i de
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni topic açmak istemedim, Avrupadan değil ama Amerikadan futbol. Aceto dan aynen kopyalıyorum.

Paraguay'da Derbi Sonrası

Paraguay'da derbi maçı. Cerro Porteno-Olimpia. Derbiyi 1-0 Olimpia kazanıyor. Taraftarlar kokain yüklü. Kavgada 300 taraftar yaralanıyor. İki gazeteci de yaralılar arasında. Bir de ölü var. Kazanan takımın taraftarı. Olimpia'lı 30 yaşındaki Carlos Sosa. Onu bıçaklayıp öldüren ise 20 yaşında bir Cerro Porteno taraftarı... Adı... Elvio. Soyadı... Sosa. Kardeşi...
Sosyal ağlarda paylaş

chelsea ye 2 transfer donemlik transfer yasağı gelmiş fifadan.

kaynak

* Sport
* Football
* Chelsea

Chelsea banned by Fifa from signing players till 2011 over Gaël Kakuta

• Fifa find Chelsea guilty of illegally inducing Gaël Kakuta to sign
• No new signings allowed in the next two transfer windows
• Today in sport: Have your say and watch YouTube footage

* Buzz up!
* Digg it (1)

* Owen Gibson
* guardian.co.uk, Thursday 3 September 2009 13.55 BST
* Article history

Chelsea badge

Chelsea are facing the prospect of two transfer windows without new signings. Photograph: A Jones/Getty Images

Chelsea have been banned from signing any new players until 2011, after Fifa accused them of illegally inducing a French youth-team player to join the club in 2007.

Fifa's dispute resolution chamber today released a statement fining Gaël Kakuta €780,000 following a complaint from FC Lens and finding Chelsea "jointly and severely liable".

"A restriction of four months on his eligibility to play in official matches is imposed on the player Gaël Kakuta while the club FC Chelsea is banned from registering any new players, either nationally or internationally, for the two next entire and consecutive registration periods following the notification of the present decision," the DRC statement said. "Furthermore, the club, FC Chelsea, has to pay to RC Lens training compensation in the amount of €130,000."

The 18-year-old was voted the scholar of the year by Chelsea's academy staff in 2008, ending the season as top scorer after playing out wide or as an attacking midfielder.

But his season was cut short last year by injury, with a broken ankle and hamstring problems restricting him to just five appearances.

He had just been named in Chelsea's Champions League squad but, as part of Fifa's ruling, is now banned from playing any hames for four months.

Chelsea have the right to appeal against the decision and take the case to the Court of Arbitration for Sport in Lausanne. Given the severity of the punishment, it is almost certain the club will take that course of action.

Sosyal ağlarda paylaş

Sanmam direkt işleyeceğini, itiraz hakkı varmış, ederek en fazla 1 döneme düşürür onu, o da devre arasına denk geldiği için çok problem olmaz, o bile olmayabilir hatta. 2 dönem transfer yasağı çok zor.

Zamanında bir tek Roma için vardı öyle bir yaz transfer yasağı, Mexes transferinde usulsüzlük yaptılar diye, başka da hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Çoğu ligde 5-6 hafta geride kaldı gözüme batanlar; İspanyada Barcelona,Real Madrid dolu dizgin gidiolar özellikle İbra,Ronaldo,Kaka çok uyumlular İbranın boşu yok, İtalyada İnter fena değil ama attıkları kadarda yiyiolar, Roma ve Milan dökülüyorlar özellikle Milanda top taşıyacak adam yok orta sahada adam akıllı şimdilik gözüme çarpanlar bunlar

PS: bu arada 2 haftadır iddaada interden handikapdan yatıom voodoo seanslarına başlıyacam yakında
Sosyal ağlarda paylaş

http://video.ntvmsnbc.com/?165143#v174250161137222176037164157119194036249168174042

izlenebilir umarım linkten de baktım premier ligi başlığı kilitli e langur lungur herkes maç başlığı açılıo vs 1 eksik 1 fazla dedim asdfs

7 gol 7 side birbirinden şık olmuş kanımca, torresin gollerine hayran oldum ztn.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...