aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sayfalar yabisirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Nalorifein said: dory said: nalorifein&dory (bro 4 eva.) BRO! siz siz olun BROlara güvenmeyin. sinsiden yanaşıp kuyunuzu kazıyoruz çünkü 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kermit said: yanındaki hatunda güzelmiş elemanın. ahahahaahahha mersi şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 çirkinleştirdiklerimdenmikihaok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Arkadaşa benziyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Böjeek said: PrudenT said: Böjeek said: PrudenT said: ne çirkin bir adam ya bu çirkin ama adamın bi havası var. bence çok çekici birisi kendisi. saygı duyarım ya ne havası ortaçağlı gay şovalye gibi burnu yanağı falan var adamın neden bu kadar kıskanıyosunuz hem güzellik yakışıklılık göreceli kavramlar yahu kıskanmakla ne ilgisi var yakışıklı bi adam göstersen yakışıklı derim yani patinin %90ı bu adamdan yakışıklı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 iyide ben yakışıklı demedimki. çekici dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 PrudenT said: yahu kıskanmakla ne ilgisi var yakışıklı bi adam göstersen yakışıklı derim yani patinin %90ı bu adamdan yakışıklı be şaka yapıyosun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 edward abi adam? çevremde beğenen kız-erkek insan bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 patidekiler daha yakışıklı yani bu adamdan, gerçekten mi? sdjkflsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 havası var adamın. o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ne edwardmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_L4JYlBC3JFU/SVmqeHHB5RI/AAAAAAAACTo/0NiMdfkDd4M/s400/Edward_Bella.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 adamda çirkin çekiciliği olabilmesini neden kabullenemiyosunuz? abartılcak bişeyi yok, ama itin şeyine şeyetmeye de gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yahu tamam seven sevsin de ne gereği var böyle TAAAAAARKAAAAAANNNN TARKAAAĞNNNN BÖĞHĞHÖH ÖHÖ HÖÖHÖ ÖHÖ TARKAAAĞĞHNNNNNNNNNNNNNNNNNN gibi sevmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ABİM öyle seven kesim ortaokul kızları, hangisinin aklı başında? şahsen 96lı kuzenimin ısırılmayı beklemesine şahidim dua edelim true blooda sarmasınlar dsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben ufak çocuklardan bahsettim zaten ya yoksa bende severim yani taş gibi çocuk asdfksadfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 PrudenT said: yahu kıskanmakla ne ilgisi var yakışıklı bi adam göstersen yakışıklı derim yani patinin %90ı bu adamdan yakışıklı be AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHA Abi realite diye birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 herif bildiğin barzo. İDDİA EDİYORUM; bu herif üniversiteden normal bi arkadaşınız olsaydı kimse yüzüne bakmazdı. böyle abartı bi adam görmedim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 irendim bi an patiden çakma vampir resmlerini görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "roket adam" said: herif bildiğin barzo. İDDİA EDİYORUM; bu herif üniversiteden normal bi arkadaşınız olsaydı kimse yüzüne bakmazdı. Bence de sırf yanındaki manken/aktör kızlardan dolayı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yahu gene sayfanın son mesajını atmısım.Ayarlıyor musunuz ona göre arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 pogodi said: ABİM öyle seven kesim ortaokul kızları, hangisinin aklı başında? şahsen 96lı kuzenimin ısırılmayı beklemesine şahidim dua edelim true blooda sarmasınlar dsfsa çok geç. feyste geziyo true blood yeni edward, yeni vampirler diye gruplar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 GRİS RESİM KOY GRİS LAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 evilmaddox said: Dünkü topluluk standlarından bir kare. Elimde yoyo var bu arada, çok ciddi duruyorum ama alakam yok yani. topluluk standı dierek karizma yapamazsın abi, KERMES o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar