LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 barbu said: jahreini gorunce aklima su fake in koydugu, pipi ustune binen ve hayalleri pesindeki cocuk resmi geliyo aklima, ve guluyorum. superdi lan resim sdfs.ahahahaha çok efsane fotoydu o bulmak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Spidee vs Ashur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 lol bi yerden tanıdık geliyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Baya benzemiyorum bence ya, sakalım falan benziyor belki bir, bir de alındaki çizgiler belki. Huyum suyum hiç benzemiyor hatta =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 alakasi yok be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Tıpkısının aynısı. Gerek şerefsizliği olsun, gerek çakallığı olsun, gerek şeytan tüyü olsun. . . Ben de diyorum bu ashurdan niye hoşlanıyorum. Meğer sebebi bilinç altımda saklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ashur kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 spidee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 axedice said: Tıpkısının aynısı. Gerek şerefsizliği olsun, gerek çakallığı olsun, gerek şeytan tüyü olsun. . . oha işte dur orada şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 axedice said: Tıpkısının aynısı. Gerek şerefsizliği olsun, gerek çakallığı olsun, gerek şeytan tüyü olsun. . . Önce çok alındım axedice said: Ben de diyorum bu ashurdan niye hoşlanıyorum. Meğer sebebi bilinç altımda saklıymış. Sonra şımardım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oha aynı güneş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 voila bence de benziyor hafiften.sori güneş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Nasıl alakası yok belli değil yalnız, masamdaki su şişesine daha çok benziyorum, sizin benzetesiniz gelmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 adam yakisikli diye mi benzemek istemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dün sevinmişti ilk söylediğimde, gözlerinin içi gülüyordu. sonra "abi peki karakter olarak mı benziyorum, nasıl bir insan ashur" dedi, ashur'un nasıl bir insan olduğunu iki kelimeyle tanımladıktan sonra üzüldü, yoksa "çok iyi bir insandır, roma'nın önde gelenlerinden" falan desem direk sahiplenecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ashur ibneymiş ama güneş onu söyleyim. ileriki bölümlerde spartacus ile aşk ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yanlış anlaşılmasın hani tokmaklayan spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 şimdi daha iyi anlıyomusun durumu güneş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bir de usher var ama ya seni ceviz suyuna batıracaüız ya da usherı çamaşır suyunua http://urie.files.wordpress.com/2009/06/060807-pb-usher-400x400-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi aşurla güneşin naalakası var ya. çılgın mısınız? ayrıca güneşin tembelliği aşurun cunning skilini katladığı için tanışsalar aşur süt kuzusuna döner. evde oturur öle bakkala falan gitmez wow oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 paticik halkı benzetme konusunda çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 beni kolin ferıla benzetmişlerdi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oha asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Vingthor said: beni kolin ferıla benzetmişlerdi düşün:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 alakam yok tabi. önce gururum okşandı sonra ashdah dedim sonra ekmek beni okşadı. bende bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar