Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

jahreini gorunce aklima su fake in koydugu, pipi ustune binen ve hayalleri pesindeki cocuk resmi geliyo aklima, ve guluyorum. superdi lan resim sdfs.
ahahahaha çok efsane fotoydu o bulmak lazım aslında
Mesaj tarihi:
Tıpkısının aynısı. Gerek şerefsizliği olsun, gerek çakallığı olsun, gerek şeytan tüyü olsun. . .

Ben de diyorum bu ashurdan niye hoşlanıyorum. Meğer sebebi bilinç altımda saklıymış.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Tıpkısının aynısı. Gerek şerefsizliği olsun, gerek çakallığı olsun, gerek şeytan tüyü olsun. . .

Önce çok alındım

axedice said:
Ben de diyorum bu ashurdan niye hoşlanıyorum. Meğer sebebi bilinç altımda saklıymış.

Sonra şımardım ^^
Mesaj tarihi:
dün sevinmişti ilk söylediğimde, gözlerinin içi gülüyordu. sonra "abi peki karakter olarak mı benziyorum, nasıl bir insan ashur" dedi, ashur'un nasıl bir insan olduğunu iki kelimeyle tanımladıktan sonra üzüldü, yoksa "çok iyi bir insandır, roma'nın önde gelenlerinden" falan desem direk sahiplenecekti.
Mesaj tarihi:
abi aşurla güneşin naalakası var ya. çılgın mısınız? ayrıca güneşin tembelliği aşurun cunning skilini katladığı için tanışsalar aşur süt kuzusuna döner. evde oturur öle bakkala falan gitmez wow oynar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...