Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sana değil sipeyse verilen bir ayar, hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sana degil, kardesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 WE ARE HERE TO HAVE FUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hep birlikte geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sparkcaster said: sana değil sipeyse verilen bir ayar, hay allam aa evet lan. okudum şimdi tekrardan öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bir bilmecem var allah allah kontesi kim öptü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 öptü değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kontes kim, kopek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 neteküte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ahah başlığı varmış aratın kontesi kim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iyide o başlığı burda görebilecek insan sayısı 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu sayfadaki 5 kişi görür :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Evet abi, elit değil bazıları o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hadi benden bi kıyak yazayım buraya fıkrayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Pyro said: Evet abi, elit değil bazıları o kadar. kontes senmişsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bizim temel yazar olmak istiyomuş, naapsam naapsam diye düşünmüş Orhan Pamuk'tan tavsiye almaya karar vermiş. Orhan Pamuk buna demiş ki : "Temel, bak bizim türklerin çok ilgi duyduğu üç kavram vardır. Birincisi asalet, ikincisi gizem, üçüncüsü de cinsellik. Eğer bunların üçü birden romanında olursa çok başarılı olur çok satarsın." Temel beğenmiş bu öğüdü, kendini evine kapatıp başlamış yazmaya. 6 ay sonra romanın taslağı hazırmış, Orhan Pamuk'a götürmüş vermiş. "Orhan abi bak roman ortaya çıktı. Adı "Kontesi Kim xxxxx?" Kontes asaleti, kim gizemi, xxxx de cinselliği anlatıyor.." Orhan Pamuk romanı okumuş baya beğenmiş. "Ama" demiş, "bak bişey söylemeyi unuttum. Bizim halkımız aynı zamanda dinine de çok bağlıdır onla ilgili bişeyler eklemen lazım romanına. O zaman çok başarılı olursun işte." Temel tekrardan evine kapanmış, bi üç ay daha çalıştıktan sonra romanı son halini almış : Allah Allaah, Kontesi Kim xxxx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ahah axedice(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bi arkadaşın profil fotoları arasında gördüm facebookta. antalya akdeniz koleji'nden eski bir arkadaş :D yanındaki kermit mi ya? ahahahaha ben çok benzettim emin olamadım. çirkinlik, acımasız çirkinlik diye de taglamışlar ahahaha gece gece iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kermit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ahahaha çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Holy said: deniz çok hoş dalasım geldi ................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Resimdekilerin hepsi erkek kesin kermit fdasdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Cystein said: bi arkadaşın profil fotoları arasında gördüm facebookta. antalya akdeniz koleji'nden eski bir arkadaş :D yanındaki kermit mi ya? ahahahaha ben çok benzettim emin olamadım. çirkinlik, acımasız çirkinlik diye de taglamışlar ahahaha gece gece iyi güldüm nasıl emin olamadın onu anlamadım bu bakış bu karizma tanrımsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar