Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 daha çok işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 evet oğuzhan sınıf arkadaşımdı zeynepte. ehehe hala görüşürüz godless killing machine diye nicki var nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oha. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oğuzhanla zeynebi bende tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oğuzhanı hiç sevmemde zeynep iyi kızdır içi dış bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oguzhanla ben de görüsüyorum hala. eskiden kalan tek arkadasim bile diyebilirim de. feridun ve aliyle eskisi kadar iyi degiliz. o zaman hatirlamiyosan bak fsduisdf. bomba bi ss paylasiyorum. abazaligin doruk yillari, rumuz31 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oğuzhana o konuda ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 neyse daha sonra detaylı konusuruz ben afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kimler alkışlamış lan sdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 arkadaş hep böyle bi itirafım olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 nil yaşıtların askere gidip geliyo sen hala oyun oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oynayamiyorum, oynamaya calisiyorum. arada fark var =/ ama andromedayla iyi efor sarfetmedim mi simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hon 101 başlığım var onu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vaniLLe said: oguzhanla ben de görüsüyorum hala. eskiden kalan tek arkadasim bile diyebilirim de. feridun ve aliyle eskisi kadar iyi degiliz. o zaman hatirlamiyosan bak fsduisdf. bomba bi ss paylasiyorum. abazaligin doruk yillari, rumuz31 falan. eeoo, ali, lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ehm albüme ilk fotoğrafım bu sanıyorum birazcık heyecan olmadı değil fotoğrafta elimde asılı bir halde duran varlık, şu topikte dünyaya teşrifini duyurduğum yeğenim. Eşek kadar oldu maşallah sfd Sülalecek kutlanılan doğumgünü hedelerinden birindeyiz. Ağır tahrik unsuru var, ev yapımı pasta. Eğer tadabilseydiniz 10 üzerinden 10 verirdiniz. Gerçi istenirse tuto bile koyarım. Neyse Dınınınım Edit: Sol arkada kocaman bir ele sahip olduğu gözüken adam babam. Kendisi o ellerle şöyle yapmıştı ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 maşallah, nice mutlu yıllarına analı babalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 matt damon?"" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi birine çok benziyosun ama kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fede said: matt damon?"" EVET ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bebek çok sevimli. sen de bizim apartmanda oturan çocuğun aynısıymışsın resmen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Taklitlerimden sakının arkadaşlar, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pasta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 emek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 SeaGle said: ev yapımı pasta. Eğer tadabilseydiniz 10 üzerinden 10 verirdiniz. Gerçi istenirse tuto bile koyarım. süper fikir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar