varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yuhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 makarnanın üstündeki açık sarımsı olanlar peynir mi? peynirse mikrodalgada biraz ısıtsaydın o tabağı öylece onlar erirdi, daha güzel olurdu. soldaki zincir ve anahtarlık halkası da ayrı bir hava katmış. makarna sosuna baharat katmışsın sanırım (katmadıysan çok kötü), biraz daha fazla katabilirdin. makarnanın üstündekiler ne kadar farklı görünsede turuncu-sarı-yeşil-mor güzel bir renk uyumu oluşturmuyor, lezzet olarak da hoş olcağını düşünmüyorum orada. salata tabağında bekleyebilirlermiş sıralarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 lan o yemeğin kendisi 4 mb etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xaty said: makarnanın üstündeki açık sarımsı olanlar peynir mi? peynirse mikrodalgada biraz ısıtsaydın o tabağı öylece onlar erirdi, daha güzel olurdu. soldaki zincir ve anahtarlık halkası da ayrı bir hava katmış. makarna sosuna baharat katmışsın sanırım (katmadıysan çok kötü), biraz daha fazla katabilirdin. makarnanın üstündekiler ne kadar farklı görünsede turuncu-sarı-yeşil-mor güzel bir renk uyumu oluşturmuyor, lezzet olarak da hoş olcağını düşünmüyorum orada. salata tabağında bekleyebilirlermiş sıralarını. yazık lan çocuk özenmiş yapmış. acımasız, biz sana öyle mi yaptık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu ne lan? yemekteyiz'e döndünüz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 resmen yemekteyiz evindekilerden cirkef cıktınız lan :( ayrıca kıl yoktu makarnada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abvblizzard said: lan o yemeğin kendisi 4 mb etmez. fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 off ece aynı zamanda anaçmış da anaç ve sevimli (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ne guzel yapmis iste herif. su an siz ac ac gezinirken mis gibi yiyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 makarnayı nasıl olduysa havuc salatası olarak gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hepinizden nefret ediyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 suslemis olman komik ama. o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: hepinizden nefret ediyorum lan :( beni seviyorsun bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 azmodai ve diger begenenler haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu, dotaya gel +1iz. bosver simdi makarnani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya karbonhidrat en nihayetinde. keserek makarna yediğimi bilirim ben. bişey olmaz. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kıl yok evet, resmin 4mb olması sayesinde baya bir inceledim. ama tezgaha makarnadan veya sostan bir parça düşmüş :( ayrıca yemek fotoğrafı çekerken tezgah üstünde çekmek yerine kurulmuş bir masa üzerinde düzgün yerleştirip çekerseniz boş tabak bile hoş durabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Jahrein said: Azmodai said: ne guzel yapmis iste herif. su an siz ac ac gezinirken mis gibi yiyor herif. f5'e kitledi yiyemiyo yiyosa da midesine oturdu ağlayarak yiyo şalskdf coktan bitti yemek. yarım saattir upload etmeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 e hadi, +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 +1 gelmezse pastırma resmi koyarım. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 @ xaty abi kurulmus masam yok. daha 2 gun once tasındım eve. yatak ortulerini vs bile dun aldım yani o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bende ölesine demiştim zaten. ama şaka bi yana on numara gözüküyo yemek lan. kız olsam hemen alırım seni valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: hepinizden nefret ediyorum lan :( beni sev :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya ben gelirim de bugun cok kotu internet. denedim oynamayı da olmuyr yani. resim bile upload edemedim baksanıza. bosa mahfetmiyim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar